Tre filmtips en tisdag mitt i livet

ABOUT TIME

Är en romantisk komedi som slutar med gråtfest. Man älskar varenda sekund av den. Det är inget man inte sett förut men det är heller ingen waste of time. Den fyller alla tomrum jag behövde fylla en ensamsöndag. 

The Collector

En inte helt ny skräckis. Men det är skaparna bakom SAW så den är riktigt sinnessjuk emellanåt. Man blir mörkrädd för mänskligheten. Tanken som slog mig flera gånger var ”Finns det verkligen sådana psykopater på riktigt?” Denna är bra. Det är inte bara klassiska ”hoppa-fram-bakom-en-dörr skrämseltaktik utan den är genomtänkt. Obehaglig. Lämnar en med kårar längst hela kroppen länge efter att man stängt av filmen. Finns även en tvåa som heter ”The Collection”. Den har jag inte sett än. Men ska givetvis göra asap. 

Gravity

Riktigt dålig film. Seg och ingen kärlek och inget sorgligt och inget läskigt. Jag vet inte, denna har tydligen fått bra recensioner men det var inte min genre av film. Var uttråkad ca 70% av filmen och låg och pillade på mobilen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!