Slutat röka dag 5

Är ni några här inne som slutat röka och lyckats? Jag har varit helt OK fram tills igår. Då blev det tungt så köpte nikotintuggummin.

Är de bra? Eller ska jag testa något annat? Vad funkar? Behöver all hjälp jag kan få!

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
35kommentarer
 • There is definately a lot to find out about this subject. I like all the points you made https://freehorseracingtv.com/live2/

  free live horse racing 2023-06-26 21:56:14 https://oneotv.online/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing trinitas tv live acum

  watch live harness racing online free 2023-03-26 01:43:37 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! https://merkitevdeneve.com/Cigli-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • Some really excellent info Sword lily I detected this.

  izmir evden eve 2022-12-08 23:19:29 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  tt races 2022 on tv 2022-12-04 09:30:36 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Jag hittade Zyban här när jag googlade: http://apot101.com/zyban_generisk
  Är du fortfarande rökfri?

  Kicki 2015-07-19 09:38:14
  Svara
 • Jag lyckades sluta med hjälp av läkemedlet Zyban. Finns att köpas på antingen apoteket eller diverse olika online apotek såsom APO101. Här finns en direktlänk till sidan där jag beställde ifrån.

  http://www.apo101.net/sluta_roka

  Kram och lycka till!

  2014-12-29 09:14:06
  Svara
 • Faktum är att styrketräning ofta hjälper till att dämpa röksuget. Själv så kom jag på mig själv med att bli äcklad över min egen rökning och eftersom min pojkvän inte röker så rökte jag aldrig när jag umgicks med honom. Det svåra för mig var när mina vänner rökte, vilket var ca 90 %, så när jag försökte trappa ner/sluta så försökte jag umgås mer med dem som inte rökte.
  Ett annat tips är att göra dig riktigt fin! Skrubba hela kroppen och smörj in dig med krämer etc. För när du luktar gott och känner dig fräsch så vill du inte förstöra det med fimplukt.

  2014-02-24 10:37:43
  Svara
 • Tycker det är så bra att du försöker sluta röka, jag tror att i princip allt är möjligt om man verkligen bestämmer sig! 🙂

  2014-02-23 19:54:51 http://alicia.forme.se
  Svara
 • champix! men grejen med dom är att man kan må väldigt illa vilket jag gjorde så jag slutade med dom men klarade av att sluta röka ändå. allt handlar om vilja! varje gång du blir röksugen tänk då hur besviken du kommer bli på dig själv om du tar dig ett bloss, du kommer må sämre och trycka ner dig själv och bli så besviken! det har funkat för mig och jag firade nyss ett år som rökfri! bestäm dig och kämpa på, om jag lyckades så kommer du också att göra det! lycka till!

  2014-02-23 10:39:27
  Svara
 • champix! men grejen med dom är att man kan må väldigt illa vilket jag gjorde så jag slutade med dom men klarade av att sluta röka ändå. allt handlar om vilja! varje gång du blir röksugen tänk då hur besviken du kommer bli på dig själv om du tar dig ett bloss, du kommer må sämre och trycka ner dig själv och bli så besviken! det har funkat för mig och jag firade nyss ett år som rökfri! bestäm dig och kämpa på, om jag lyckades kommer du också göra det! lycka till!

  2014-02-23 10:36:40
  Svara
 • Ät en morot när du känner riktigt sug!! jAA det funkar tro det eller ej!! 🙂

  Linnea 2014-02-23 10:12:48 http://linnearebecka.devote.se
  Svara
 • Är just nu inne på min första vecka som snusfri sedan 8 år tillbaka! Hallelujah. Hade aldrig funkat utan den norska appen \”Slutta\”, helt gudomlig. Kollar den lika frekvent som min mail för att se hur minutrarna som snusfri tickar.

  2014-02-22 00:35:27
  Svara
 • Jag slutade röka 25/10-12 och inte en cig sen dess. När det hemska suget kom första dagarna/veckorna gav jag mig ut och sprang, jag kutade för allt jag var värd tills det kändes som jag skulle kräkas upp lungorna, då försvann suget rätt snabbt. Kämpa på Dasha, you can do it!

  2014-02-21 18:30:03
  Svara
 • Min mamma har slutat röka genom att röka elcigg. Man väljer hur mycket nikotin man vill ha från början sen tar man mindre och mindre tills man tillslut förhoppningsvis slutar helt. Min mamma tycker det funkar jättebra 🙂 Lycka till!

  2014-02-21 15:39:37
  Svara
 • Vart med om samma grej. Men det bästa va att ha lite självkontroll och bara ge fasen i cigaretter och strunta i all nikotinell och all sån skit. Självbehärskning kvinna. Funkar mycket bättre än alla såna produkter, det nikotinet du får i dig av all sånt kommer bara dra ut hela processen. Snabbast och enklast är att bara sluta helt enkelt.

