Den här snygga killen

En av mina favoritmänniskor är William. Jag får så otroligt mycket energi av att umgås med honom.

Jag har haft en av de värsta dagarna på väldigt länge idag och var beredd att gräva ner näsan och mina tårfyllda ögon i kudden ikväll. Men så delade vi på en flaska bubbel och skrattade så jag skrek rakt ut istället. Vi har analyserat sönder männen och kommit fram till att vi inte förstår oss på dem.

Ni vet att klyschor finns av en anledning och det är exakt så det är med männen. Man kan inte leva med dem men man kan fan inte leva utan dem.

William är iallafall bäst i test. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. racing tv live stream

  newsmax.com live 2023-07-15 03:04:42 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! where to stream afrobasket live

  gulfstream racing live 2023-07-07 04:09:38 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. al kass 3 live

  live horse racing streams 2023-03-25 11:09:30 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing. iran aryaee tv

  watch racing tv online free 2022-12-27 23:00:50 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. https://merkitevdeneve.com/Guzelbahce-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation.

  izmir evden eve 2022-12-08 23:33:01 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Definitely, what a great blog and instructive posts, I definitely will bookmark your site.All the Best! https://freehorseracingtv.com/

  freestream 1 racing tv 2022-12-04 09:34:56 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Denna kommentar har inget med inlägget att göra men hörde att ni skulle ha alla hjärtans dag som tema i nästa veckans pod. Ni kanske kommer in på det men skulle vara kul att höra vad ni anser är romantik. Det känns som romantik är kopplat till blommor och choklad men är det inte något mer? Är det så viktigt med att få blommor av sin pojkvän tex? Vet att mina kompisar får ofta blommor och presenter av sina pojkvänner men för mig har det alltid känts som att det är lite fejk, som att man inte har det så bra egentligen men ändå lägger ut bilder för att visa att ”min pojkvän är såå gullig”, men att du vet att det egentligen inte har det så bra som de framstår som. Därför hade det för mig känts för mig lite konstigt att få blommor var och varannan dag, kanske jag är avtrubbad på romantik? (om det nu är så att blommor=romantik. Men är inte romantik nåt mer, nåt som är mer personligt, för alla kan ju köpa blommor. Samma med alla hjärtans dag.. vi brukar inte ge varandra nåt och då blir min klassad som att man är oromantisk, men är det verkligen så svart på vitt?

  Har även ett annat tips på ämne som jag inte tror ni tagit upp nämligen friends with benefits/kk vad man nu vill kalla det. Anledningen till detta är att min kompis haft ett långt ”förhållande” med en kille som hon endast har sex med och det har pågått i många år. Dem bytte nr på krogen och hon trodde dem skulle börja dejta men det visade sig att han endast var ute efter ett fysiskt förhållande, hon gick med på detta och även om jag tror hon vill så kan hon inte avsluta det eftersom hon faktiskt gillar den här killen. Han vet att hon tycker om honom jätte mycket men ändå så fortsätter han höra av sig typ kl 3 en ute kväll, är inte det ganska fult? tror ni man kan ha ett hälsosamt kk förhållande för jag börjar tvivla på det. Det känns som någon alltid blir sårad.

  Det blev ganska långt inlägg men hoppas du har tid att läsa igenom och att det är något ni vill ta upp i podden!

  2014-02-06 22:13:40
  Svara
 • Om jag var kille hade jag hållit hårt i dig!! du verkar så sprudlande härligt tjej.

  Felicia 2014-02-06 13:07:00 http://Feliciaohlander.devote.se
  Svara
 • Det blir bättre fina du! Varma styrkekramar från västkusten.?

  2014-02-06 00:17:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!