MALAYSIA del 1

HEJ. Hatar ni mig? Om inte så kommer bildregnet här. Om ni gör det så vill jag be er innerligt om ursäkt och säga att jag verkligen, från djupet av mitt hjärta är ledsen för att det blivit som det blivit med bloggen. Men ibland kommer livet emellan. Och hur mycket jag än älskar bloggen, er… Så är livet ändå livet. Hoppas ni förstår. 

Men nu kör vi! 

Bilder från första dagarna i Kuala Lumpur kommer inte. För jag hade ingen kamera då och mobilen… Glömde jag. Så vi hoppar rakt in i Langkawi

Här besöker vi ett vattenfall. Men det hade inte regnat på forever så det var.. bara vatten. Inte så mycket fall. 

Men massa apor! På ön finns det två olika sorters apor. Dessa är ettriga och man ska akta sig för dem för de är vana att alla turister matar dem så man ska passa sig med påsar och väskor när man ser dem för de vill gärna ”kolla vad som är där i.”

På Langkawi bodde vi i ett hus med den här poolen. Urmysigt.

Badade både dag och natt pga så himla varmt.

Posar lite avslappnat för er skull vid stranden. 

Här ser det ut som om jag har enorma bröst. Det har jag faktiskt inte. Tyngdlagen gjorde sin thing här när jag lutade mig fram. 

Lite grå dag men ändå för varmt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!