Svar på frågestund del 1

Har du fler kill eller tjejkompisar? Vad är ditt bästa tips för att få fler killkompisar?:)

Har väl fler killkompisar tror jag om jag skulle kolla bland mina ”Favoriter” på mobilen. Av 16 stycken där är det 6 tjejer. Var av en av de tjejerna är min mamma. 
hur lyckas du med att vara så himla härlig ALLTID????? KRAM:)

Hehe är så himla ohärlig i så himla många tillfällen om du bara visste (!). Men däremot försöker jag alltid vara jag… Inte säga något jag inte tycker i situationer eller tillfällen. Då är det bättre att bara vara tyst. Och har jag en åsikt så försöker jag alltid få den hörd. Antar det är något sånt du menar. Tro på dig själv och stå på dig själv. Men har man inget snällt att säga är det bättre att va tyst 🙂

Vad är det egentligen du jobbar med just nu? Blir inte riktigt klok på det 😉

Jobbar som säljare! 

Vet att du kanske inte vill tala om mannen du var i Malaysia med. Jag undrar bara om det var ett beslut du, han eller ni båda tog? Önskar dig all lycka med kärleken!!
 
Det var väl en blandning av ”han, jag och vi”. Lite mer åt ett håll kanske men det är för privat.  
Hej Dasha!
Jag och en tjejkompis ska till Langkawi om 2 veckor. Vad får vi inte missa? Tips på restauranger? (vi ska vara där i 2 veckor innan vi åker vidare). Vad jag har förstått så ska dagsturen över till Koh Lipe vara grym så det ska vi köra på. kram
 
Okej om ni kan så boka om och stanna på Langkawi i en vecka. Det räcker. Finns mycket bättre ställen. Åk tex till Koh Lipe en vecka istället. Koh Lipe borde ni stanna på i några dagar överhuvudtaget. Det är ett av världens paradis. Langkawi var inte det. Men restauranger niborde besöka är Indiska SUGAR. Och sen restaurangen Cactus. Ät där flera gånger. Smaka allt. Extremt billigt och bästa maten vi åt på hela resan! Finns även en mexikansk restaurang på ”huvudgatan” precis i början. Kommer inte ihåg vad den heter men den ligger bredvid en kinesisk resturang. Och så är det två våningar men bara undervåningen som är öppen. Och när ni kommer in är baren till höger. De har goda mojitos och ännu godare mat. Ät bara mexikanskt! Avokadon med korianderns är galet god. 
 
Är ganska nyinflyttad i huvudstaden, eller bott här ett halvår om man plussar ihop all tid här och skulle behöva tips på lite allt möjlig som är the best stuff så att säga. Typ… Bästa inredningsbutiken, bästa sushin, bästa nyttiga stället, bästa stället att hänga och fördriva tid, bästa klädbutiken, bästa skoaffären, bästa utestället, bästa middagsstället, bästa söndagsstället, typ sååå… Såå har du några bästa ställen jag kan testa fina Dasha? Kraaaaam
 
Oj det där är så himla personligt men jag och Forni har ju gjort en pod med alla våra smultronställen i Stockholm. Lyssna på den! 
1. Vilket är ditt favoritresmål?
Drömmen är ju Maldiverna. Men hittills skulle jag väl säga att jag gillar USA. 
2. Dejtar du någon nu?
Kan man väl säga. 
3. Vad gör du när du är ledsen?
Slutar vara ledsen. Gör allt för att inte tänka på det och inte vara ledsen. Men när det kommer mig ikapp lägger jag mig i soffan och gråter och sen gör jag om del 1 (ignorera det faktum att jag är sårad). Funkar inte för alla men så gör jag. 
 
Hej Dasha! Uppskattar din blogg väldigt mkt och tycker att du är bra på råd! Jag har på sista tiden intresserat mig mkt för fenomenet ”relationer”, även vänner emellan. Hur tar man en relation från ett bekantskaps-stadium till vänskap? Hur behåller man vänskaper på bästa sätt? Vill gärna höra dina tankar kring ämnet! 🙂 Kram sofia
 
Man behåller väl vänskapen genom att bry sig om varandra. Visa sin omtanke och kärlek. Man är snäll och lyhörd och finns där för varandra. Hur man går från bekantskap till vänskap handlar väl om att umgås mer? Höras mer? Tror inte riktigt det går att pusha fram. En relation växer fram av sig själv om det är de som är meningen. 
 
Hej Dasha! Tack för en grym blog, klickar in här flera gånger om dagen i hopp om att du har uppdaterat. Tror du att man kan bli tillsammans med sitt ex igen eller är det som har hänt helt enkelt history? Kram
 
Beror väl på… Tror inte det finns ett enda svar på denna fråga. I slutet av dagen gjorde man väl slut av en anledning? Vad har ändrats nu sen innan? Har det gått lång tid tror jag verkligen man kan bli tillsammans igen för man växer och ändras osv. Känn efter och gör det som känns rätt. Man måste våga för att vinna osv 😉
Hej! Vad brukar du göra när livet känns som om det inte ligger i dina händer, utan att allt som inträffar känns mer som en slump än din egen förtjänst? Om du nu känner så ibland! Tips? Hur blir man en doer?
GUD vilka bra och svåra frågor ni ställer. Måste verkligen fundera länge… Men det handlar väl bara om att inse att detta är bra och viktigt och därför måste man göra det. Eller är det för någon annan så bara gör man det även om det är jobbigt för att man gör saker för att vara snäll mot folk man gillar. Annars så brukar jag gnälla om att livet är orättvist på twitter. Bästa kanalen. 
 
Kan du ge lite tips på goda drinkar? Jag gillar inte bloody mary 😉
 
Jag är sämst på drinkar. Men detta gillar jag att dricka:
-Champagne
-Öl
-Rödvin
-Vodka/Redbull
-Gin/Tonic
-Mojito 
Tror att du kan ha svar på den här frågan! 🙂 Var finns egentligen alla mogna, shyssta och härliga killar när man är 19 år? De som är seriösa tycks vara svåra att finna. Tips på klubbar i stockholm eller allmäna tankar?
BARER i stan. Där tror jag de finns. Samt ”Out of office” aw som äger rum en gång i månaden. Googla och kolla fb de brukar dyka upp som events där. 
 
Hej Dasha! Undrar varför det tog slut mellan dig och semesterkillen? Du sa att resan hade gått så bra i podden så undrar vad som gick fel? ♥
Känns lite för privat för att svara på. Hoppas du fattar och respekterar det. 🙂
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!