Sista dagarna av cleansingen

Jag körde cleansingen helhjärtat fram tills lördagen. Då var jag sur och bitter och kände att jag behövde någon form av lycka i mig. Och då ska det ju poängteras att jag slutade röka förra söndagen. Och fortfarande inte rökt. Detta ska inte vara en bortförklaringen utan jag kände att jag kanske tog vatten över huvudet bara… 


Höll som sagt kosten ända till söndag dag. Men drack alkohol på lördagen. Rödvin och champagne slank ner. Till mitt kött åt jag förövrigt rödlök, lime och koriander. Är nämligen inget fan av tomat så var tvungen att ha något mer i. Annars hade det inte gått ner tyvärr. 


Hur går det för er? Berätta gärna! 
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!