Cleansing, 7 dagar, Detox

Vill börja med att säga att alla som väljer att göra detta gör det på eget intiativ. Jag har inte uppfunnit denna detox utan hittat den på internet. Så ni gör detta på eget ansvar. 
 

Nu är det dags för mig att köra en cleansing! 🙂 Började idag. 
Man kan göra denna cleansing hur mycket som helst. Ska inte vara skadligt för kroppen utan bara tvärtom. Det ska bara göra det gött för lille kroppens insida! Tanken är att det ska spola rent kroppen på insidan och minska sötsuget. Efter sju dagar kommer man känna sig lättare och fräschare eftersom att man kommer ha gått ner mellan 4-8 kilo. Beroende på hur mycket skit ens kropp innehåller. 
Regler:
– Ingen alkohol på dessa sju dagar
– Man måste dricka 10 glas vatten varje dag 
– Man får dricka svart kaffe
– Svart te
– Varmt vatten med lite citron/limejuice är ok
– Till grönsakerna är det ok att ha vitlök, citron och vinäger på som dressing. Och om ni måste så inte mer än en tesked med olja. 
Recept på soppan:
(Du får äta hur mycket du vill av denna soppa den dagen du ska äta den. Uppmuntras att äta mycket av den!). Dessa grönsaker är som bäst för din kropp. Men gillar du inte paprika går det bra att ta bort det och ersätta med några andra grönsaker. Men hoppa alla sorters bönor. Koka upp den. Smaka av så är den klar. 
– 0.8 L vatten
– 6 Stora lökar
– 2 gröna paprikor 
– 2 stora tomater (färsk eller konserverade)
– 1 vitkål
– 1 knippe selleri
– Smaksätt med färska kryddor/örter eller vanliga kryddor som du önskar 
 
Dag 1
All frukt. Du får äta hur mycket frukt du vill förutom bananer. Äta gärna mycket olika meloner för de innehåller lite kalorier. Och hjälper dig på traven att tappa mer i vikt. 
Dag 2
Till frukost ska du äta en stor potatis. Du får toppa den med en liten klick smör om d vill. Idag får man äta alla sorters grönsaker. Ät så mycket du orkar av både råa grönsaker eller kokta. 
Dag 3
Idag får du äta hur mycket grönsaker du vill och hur mycket frukt du vill. Men ingen potatis och inga bananer, än. 
Dag 4
Idag ska du äta så många som åtta bananer och dricka tre glas mjölk. Detta kommer kombineras med den speciella soppan. Soppan får man äta hur mycket man vill av. 
Dag 5
Idag är det en festdag! Idag ska du äta två portioner av magert nötkött (140g vardera). Kombinera detta med sex hela tomater (tre per portion). Idag måste du dricka minst 1L vatten. Detta för att rensa ditt system på urinsyra som du kommer att producera. 
 
Dag 6
Idag kan du äta obegränsat med nötkött och grönsaker. Ät helhjärtat! 
Dag 7
Idag får du äta hur mycket brunt ris, grönsaker och fruktjuicer du vill,
Imorgon ska du vakna och vara mellan 4-8 kilo lättare. Om du önskar mer viktnedgång går det bra att upprepa denna procedur en vecka till. Då är det okej att tillåta sig två glas vitt vin. Går även bra att byta ut vita vinter till champagne eller två glas öl. Men viktigt att inte blanda alkoholen. Väljer du två glas öl får du inte dricka vin och öl. Utan bara en sort. Och bara två glas under en vecka! Inte mer. 
Hur och Varför det fungerar:
Dag 1
Här förbereder du kroppen för det kommande programmet. 
 
Dag 2
Här börjas dagen med en fix av kolhydrater med kombination av en liten dos olja. Detta intas på morgonen för balans och energi. Eftersom att resten av dagen innehåller enbart av grönsaker så är den nästan kalorifri men ger viktiga energiämnen och fibrer. 
Dag 3
Här äter man inget mer potatis för att det får du i dig av frukten. Här börjar kroppen bränna av allt den inte behöver och är onaturligt i den. Här kommer du fortfarande ha cravings men de kommer avta nästa dag. 
Dag 4
Även fast Banan, mjölk och soppa låter som en underlig blandning. Bananerna är till för att få i dig kalium och natrium som du missat de senaste dagarna. Här kommer du märka en stor skillnad på sockersuget. Som i praktiken ska vara obefintligt denna dag. Du kommer bli förvånad över hur lätt denna dag kommer att gå. 
Dag 5
Nötkött och tomater igen. Idag får du äta hur mycket du vill av nötkött och tomater. Men minst fem stora tomater. Detta är för matsmältningen och för att få i sig fibrer. Du bör märka färglös urin idag. 
Dag 6
Dag fem liknar Dag sex. Mycket protein, järn och vitaminer. Just nu är ditt system inställt på total viktminskning. Bör känns stor skillnad på hur du känner dig idag jämfört med dag ett. 
 
