Fick en kommentar angående förra inlägget som kändes jävligt vettigt

’Sådär känner jag också, men jag tycker att man får känna så även om man borde vara ”stor och klok”. Alla gör dumma grejer ibland, oavsett ifall man är 15, 25, 35, 45 eller 75. Spelar liksom ingen roll. Det viktigaste tror jag, är att man inser i efterhand att det kanske inte var så jäkla smart ändå och tar konsekvenserna av det man gjort, oavsett vad det var. För det gjorde iallafall inte jag när jag var liten.”

 

 

Så kommenterade ”Paula” förra inlägget. Det känns så himla friskt och så himla vettigt. För det är fan exakt så det är. Nu när man är äldre och gör shitty things så tar man konsekvenserna och faktiskt både inser och fattar att det var dumt gjort. Så är i alla fall jag nu. Men precis som Paula gjorde jag verkligen inte det när jag var yngre. 

 

 

 

 

Här får ni en bild på lilla Dasha 20 år som blivit solkysst och välsignad med fräknar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!