VINN BILJETTER TILL JASON DERULO

Hej!
Har två stycken Jason Derulo biljetter att tävla ut till hans konsert som äger rum på Arenan i Fryshuset nu på söndag den 2 mars (det är 13 årsgräns). 
Här kan ni läsa mer om konserten. 
Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att kommentera i detta inlägg vad det är ni gillar med min blogg. Vilka sorts inlägg är de bästa? Så drar jag en vinnare torsdagskväll! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
87kommentarer
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. gulfstream park live racing today

  william hill racing tv 2023-07-07 01:43:13 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • I just like the helpful information you provide in your articles https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site. al kass live

  dubai racing live 2 2023-03-25 14:15:17 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! kanal d live

  one tv racing 2022-12-28 13:03:40 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. https://merkitevdeneve.com/Urla-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis.

  karşıyaka evden eve nakliyat 2022-12-08 23:13:53 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Definitely, what a great blog and instructive posts, I definitely will bookmark your site.All the Best! https://freehorseracingtv.com/

  drag race tv tropes 2022-12-04 09:29:08 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Jag är med!
  Gillar mest när det är privata seriösa inlägg, som man verkligen lever sig in i när man läser! Gillar mycket bilder på din blogg och när du inspirerar!

  2014-03-03 23:00:20 http://emmawessmans.blogg.se
  Svara
 • Vilken otroligt bra blogg! kolla gärna in min http://elinmller.devote.se/

  Elin 2014-03-03 22:25:39 http://1131583.devote.se
  Svara
 • Ska du inte skriva ut vem vinnaren var?

  2014-03-02 16:14:47
  Svara
 • Det jag tycker bäst om med din blogg är bara din personlighet. Lyssnar på podden och följt din blogg länge, känns nästan som att jag känner dig. Din härliga personlighet präglar alla dina inlägg och man hör nästan ditt fnitter mellan raderna.
  De bästa inläggen är när du lägger upp gamla bilder och minnen, så man får lära känna dig ännu bättre 🙂
  Pusss

  2014-03-01 00:40:15
  Svara
 • Det jag tycker bäst om med din blogg är bara din personlighet. Lyssnar på podden och följt din blogg länge, känns nästan som att jag känner dig. Din härliga personlighet präglar alla dina inlägg och man hör nästan ditt fnitter mellan raderna.
  De bästa inläggen är när du lägger upp gamla bilder och minnen, så man får lära känna dig ännu bättre 🙂
  Pusss

  2014-03-01 00:40:12
  Svara
 • Jag älskar din ärlighet, älskar att du inte döljer en del saker som många andra bloggerskor gör. Tex när du och din (senaste o nuvarande) kille gjorde slut och blev tillsammans igen så berättade du det för oss. Känns som att du ser dina läsare som dina vänner. Fortsätt skriva som du gör, jag älskar de inlägg som handlar om kärlek.
  PS jag fyller 25 den 2 mars så det hade varit en superpresent att få gå på konserten
  Puuuusss

  2014-02-27 22:56:56
  Svara
 • Det som gjorde mig så intresserad av din blogg var din & Michaelas podcast. Jag tycker den är så otroligt mysig och bra och jag får så stort tycke för er båda när jag lyssnar på den, eftersom att ni verkar vara världens härligaste tjejer, att jag bara vill veta allt om era liv och liksom få ”höra ifrån” er även de dagar i veckan då de inte kommer en ny pod! Det var helt enkelt det som gjorde att jag började läsa din blogg, min craving för att höra och veta allt om dasha girine och hennes liv haha ♥ och du lever verkligen upp till mina förväntningar, du uppdaterar om ditt liv på ett sånt sätt att det alltid är intressant att läsa om det. Det är kul att läsa om dina galna utekvällar så som om dina mysiga innekvällar med pojkvännen eller tacokvällar med barnvaktsungen. Jag är fortfarande tonåring men jag hoppas att mitt liv blir lika trivsamt som ditt verkar vara när jag växer upp 🙂 jag tycker också om att se dina fina outfits och nya inköp. Eftersom mitt liv känns lite grått och vardagligt now a days skulle det vara extremt kul att vinna biljetter till Jasons konsert! Puss

  2014-02-27 22:13:28
  Svara
 • Det bästa med din blogg är helt klart att man märker på nåt sätt att du är en rolig människa.
  I många av dina inlägg så försöker du inte vara rolig men det framgår liksom ändå. Det får en att vilja umgås med dig!

  Favvoinläggen är min helg i bilder eller de mer personliga inläggen där man lär känna dig mer!

  2014-02-27 21:37:10
  Svara
 • Det bästa är att även få läsa om saker som inte är helt perfekt. Tex när det känns kämpigt med att sluta röka eller cleansingen osv. Du har ett fantastiskt liv med många ups men det är också en boost att se downs, då känner läsarna sig inte så ensamma! 🙂

  2014-02-27 21:27:22
  Svara
 • Det bästa med din blogg är ju DU Dasha! Din sprudlande personlighet, inlägg som känns äkta och på riktigt. Inspirerande bilder och spännande tips & recept är det allra bästa med bloggen. FÖRUTOM det så är du ju världens snyggaste tjej!!