Dag 7
Idag ska du ha hela ditt system under kontroll och känna dig piggare, fräschare och helt enkelt renligare. Ditt system ska idag tacka dig för att du spolat rent det med allting det behöver för att må bra. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
60kommentarer
 • I just like the helpful information you provide in your articles https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. bbc persian live stream

  stream 2023-03-26 01:11:23 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • You have noted very interesting details! ps decent web site. racing tv

  racing tv free stream 2022-12-27 19:42:21 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/Menemen-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site

  izmir nakliyat 2022-12-08 23:23:30 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Jag och killen har provat detoxen nu och är inne på dag 4, förstår varför man kan tappa så mycket i vikt på en vecka, har varit jättekassa i magen sedan detoxen började, det är 4 dagar nu. Ska det verkligen vara så?

  Alexandra 2022-11-03 14:35:22
  Svara
 • Jätteintressant detox, en tanke bara, denna soppan som man ska ”koka”. Är 0,8 liter vatten vekligen rätt till all den mängden grönsaker!?

  2014-09-04 11:15:05
  Svara
 • Hej Dasha!

  Jag tänkte testa denna cleansing med start imorgon. Men undrar också om det finns något alternativ till kött? Kan man käka fisk istället eller hur fungerar det?

  Kram!

  2014-07-14 10:15:58 http://mycecilia.blogg.se
  Svara
 • tänkte börja med denna detox på måndag:) Är det nån som har testat och fått goda tesultat? Vore kul att få lite info:)

  2014-06-26 14:10:22
  Svara
 • tänkte börja med denna detox på måndag:) Är det nån som har testat och fått goda tesultat? Vore kul att få lite info:)

  2014-06-26 14:10:03
  Svara
 • Var hittade du detta program? Skulle vara supersnällt om du svarade, ska nämligen skriva ett skolarbete om det 🙂

  2014-05-04 21:03:23
  Svara
 • Var hittade du detta program? Skulle vara supersnällt om du svarade, ska nämligen skriva ett skolarbete om det 🙂

  2014-05-03 17:09:25
  Svara
 • Var hittade du detta program? Skulle vara supersnällt om du svarade, ska nämligen skriva ett skolarbete om det 🙂

  2014-05-02 15:05:27
  Svara
 • Rent spontant så tycker jag det är en stor tumme upp till dig Dasha! Dock tycker jag det är rent för lite majs på menyn, skulle uppskatta om du kunde göra om o göra rätt…in med majsen på dag två eller tre. Kram

  2014-03-22 14:42:32
  Svara
 • Ska man tugga hål på potatisen eller äta den som den är?

  2014-03-22 10:09:56
  Svara
 • Hej Dasha!! Ville bara säga att jag har fått sjuuuukt bra resultat efter denna detox! Mina hemorrojder är så smorda och fina, måste vara soppan och all frukt!!! Ska antagligen köra en vecka till från och med måndag!

  2014-03-21 22:44:15
  Svara
 • Hej Dasha!
  Låter som en underbar diet!! Ska sätta igång på måndag! På dag 3, om man känner att åtta bananer inte räcker, kan man ta nio eller tio istället då? Gillar banane.
  Kram

  2014-03-21 20:42:55
  Svara
 • Hej,
  Är det vanligt med ”detoxfisar” med denna diet?

  2014-03-21 11:10:18
  Svara
 • Hej dasha!
  Vilken underbar detox. Tur att det finns folk som har koll på vad man ska äta.. Jag har bara några små frågor: på dag 5, är det okej att byta ut tomaterna mot cocktailtomater, jag gillar hur dom spricker när man tuggar på dom :)?
  På dag 6 när man får äta hur mycket nötkött man vill, är det okej med oxbringa och kan man ha bacon som tillbehör?
  Sen undrar jag om man kan byta ut potatisen mot rösti eller kroketter, mycket godare ju!! Och sista frågan, det står inget om hur gifterna och sånt kommer ut ur kroppen, är det tänkt att man ska hålla hela sig hela veckan eller får man gå på toa när man vill? Har läst om detox när man ska tänja blåsan och tarmen för att förbereda den för hell
  Kram

  2014-03-20 23:23:57
  Svara
 • Hej Dasha! Vet du om man får kombinera detoxen med träning?

