Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tre filmtips en tisdag mitt i livet

ABOUT TIME

Är en romantisk komedi som slutar med gråtfest. Man älskar varenda sekund av den. Det är inget man inte sett förut men det är heller ingen waste of time. Den fyller alla tomrum jag behövde fylla en ensamsöndag. 

The Collector

En inte helt ny skräckis. Men det är skaparna bakom SAW så den är riktigt sinnessjuk emellanåt. Man blir mörkrädd för mänskligheten. Tanken som slog mig flera gånger var ”Finns det verkligen sådana psykopater på riktigt?” Denna är bra. Det är inte bara klassiska ”hoppa-fram-bakom-en-dörr skrämseltaktik utan den är genomtänkt. Obehaglig. Lämnar en med kårar längst hela kroppen länge efter att man stängt av filmen. Finns även en tvåa som heter ”The Collection”. Den har jag inte sett än. Men ska givetvis göra asap. 

Gravity

Riktigt dålig film. Seg och ingen kärlek och inget sorgligt och inget läskigt. Jag vet inte, denna har tydligen fått bra recensioner men det var inte min genre av film. Var uttråkad ca 70% av filmen och låg och pillade på mobilen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Nya headern är superfin Dasha! Älskar bloggen & podden!! ♥

  Molly 2014-02-19 09:54:29 http://molly.devote.se
  Svara
 • Jag är en absolut filmnörd och förstår inte heller hela grejen med Gravity? Den är nominerad till flera Oscar alltså vad har jag missat??? The collector traumatiserade mig en kväll för flera år sedan, på riktigt. About time är en trevlig söndagsfilm som man inte
  behöver koncentrera sig i allt för mycket för att hänga med i.

  2014-02-18 23:30:55
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till fatima:
   Herregud vad pretentiöst av mig, jag skäms nästan! Jag typ bara skickade den kommentaren typ som att någon bett om min åsikt. Menade att tillägga att jag håller med dig såklart.

   2014-02-18 23:34:37
   Svara
 • Åh älskar filmen ”About time” !♥

  Matilda 2014-02-18 20:02:24 http://1141953.devote.se
  Svara
 • Riktigt fräsch och vårlig header du har nu! 🙂

  Moa 2014-02-18 17:21:35 http://1144474.devote.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind