ÅRETS FÖRSTA PODCAST

Årets första PODCAST är uppe på iTunes! Eller som vanligt HÄR Devote. Den handlar om att resa med den man gillar. 

Ni vet, hur gör man med toalettbesöken och andra jobbiga och roliga situationer som dyker upp. Vi garvar och bjuder jävligt mycket på oss själva. Hehe. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment! live streaming fiba

  watch live uk horse racing free online 2023-07-07 06:53:58 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  hipodromo camarero en vivo 2023-06-26 08:52:37 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • I appreciate you sharing this blog post. Thanks Again. Cool. at the races live stream

  live racing stream 2023-03-24 15:58:00 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. sport 1 stream

  dubai racing tv 2022-12-28 13:49:01 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. https://merkitevdeneve.com/Odemis-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • But wanna say that this really is quite helpful Thanks for taking your time to write this.

  izmir nakliyat 2022-12-08 23:49:40 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Veryy rapidly this web site will be famoous among all blog users, due to it’s pleasant articles. https://freehorseracingtv.com/

  racing post tv greyhounds 2022-12-04 09:40:29 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Hej Dasha! Har lyssnat igenom alla era podcasts och dom är såsåså bra!!

  Jag är väldigt ung jämfört med er, jag fyller sexton i år, men undrar över några saker som det vore superkul om ni kunde svara på! Det blir en hel del text, hoppas du orkar läsa allt, hehe.
  Jag har aldrig haft en pojkvän förut, jag har aldrig kysst någon och aldrig varit kär i någon. Det har funnits killar som jag har vart intresserad av, men det har aldrig blivit mer än så. Hur gör man för att, som tjej, ta kontakt med killar i min ålder? Jag går på en del fester, men det är långt ifrån ofta. Det känns som att det borde vara killen som tar initiativet, men om han inte gör det? Tänk om han inte tror att jag ens är intresserad och därför inte tar kontakt, men så är jag intresserad egentligen? Jag känner att det vore så kul att träffa lite killar, men vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt. Det känns så pinsamt att bara ta kontakt med någon kille helt random, speciellt eftersom jag inte är den populäraste tjejen på skolan som alla vill ha..

  Jag har tänkt på en annan sak de få gånger någon kille har t.ex messat mig också. Hur länge ska jag ”ge killen en chans” innan jag bestämmer mig för att han inte är något för mig? Vet man direkt om han är något man vill ha, eller kan det ändras under tidens gång? Det var en kille som jag inte tyckte om, men inte heller ogillade, som jag hördes av med under ett par månader. Ska jag fortsätta även om det inte känns helrätt eller gå vidare? Jag vill ju inte vara för kräsen och bara vänta på den rätta (jag är ju faktiskt bara sexton år), men ändå känns det lite värdelöst om jag inte tycker om honom.

  En annan sak jag har funderat på, är vad man gör om man träffar en kille som ens vänner inte tycker om? Jag träffade en kille och vi snackade en stund, och efteråt berättade jag såklart för mina vänner. Han är inte så populär och ser kanske inte jättebra ut, men han var ändå snäll. Enligt mina vänner var det dock jättekonstigt om jag skulle satsa på den här killen, för vad skulle alla säga om jag sågs med honom nere på stan? Skulle jag ha kört ändå eller lyssnat på mina vänner? Det är ju ändå rätt viktigt vad ens vänner tycker och tänker.

  Ledsen för den långa och ganska osammanhängande kommentaren, men nu har jag lättat lite på hjärtat! Massor av kramar, Emma

  2014-01-17 23:07:17
  Svara
 • Hej, tycker on din blogg jätte mycket och även eran podd. Men kan inte ni bjuda in Kenza? Tror nog att det skulle ha varit väldigt intressant eftersom hon är så stor som hon är! Undrar även när Petra ska vara med igen!
  Som sagt så har ni världens bästa podd!
  Puss & kram

  Julia 2014-01-15 20:58:10 http://juliapetersen.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!