Svar på frågestund del 2

1. Vilken är din absoluta favoritmat i HELA världen? Alltså om du fick äta en rätt resten av livet, vad hade det varit? 
Förmodligen tacos på chili. 
2. Har du pluggat någon gång efter gymnasiet? 
Nopp. 
3. Vad är det första du tänker när du vaknar? 
Undra om någon varit ute och varit full och smsat mig 🙂
4. Hur blir man en glad och HÄRLIG person, men som också kan vara ”djup och känslosam”? Jag känner mig ständigt neutral i humöret, aldrig glad aldrig ledsen. Vill så gärna ha lite mer känslor/lite mer gnistor i livet om du förstår. 
Jag vet inte… Antar man är som man är. Bäst är att acceptera hur man är och embrace it. Göra sig till den bästa versionen av sig själv. 
5. Vad värdesätter du mest hos vänner? 
Lojalitet

En fantastisk kille har anslutit sig till mitt kompisgäng och jag måste ha honom. Huuuuuur gör jag?
WOW. VAD kul! Men typ försök hålla dig nära han. Inte för nära. Men ändå på ett närmare avstånd än att han är en statist i ditt liv. Håll kvar leende och ögonkontakt liiiite längre än med alla andra. Typ så. Flörta gärnet 😉

Gjort någon operation?
Blindtarmen för många år sen. 
kan tänka dig en?
Javisst. När man blir gammal och saker börjar hänga om jag mår bättre av det. 
hur gammal är den äldsta du har dejtat?
Hm. Kanske 10 år äldre än mig. 
Vad använder du för ansiktskräm?
Hehe en rysk konstig liten jävel. En kräm som förr i tiden var gjord till ko spenar. Och så sa en kvinnlig skådespelare detta i en intervju och så var det ett företag som tog denna kräm och förmänskligade den med lite parfym osv. Men det är en skit stor burk och kostar ungefär ingenting i Ryssland. Bäst är den. 
hur många kalorier äter du om dagen?
Mycket. Äter som en häst. Och mycket godis och skit just nu. Men annars försöker jag leva efter plus minus dieten. Dvs en pizza till lunch resulterar till något nyttigt till middag osv. 
vad väger du?
60 kilo. 
hur lång är du?
170cm. 
 
Är du tillsammans igen med killen du träffade under vintern? 
Varför äter du gåslever om du är en djurvän? Snälla Dasha, låt bli… 🙁
Hur sover du? Klädsel, ställning etc
Jag sover oftast bara i trosor. 🙂
Pratar du ryska med din mamma?
Japp det gör vi. 
 
vad saknar du mest av allt i denna stund?
Lite godis. Ligger hemma i soffan och drömmer om godis. 
vilket minne är det första du tänker på när du hör ordet ”asgarv”?
Hehe. Jag och Becca sommaren i Visby precis innan hon blev gravid. Det var en vecka där vi skrattade så mycket så jag grät nästan varje dag. En av de roligaste veckorna i mitt liv. 
vad är det sista du tänker på när du går och lägger dig?
Hoppas jag sover hela denna natt. 
om du skulle beskriva dina vänner med ett ord, vilket skulle det vara?
Mina. 
Ska du fira Valborg i Uppsala? 🙂

Hehe näe det tror jag inte. 

Hur kommer man över sitt ex?
Man raderar honom från sitt liv. På alla sätt. Och ser till att inte träffa på honom eller något som har med honom att göra förens man är över honom. 

Vi ska till Stockholm och fira en killkompis 20års dag och tänkte överraska med restaurang besök, vi är ett gäng på 7 personer. Vilket ställe borde vi gå till, och är det säkrast att boka bord innan? Tack för en underbar blogg!

Ja. Boka såklart. Jag skulle tipsa om Escalier eller Daphnes. 

 

Vilka är dina favoritbloggar? 🙂
Jag läser typ inga bloggar alls. Så tråkigt. Först läser jag typ alla toppbloggar här på Devote. Men utanför Devote läser jag den här tjejen och den här tjejen. 
Bästa skönhetstips? Vad gör du när du vill känna dig lite extra snygg? 🙂

Fixar allt från grunden. Skrubbar, peelar, lägger mask. Sminkar mig sakta och gör allting ordentligt. Fönar håret noga osv. Detta görs väldigt sällan ska jag säga. Jag är största fan:et av att fixa mig så lite som möjligt. 

Vad gjorde du efter du tog studenten? Skulle du göra andra val nu eller skulle du ändra på något såhär i efterhand? 
Puss på dig, du äger

Nej jag hade inte gjort något annorlunda. Träffade ju bal Becca pga det valet. Jag åkte och säsongade på Rhodos. 

 

Vad har du för relation till Ryssland? 
Det är mitt hemland och jag har hela min släkt där och jag älskar Ryssland! Men jag tror Putins mamma tappade honom i marken när han var liten. 
Har du vänner/familj som bor där?
Japp. 
Var i Ryssland kommer du ifrån?
Moskva.
Kan du prata ryska? 🙂
Javisst. Här kommer en bild på mig från Moskva: 
 
 
vem är killen som är med på bilderna där du visar receptet på oxsvnasgrytan? 😀
Liten hemlis än så länge va?
1. Vad gör du när (om det ens händer dig) du känner dig ful och grå och lysterlös? 2. Hur många gånger har du varit kär? 3. Tror du på att det finns en person man är menad att vara med, med andra ord att alla har en ”The One” någonstans i världen?
Jag tror man måste jobba för att någon ska bli The one. Men ja. Jag är en hopplös romantiker så SJÄLVKLART tror jag på att det finns någon där ute för oss alla. Någon som kommer sätta ens behov före sina egna. Någon man skulle ge bort sitt lillfinger för för att den ska vara lycklig. Någon man avgudar. Någon som inte kan tänka sig ett bättre sätt att vakna på än av just dig. Ja det är klart jag tror på sån kärlek? Självklart. 
 
