Veckans podcast – Alla Hjärtans dag

From denna vecka kommer podden på torsdagar. Det är ni medvetna om va? I veckans avsnitt pratar vi om ALLA HJÄRTANS DAG såklart. Bla om vad vi skulle vilja ha i present ifall vi inte hade någon limit. Ni vet om man får drömma. Och det får man ju såklart. Att drömma och fantisera är en del av vår vardag. 
Men jag kom faktiskt på nu i efterhand vad jag verkligen skulle vilja ha. Och behöver. Det är ett freakin körkort. ”Kan” ju faktiskt köra. Har ju fulkört bil en del i mitt liv. Och sen hade jag moppe i stan i flera år. Så ”kan” ju trafikreglerna relativt bra också. Tror jag hade grejat ett körkort på nolltid. Så det hade jag velat addera på lilla listan jag och Micki drog i podden. Annars tipsar vi även om vad man kan göra på denna röda dag. 
Ni hittar den som vanligt HÄR Devote eller på iTunes ifall ni söker på ”Michaela och Dasha”. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!