Att ha en full kyl

Ibland slår det mig när jag gör destruktiva och dumma saker hur omogen jag är. Vilken liten snoris man är. Lurar alla andra i min omgivning som på jobbet och min mamma om att jag är en vuxen människa som man ska ta på allvar när jag egentligen är allting förutom just det. 

Men sen ser jag mig omkring hemma och ser att det ligger en smula på golvet och tar upp den. Hänger upp tvätten så fort tvättmaskinen sjunger sin idiotiska melodi och så har jag ju kylen full med mat. Inte bara med Red Bull, några gamla såser och en grön ost som en gång i tiden var gul utan fullproppad med mycket grönsaker och färska mejeriprodukter OSV. 

Kan ni bara svara mig. Är jag vuxen och ansvarsfull eller är jag en snoris. För jag känner mig som både och. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff. watch fiba basketball live

  sky sports racing free stream 2023-07-07 05:10:41 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • haha åh va härligt med nagellack i kylen!!

  2014-02-01 16:15:19
  Svara
 • Det är okej å känna så ibland ♥ KRAM

  Ps. vrf har man nagellack i kylen? haha

  2014-01-29 15:07:44
  Svara
 • Sådär känner jag också, men jag tycker att man får känna så även om man borde vara ”stor och klok”. Alla gör dumma grejer ibland, oavsett ifall man är 15, 25, 35, 45 eller 75. Spelar liksom ingen roll. Det viktigaste tror jag, är att man inser i efterhand att det kanske inte var så jäkla smart ändå och tar konsekvenserna av det man gjort, oavsett vad det var. För det gjorde iallafall inte jag när jag var liten.

  2014-01-29 11:25:45 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Haha♥ Både och, Dasha. Jag med!

  2014-01-29 10:06:31
  Svara
 • Haha♥ Både och, Dasha. Jag med!

  2014-01-29 10:05:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!