Har du några planer för sommaren? 🙂 P.S. Eran podcast är så jävla bra!!!
TACK <3. Nopp inga som helst planer förutom att jag och Forni ska åka till Italien i vår. 
Om man åker till Stockholm över en helg och inte har så supermycket pengar; Vart tycker du man ska käka? Behöver inte vara superbilligt men inte heller sådär dyrt.. Prisvärt och god mat och sådant! Kram
Kolla där uppe 🙂
 
Hej Dasha! Du verkar som en så himla glad och härlig tjej och man får glad energi av att läsa din blogg så jag undrar vad är de bästa du vet att göra för dig själv, när är det du som är den som gör dig lite extra lycklig själv i vardagen?
Jag älskar att äta. Och att laga mat. Och gott vin. Och champagne. Jag älskar allt som har med mat att göra. Både att äta ute eller hemma. Om jag är ledsen kan jag gå i en stor mataffär i timmar. Terapi att bara klämma på allt. Annars gillar man ju alltid att unna sig spa och såna saker. Shopping är ju inte direkt tråkigt heller. 
Hur gor du m dina hundar nar du ar pa jobbet?
Har sjalv en hund men kan inte lamna henne sjav sarskilt lange. Ar det lattare nar dom ar 2 att va sjalva, men hur gr du da med rastning under dagen?
Kollar pa alternativ som hunddagis eller hundrastning. Har du nagon erfarenhet?
Om de är själva är det definitivt bättre för dem. Men min mamma har dem väldigt mycket. Det är mitt svar. Jag har inget jobb där jag kan ha dem hos mig hela tiden, tyvärr. 
 
Jag undrar hur du har fått det självförtroendet du verkar ha? Du känns som en person som vet ditt värde och inte accepterar mindre än det, men hur blir man så snäll mot sig själv? 
Man bara bestämmer sig för det. Man bestämmer att jag är bara värd det bästa. Jag är värd de snällaste kompisarna. Jag är värd den bästa killen. Jag är värd det här i lön. Jag är värd det där och det där. För varför skulle du INTE vara det? 
Har du syskon? 
Nej. Och ”ja”. Har några halvsyskon i Ryssland jag inte känner och inte har något intresse av att känna. 
Du verkar barnkär, men vill du ha egna barn någon gång i livet? 
Såklart! Men inte än. Mycket annat som måste falla på plats först. 
Bor du i bostadsrätt eller hyresrätt? 
Bostadsrätt. 
Vad skulle du ha sagt till 19-åriga Dasha?
”Oroa dig inte över något. Allting löser sig. Och plugga. Utbilda dig till något. Jag vet att du inte vet till vad än men börja nånstans i alla fall. ”
 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • vad är det du jobbar med? kan du inte berätta om det och kanske tidigare jobb du haft osv. skulle faktiskt vara intressant 🙂

  2014-02-11 19:10:32
  Svara
 • Du är så sjukt inspirerande. Hoppas du vet det dasha och ta åt dig de orden. du verkar så härlig och glad men i rätt stunder allvarlig och seriös. Du står upp för digsjälv, både dina positiva sidor och dina brister. Tack

  2014-02-09 22:41:45
  Svara
 • Hej, vill du bli veckans blogg? Isåfall kika in på min blogg. Www.desireeg.devote.se

  Desiree 2014-02-09 20:54:37 http://DesireeG.devote.se
  Svara
 • Hej dasha! Om du var 20 år idag? Vad hade du gjort? Jag känner mig helt vilsen.. Resa, plugga, jobba eller flytta hemifrån? Vill göra allt på samma gång, men samtidigt måste man tänka för framtiden också. Men även fånga dagen, åh herregud.. Om du hade valt att plugga, eftersom du skriver att du ångrar att du inte studera. Vad hade du valt att plugga då? Ge gärna tips, skulle också vara kul att höra en podd om detta. Tror många känner sig lite halv lost vid den här åldern…

  2014-02-09 17:45:22
  Svara
 • Hej Dasha!
  Först måste jag tacka för en så härlig blogg, blir alltid glad när jag läser den! Och kollar in flera gånger / dag om du har uppdaterat.
  Kan du snälla göra ett inägg om vad du gjorde efter studenten, vad du gjorde i Rhodos – hur du bodde, kompisar, mat, jobb osv.
  Tog nämligen studenten i somras och är fortfarande lite lost på vad jag ska göra…
  KRAMKRAM

  2014-02-08 18:42:37
  Svara
 • Åh vad kul det vore att få höra dig prata ryska! Kan du inte göra ett videoinlägg?

  2014-02-08 13:59:28
  Svara
 • Ska ta till mig av ditt svar på sista frågan. Jag har funderat på universitetsutbildning länge, men har tyvärr inställningen ”4,5 år… det kommer jag aldrig att orka”. Men jag ska fan ta tummen ur och börja plugga, för jag gissar att jag kommer att vara glad över det om några år!

  2014-02-08 13:47:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!