Makeupstore looken – Fusion

Hej hej. Nytt år ny look! Looken Makeupstore precis släppt heter FUSION. Som vanligt blev jag sminkad och som vanligt vart det läckert. De tom övertalade mig att fylla i mina ögonbryn som jag aldrig brukar göra för jag tycker att jag har så pass mycket ögonbryn redan. Vad tycker ni? Vart de bra?

De här tre ögonskuggorna är nya! ÄLSKAR den orange/beige:a. De andra två har jag inte testat än men tror de får åka på gånggång jag ska vistas i lite mörkare miljöer. Men besatt av ögonskuggan längst till höger. Bästa är att om man inte har en för stor pensel kan man ändå styra om man vill ha ögonskuggan ljusare/mörkare osv. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • AWWW vilka vackra foton 🙂 och mysig blogg du har

  Ny post ute….mer Alla hjärtans dag tips till båda kön 🙂

  Ha en härlig fortsatt vecka

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

  Svara
 • Bra blogg!
  http://ellaboson.devote.se

  2014-02-03 00:07:23
  Svara
 • Du och michaela verkar ha en sån underbar vänskap 🙂 Så fina tjejer!

  Lisa 2014-02-02 20:16:16 http://1143568.devote.se
  Svara
 • Jag tycker faktiskt du är finare utan i fyllda bryn. Men det kanske är en för man inte är van att se dig i det. Men kan nog va kul att göra ibland till fest men annars tycker jag du är finare utan 🙂

  2014-02-01 13:40:31
  Svara
 • Verkligen snygga ögonskuggor!!

  my 2014-02-01 12:11:52 http://mysigneelin.devote.se
  Svara
 • Du borde absolut börja fylla i ögonbrynen, mest för att det blir mkt finare form så som du har på bilden. Efter att jag fick mina ifyllda så blev jag frälst och nu känner jag mig naken om jag inte fyller i dem, går aldrig utan ifyllda bryn!! PS. älskar när du uppdaterar mkt!

  2014-01-31 17:24:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!