NYTT ÅR = NYTT LIV (åt allt) + nyårslöften

Och vi börjar med vårt yttre. Vi har ju alla förmodligen massa nyårs löften om vårt inre som att man ska bli en bättre människa. Ge mer tid till sin familj kanske. 
Mina nyårslöften är förövrigt att jag ska köra AntiGravity Yoga minst en gång i veckan och att mitt liv ska kretsa mindre runt mat och mer runt träning. Jag brukar nämligen planera in 4-5 träningar i veckan men så fort någon frågar ifall vi ska äta lunch eller ta en middag ihop hoppar jag ALLTID träningen för att äta mat med någon jag gillar. Vilket resulterar att jag knappt tränar en gång i veckan. Och nu ska det bli ändring på det. 
Sen ska jag jobba mer på min personlighet. Har ju saker jag inte gillar med mig själv. Nu ska jag ta tag i dem. Jobba bort de mindre charmiga dragen. 
Men ska börja med mitt yttre. Efter sol och bad och alkohol är det dags att piffa till sig. Livia har fattat att det är fler än jag som känner så. Så hon har specialerbjudanden just nu! 
Jag ska göra ”Erbjudande nummer 2”. Boosta min hy med vitaminer och mineraler. 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!