Sponsrad video: Ny app så du kan hålla koll på dig själv :-)

Följande inlägg är sponsrat men det är mina egna åsikter: 

Nu har det kommit en ny app från Systembolaget där man kan hålla koll på sitt egen alkohol intag och hur man påverkas av det. När jag var yngre så struntade man ju totalt i det. Jag tyckte det var gött att bli full och dricka alkohol och blev man för full så kunde det suga och ibland så sög det extremt mycket men man fick lite ångest och drog med min favoritreplik ”Vad gör det om hundra år när allting kommer kring” och dansade vidare. Idag är det inte riktigt så. Jag tycker inte om att vakna dagen efter och känna ”Nä vad i helvete…” eller ”Åh nej…”. NI VET den känslan. Den är vidrig. Den är hemskt elak. Och egentligen är det bara man själv som är elak mot sig själv. Vilket är väldigt ologiskt och jag tycker vi alla borde ta en funderare på varför man behandlar sin kropp och sin själ på detta viset. 

Systembolaget har i alla fall utvecklat en app som förebygger sån där dödsångest. Den gör att man har koll. Den är lätt att komma igång på och väldigt okomplicerad. Du skriver in vad du dricker och den säger till när du förmodligen fått för mycket i dig. 

Sen räknar den även upp kalorierna i alkoholen du får i dig. Många har inte alls speciellt koll på det men alkohol innehåller extremt mycket kalorier. 

Tex vanliga standard glas innehåller ungefär: 

1 Stor stark = 250 kalorier 

1 Glas vin = 100 kalorier 

4cl starksprit = 120 kalorier 

Kolla på den här infofilmen från Systemet. Det här är något de gjort bra och det förtjänar de bra credd för. Ska ni göra något vettigt och bra på hela veckan så är det faktiskt detta!

Var så goda mina vänner: 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!