Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina tapeter

Får ofta frågor om mina tapeter och om mitt badrum. Så här ska ni få veta en gång för alla vart mina flashiga tapeter kommer ifrån. Jo, JYSK kommer de ifrån. Kostade typ 100kr rullen. Nästan gratis.

 RÄTTELSE!!! Skrev helt fel. Mina tapeter kommer från RUSTA! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej bästa dasha!!
  Kan du inte göra ett inlägg o tipsa lite om valborgsoutfits? Kan man köra på helsvart och klä upp med lite smycken, skor osv? Eller är det nu man ska plocka fram de vita brallorna och sina blusar? Vill inte va den enda helmörka bland alla vitklädda på valborg. Tack för hjälpen!

  2014-04-27 12:14:56 http://bbbrigt.blogg.se
  Svara
 • Meeen guuud! De är kanonsnygga 😀

  2014-01-30 17:51:22 http://uppernorthside.spotlife.se
  Svara
 • Dasha menar du inte typ rusta som har många taper? För under de åren jag jobbat på jysk har vi aldrig sålt tapeter där =/

  2014-01-28 12:33:06
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Lisa :
   Ja oj det måste jag gjort :-/

   Dasha 2014-01-28 15:49:23 http://dasha.devote.se
   Svara
   • Svar på Dashas kommentar.

    Svar till dashagirine:
    det kan säkert stämma, dem har såååå fina tapeter till schyssta priser. Hittar typ alltid min favoriter när jag kollar där (Är tapetnörd så surfar runt på alla hemsidor jämt för att tänka vad jag vill ha i mitt framtida hus hahah ) Bli bättre snabbt dasha så vi kan få en podd, så lång denna vecka kommer bli utan er!

    2014-01-28 18:22:54
    Svara
 • DASHA HJÄLP! Har hörts väldigt mycket med en kille men börjat få mixade signaler nu. Kan jag skicka ett ”Inga bortförklaringar, inga spel, bara ett ärligt svar: har du tappat intresset?”-sms till honom? Vill ge honom en out samtidigt som jag behöver veta om jag ska hålla ut. Kan man skicka ett sånt sms?

  2014-01-28 11:26:40
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Alicia:
   Sånt vet du nog bara själv… Ha kanske lite is i magen och skicka isf om du känner att ni inte kommer nånstans ändå. Gör inget förhastat bara 🙂

   Dasha 2014-01-28 14:10:59 http://dasha.devote.se
   Svara
   • Svar på Dashas kommentar.

    Svar till dashagirine:
    Att ha is i magen måste vara dagens bästa tips. Ska bara stänga ner isåfall. Sen kanske på torsdag får det bli ett ”hoppas ditt xbox går sönder” sms. Tack Dashi. Hoppas du slipper sånt här utan får kärlekens KÄRLEK

    2014-01-28 18:27:32
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!