  2014-02-21 15:30:45
  Svara
 • Vart med om samma grej. Men det bästa va att ha lite självkontroll och bara ge fasen i cigaretter och strunta i all nikotinell och all sån skit. Självbehärskning kvinna. Funkar mycket bättre än alla såna produkter, det nikotinet du får i dig av all sånt kommer bara dra ut hela processen. Snabbast och enklast är att bara sluta helt enkelt.

  2014-02-21 15:30:30
  Svara
 • Såg Nyhetsmorgon i somras där dom pratade muncancer. Sen dess har jag inte tagit ett bloss! Så youtube på såna saker så kommer du bli äcklad dör resten av livet o aldrig mer röka! Puss o ha en bra helg!

  2014-02-21 10:29:16
  Svara
 • Jag håller med Maria nedan, det gäller att bara bestämma sig. Att genuint VILJA inte röka.
  Jag har varit rökfri i typ 5 månader (håller inte räkningen för jag ser inget syfte i det, hade inte tänkt börja igen, har bara kommit underfund med att jag inte identifierar mig som en rökare!)
  Lycka till, du klarar det! 🙂

  2014-02-21 10:02:30
  Svara
 • Hej! Jag slutade röka för 1 och 1/2 år sedan, jag använde mig av sluta röka appen från vårdguiden och den var så bra! Jag hade även nikotinplåster i kanske en månad, sen bytte jag ut mitt beroende mot att springa istället vilket fick mig att må mycket bättre och då ville jag ju inte få återfall eftersom jag skulle sabba det för mig. Sen tänkte jag också på två olika sätt, dels att rökning är typ det lättaste beroendet man kan ha och hur svag är man inte då om man inte klarar det. Jag är i alla fall inte så svag och klarar någon det så klarar någon annan det också. Sen tänkte jag också att röka hur coolt är det? Exakt alla kan röka. Att sluta röka och vara hälsosam däremot är det många som inte klarar. Det är coolare att klara det. Sen kan man tänka på hur ofta man egentligen ser snygga personer som röker i vardagen (fest är en annan grej) oftast är det fula äckliga tanter och dom vill man ju inte identifiera sig med. Första månaden är värst också! Så kör med plåster i en månad och då bryter du först vanan mot att ta en cigg och tar tag i nikotin beroendet sen. Stressa inte med att bli av med plåstrena. Dom är inte farliga!

  2014-02-20 20:12:06
  Svara
 • Jag är läkarstuderande och har precis läst farmakologi. Det som fungerar allra bäst enligt studier är nikotinnässpray. Det ger minst ”tillbakafall”.
  Du ska inte ha dåligt samvete över att använda nikotinpreparater i starten, de ökar nämligen också chansen för ett livslångt rökstopp!
  Du är duktig som kämpar!!!

  2014-02-20 16:07:03
  Svara
 • Sugtabletterna från Nicotinell är mycket bättre än tuggummin! Godare, mer diskreta och ger inte hicka som tuggummina kan göra 🙂

  2014-02-20 15:50:12
  Svara
 • Jag kämpar precis som du men håller mis sysselsatt så fort jag blir sugen samt så har jag försökt tänka på hur dåligt man luktar osv och det funkar har på 4 veckor rökt kanske 6 cigg och det var när jag hade alkohol i kroppen! nu är jag tok röksugen men frågar mig själv, är det värt det? NEJ ciggaretter är dyrt & farligt för en! LYCKA TILL YOU CAN DO THIS

  Emma 2014-02-20 12:34:51 http://1141038.devote.se
  Svara
 • Min pappa fick råd från en läkare angående att sluta röka, hon hade nämligen gjort det själv och lyckats, det hon gav tips om var hypnos! Kanske låter märkligt, men som många vet så sitter rökningen ”i huvudet” och hypnosen skulle ändra ditt tankesätt till en icke-rökare. Efter två gånger så var hon rökfri, lycka till!

  2014-02-20 12:26:16
  Svara
 • Läs boken ”Äntligen icke-rökare!” av Allen Carr, rekommenderar den till alla som ska sluta röka. Helt fantastisk!!

  2014-02-20 11:58:02
  Svara
 • Brukar aldrig kommentera men det här känns så pass viktigt. För ett år sedan gick min pappas fru bort i lungcancer. Alldeles för tidigt, alldeles för ung. Hon hade försökt så många gånger att sluta röka men hävdade att det bara inte gick. Tills den dagen läkaren sa åt henne att de hittat en ”fläck” på hennes lunga. Hon tog inte en cigarett sedan den dagen.

  Därefter fick hon fyra år att leva, varav de sista året var ett rent helvete som man aldrig skulle önska någon annan att behöva uppleva. Aldrig någonsin hade hon trott att hon skulle drabbas av lungcancer. Hon rökte ju ”inte så mycket” och ”man kan inte oroa sig för vad som kan hända om 20-30 år framåt”.

