Recension – Knivbrev

För ett par veckor sen kom mina knivar tillbaka från Knivbrev. Jag har bara inte hunnit att recensera dem till er.

Ni förstår, livet kom emellan. 

Men nu kommer det. Och faktum är att det är väldigt enkelt. Det här är en skit bra tjänst för det känns inte som att jag fick tillbaka mina knivar utan det känns som om jag fick tillbaka fyra helt nya Globalknivar. Så pass bra var detta. Så det är verkligen värt de 75:- man betalar per kniv. Och som ni minns hade jag tom olika hack i mina. Det är borta! 

Tom så bra slipade att jag skar mig när jag diskade ena första gången!

Hehe. Diskar försiktigare från och med nu (!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!