  2014-03-01 17:49:23
  Svara
 • Heej! Jag är mitt uppe i detoxen nu (dag 4)och jag undrar om dag 5 då det står att man får äta nötkött och tomater, åt du endast kött och tomat den dagen? Eller kan man äta andra grönsaker och frukter mellan de två målen?:)

  2014-02-26 20:53:02
  Svara
 • Hej! Gick du ner i vikt/ märkte någon skillnad? Kram

  2014-02-25 13:20:03
  Svara
 • Dag 5, får man bara äta nötkött och tre tomater gånger 2 eller något annat den dagen? 🙂

  2014-02-24 23:40:09
  Svara
 • Åh, denna vill jag testa. Helst hade jag velat börja igår, låter spännande och bra! Dock tränar jag rätt hårt 5-6 dagar i veckan. Hur blir man, kommer jag orka med det eller det är bäst att växla ner en växel? Och tack för du jämt är så himla härlig 🙂

  2014-02-22 09:59:25
  Svara
 • Hallå! Spännande det låter. Ska absolut testa. Har hört om människor som gjort liknande och säger att man efter ett tag börjar lukta illa?! Haha konstig fråga, men har du känt av det? Det ska bero på att all skit kommer ut ur kroppen typ? En annan fråga, vet du om man får träna under tiden? Känns inte rätt att träna stenhårt om man inte äter kolhydrater? Och den där potatisen… Bara kokad potatis med ingenting till? Är de så?

  Kram!!

  2014-02-21 01:25:02
  Svara
 • Åh detta tänkte jag prova! Vet du om det är okey att mixa frukterna om man blir sugen på juice osv? Är det ok att använda sig av kryddor till grönsakerna ?:)

  2014-02-18 22:52:33
  Svara
 • Jag undrar om man får krydda på som man vill? Är ex salt ok?

  2014-02-18 19:50:54
  Svara
 • Vart hittar du det receptet? har letat men hittar de inte!

  2014-02-18 12:52:15
  Svara
 • Alltså, vilka kommentarer! Tror folk att Dasha är en kostexpert eller? Ni får väl googla fram svar precis som hon gjorde när hon hittade detoxen… OMG FOOOLK!!!

  2014-02-18 01:53:06
  Svara
 • Hej
  Var på internet har du hittat denna detox?
  Undrar hur ”säker” den är.
  Och förresten nästa vecka efter detoxen om man äter som vanligt kommer man gå upp allt igen heller hålls vikten på den nivån?
  Och är det inte så att kroppen ställt in sig på svält ”mode” så att man kommer gå upp extra mycket den veckan eftersom kroppen vill spara på allt den får?
  Lite funderingar bara men lycka till, kram!

  2014-02-17 21:58:40
  Svara
 • Dasha! Ska man tugga i sig soppan, eller bara behålla vätskan?

  2014-02-17 21:54:26
  Svara
 • är väldigt nyfiken på hur detta kommer fungera och hur du kommer må under tiden. Snälla uppdatera varje dag om hur det går, är så sugen på att själv testa med start nästa vecka.
  Får man träna under detoxen?

  Kram!

  2014-02-17 21:23:01
  Svara
 • Det här vill jag prova! Kruxet är att jag inte tål bananer vet du vad man kan byta ut de mot som också innehåller kalium och natrium?

  2014-02-17 17:50:51 http://mavisa.devote.se
  Svara
 • Ska man bara äta grönsaker den dag det står grönsaker eller ska man äta andra saker också och isåfall vad? 🙂

  Emelie 2014-02-17 16:22:44 http://1122252.devote.se
  Svara
 • På dag 2 och 3, får man äta typ ugnsgrönsaker då, som rödbetor, kålrot osv? Kan du inte göra inlägg varje dag med vad du har ätit? Vill prova!

  2014-02-17 15:26:38
  Svara
 • Åh jag vill! Dricker dock inte mjölk, tror du man kan ersätta det med vatten..?

  2014-02-17 14:58:05
  Svara
 • Vet du om morötter räknas de dagarna man får äta grönsaker? 🙂

  2014-02-17 14:57:54
  Svara
 • Åh kul! Kom med resultat sen!!
  Kram

  2014-02-17 14:42:49
  Svara
 • Hej!

  Jag har testat att göra denna ”detox” men då skulle man äta soppa varje dag. Detta kanske är en ny, förbättrad version 🙂

  Lycka till!

  2014-02-17 14:08:45
  Svara
 • Det här kan nog ha varit det dummaste jag läst på länge. Trodde det var ett skämt när jag läste det och förväntade mig någon form av förklaring på slutet. Hade kunnat OS detta inlägget på kissies blogg back in the days. Hoppas alla förstår att BALANS är det bästa för kroppen, bra mat och träning och försöka begränsa alkoholintaget. Då har man inte så mycket att ”rensa ut” någonsin.

  2014-02-17 14:06:35
  Svara
 • magisk header!!!!!!!!

  2014-02-17 14:03:35
  Svara
 • Spännande!! Du vet inget om något alternativ till nötköttet om man inte är kött?

  Emma 2014-02-17 13:57:40 http://emmacec.devote.se
  Svara
 • Ska man alltså bara äta soppan 1 dag?

  2014-02-17 12:56:32
  Svara
 • Ska man bara äta grönsaker den dag det står grönsaker eller ska man äta andra saker också och isåfall vad? 🙂

  Emelie 2014-02-17 12:46:25 http://1122252.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!