Min helg i bilder

Jag i min gamla päls från Moskva tar helg i hissen på jobbet! Hur snygg är min nya färg? SofiaBangerhead är bäst i test. 


Köpte hem kött från Köttbaren. Köpte Wagyukött som är det godaste köttet i freakin hela världen. 


På lördagen åkte vi till söder och handlade hem frukost. Urmysigt var det. 


Här dricker jag en kopp grönt te. Ser ni hur mysigt det är? 😉På eftermiddagen så kollade jag Hockeyn med massa killkompisar eftersom att Emil fyllde 30 år!Här är jag med två favoritkillar. På söndagen tog vi en långpromenad och stannade till på Juiceverket för vitaminpåfyllning. 

Så här ser min bild ut….Hehe så här ser det tydligen ut när jag tar mina selfies! Fattar ni att selfies är ett ord i ordboken nuförtiden?

Ändå sjuk värld vi lever i ;-p
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!