  Min pappas fru var en fantastiskt levande, rolig och varm människa. När hon blev sjuk var hon aldrig sen med att gå fram till unga tjejer på stan som rökte för att tala om vad som hänt henne. Hon såg sig själv i dem och ville inte att fler ska drabbas av denna fruktansvärda sjukdom. Därför vill jag skriva till dig, gå inte den vägen. VÄLJ att sluta för att du vill vara frisk och hälsosam. Och även om lungcancer oftast drabbar de som varit rökare länge så kan jag lova dig att när du står där, 50 år gammal med familj och barn, då finns inte utrymme för att vara efterklok. Den ångesten som jag såg hos min familjemedlem önskar jag ingen. Ta hand om dig.

  2014-02-20 11:55:21
  Svara
 • motivation https://www.youtube.com/watch?v=g_YZ_PtMkw0

  2014-02-20 11:34:41
  Svara
 • Det handlar bara om att bestämma sig. Det går snabbt för nikotinet att lämna kroppen så att använda nikotintugummi är inte nödvändigt. Att sluta röka handlar om din mentala inställning, vill du sluta så kan du sluta. Jag var på en fest en gång och när alla gick ut och rökte så kände jag ”nej, nu slutar jag” så jag slängde mitt cigarettpaket och har inte rökt sedan dess. Har inte heller saknat det för en sekund. Fyra år sedan nu.

  2014-02-20 10:25:57
  Svara
 • Min kollega hade rökt i 43 år när hon var hos läkaren en dag och han sa att hon skulle få kol om hon inte slutade. Hon föreställde sig själv gå runt med syrgasmask så hon gick hem, slängde sina ciggaretter och har inte rökt sedan dess. Så mitt tips är: föreställ dig själv med syrgasmask om 20 år! Haha!

  2014-02-20 10:08:03
  Svara
 • Boken ”äntligen icke-rökare” hjälper mer än man tror. Alla pushade mig att läsa den, var sjuk skeptiskt men den funkade verkligen!

  Sen tycker jag man ska försöka utan ”hjälpmedel” för då har man kvar beroendet så röksuget lägger sig inte på samma sätt. Man fortsätter ha suget hela tiden. Annars är det de 3 första veckorna utan hjälpmedel som är värst, sen lägger det sig. Efter 3 månader började jag må illa av röklukt… När jag har haft hjälpmedel har suget aldrig lagt sig liksom.

  Men tycker sån där spray funkar rätt bra. Nikospray man sprutar i kinden… Eller lakritssnus i nödfall, typ första gångerna man festar efter att ha slutat.

  Lycka till!

  2014-02-20 09:31:01 http://isabelli.se
  Svara
 • Det ÄR en kamp. Jag upplever dag 5-7 som allra värst. Jag grät och blev ett monster. Det var kämpigt men jag hade bestämt mig. Mitt bästa tips är vårdguidens sluta-röka app. Du ser hur mycket pengar du sparar, vad som händer i din kropp osv. Motiverande. Jag fick lära mig mycket som rökning gör med kroppen jag inte ens visste om. Äckligt! Jag rökte ca. 1 paket om dagen. Snart fri i över 3 månader (?). Mår alldeles strålande och min hy strålar enligt min omgivning. Kör hårt!

  2014-02-20 09:25:58 http://rebeccaks.devote.se
  Svara
 • Hej, jag slutade röka för ett år sedan, utan tuggummi! Det som hjälpte mig var att tänka på cigaretter på ett annat sätt. Istället för att tänka ” jag skulle vilja gå ut o röka” började jag istället tänka ” vad skönt att slippa gå ut”. Sen tänkte jag mycket att jag kan lägga tusentals kr i månaden på smink/kläder/krämer – men det enda som kommer göra mig snyggare/hälsosammare/friskare är att sluta röka. Var inte avundsjuk på de som röker. Efter 8 timmar är nikotinet ute ur din kropp o då är de bara din hjärna som spelar dig ett spratt!

  2014-02-20 08:44:52
  Svara
 • CHAMPIX!!!!! Bästa någonsin!!!

  2014-02-20 08:04:58 http://Jensen.spotlife.se
  Svara
 • Jag tror att det bara gäller att bestämma sig. Nu låter jag som en riktigt tant, men jag var själv rökare i många, många år och försökte sluta flera gånger, men en dag så vakna jag upp och kände att: Nä jag är ingen rökare, jag älskar att lukta gott, jag vill att min kropp ska må bra, jag vill vara snygg och fräsch hela mitt liv och då passar inte cigaretter in.

  Sen den dagen har jag inte tagit ett bloss, vilket är två år sen. Det var inte svårt denna gången, som alla andra gånger. För jag bestämde mig och då fanns det inget annat alternativ.
  Jag tror att det gäller att träna på den mentala biten, sluta romantisera rökandet och vilja från botten av sitt hjärta att bli kvitt det, då kan inget sätta stopp för en, inte ens hjärnspökena.

  Lycka till!

  2014-02-20 07:07:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!