  2014-02-27 20:57:31
  Svara
 • Hej käraste Dasha jag hoppas jag inte är för sent ute, men när jag såg att du skulle lotta ut biljetter till Jason Derulous konsert så blev jag överlycklig. Bara tanken gjorde mig glad, jag är ett stort fan av Jason och det skulle verkligen va ett perfekt slut på mitt sportlov.

  Det jag gillar med din blogg är nog allt. Men specifikt är nog att du är så öppen som person jag. Du visar din kärlek till dina läsare vilket gör att man känner sig trygg och välkommen till din blogg. Den är lärorik och en stor inspirationskälla.

  Jag har följt din blogg ett långt tag nu så det är lite svårt att välja men. Mina favorit inlägg är när du lägger upp bilder på vad du gör på dina helger och vardagar. Man får på något sätt ta del av din vardag.

  Håller tummarna på vinsten!!!

  2014-02-27 20:53:37
  Svara
 • Hej, jag hoppas att det inte är för sent för att anmäla sig? Men jag ville bara säga att din blogg är så bra eftersom du lägger ut en massa bilder och du är ärlig och dig själv i inläggen. Man kan verkligen leva sig in i allt som du skriver och det känns som att du är någon man känner. Din blogg är superbra och jag gillar verkligen dina inlägg. Håller tummarna eftersom att jag o min vän jäättegärna skulle vilja gå och det skulle vara som en dröm som gick i uppfyllelse. Kram 🙂

  2014-02-27 19:28:11
  Svara
 • Hej Dasha Jag älskar din blogg för att den är intressant och hjälper mig mycke i vardagen. Jag försöker och bli bra på att laga mat och med din blogg når jag mina mål. Dina inlägg hjälper mig stort och jag uppskattar det jätte mycket och jag tackar dig så mycke för att du inspirerar mig mycket. Jason Derulo biljetterna skulle göra att min dotter skulle bli så glad att de int sant hon och jag brukar läsa din blogg och hon hjälper förstås. Tackar så mycket och är ändå glad om jag inte får dom bara du får veta att jag älskar din blogg MVH Alia

  2014-02-27 14:24:33
  Svara
 • Det absolut bästa med din blogg är din energi som framgår i allt du skriver. Din livssyn och glädje i livet går inte att ta miste på och det gör till att man klickar in sig till din blogg för att helt enkelt bli lite gladare. Älskar dessutom matinläggen, som verkligen inspirerar mig i min egen matlagning.

  Jag skulle verkligen vilja vinna biljetterna så att jag kan få ta med mig min lillebror som nyss har fyllt 14 år (och har det lite jobbigt) med på den här konserten. Skulle vara ett perfekt avslut på hans sportlov och göra honom så otroligt glad!

  2014-02-27 13:59:32
  Svara
 • Hej Dasha!
  Det bästa med din blogg är att du gör den så oerhört personlig! Det måste vara svårt att nå igenom ut genom skärmarna med sin personlighet men du lyckas! Du lyckas också inspirera och jag tycker att de bästa inläggen är dina mat inlägg (älskar mat…!) och ”min helg i bilder”. Älskar att dyka in är, man inspireras alltid iväg någonstans!

  2014-02-27 11:48:08
  Svara
 • Heej! Jag älskar allt i din blogg du är en sån dtor inspirationskälla. Det jag tycker är bäst med din blogg är att man aldrig tröttnar på den jag kan läsa din blogg tussen gånger om. Det bästa inlägget för mig är utan någon helts tvekan ”min hälg i bilder”. Puss<3<3

  2014-02-27 10:38:30
  Svara
 • Hej Dasha! Gud va kul med utlottning av biljetter till Jason derulo! Vill bara först säga att jag tycker du är en otroligt stor inspiration till mig med både din livsstil och mode! Dina inlägg om vad du gjort i helgen tycker jag är det bästa med din blogg för då får jag idéer om vad jag kan hitta på i Stockholm och även vad som är trendigt och poppis just nu.
  Kramkram!

  2014-02-27 10:37:01
  Svara
 • Jag älskar dina ”vad jag gjorde idag inlägg” när du har bilder på vad du gjorde hela dagen osv! Älskar alla dem inläggen och även recept inläggen!

  2014-02-27 10:27:59
  Svara
 • Du är ärlig, rakt fram och fantastisk!
  Bästa inläggen är lätt när du bara är dig själv och skriver dina åsikter, mycket text är bäst! Kram

  2014-02-27 10:21:47
  Svara
 • Jag och min bästa vän ska till Stockholm i helgen så att få gå på en konsert tillsamans hade varit så himla kul! Det bästa med din blogg är att det verkligen känns som att man följer med dig i ditt liv, som att man har varit med dig under det du gjort under dagen/en händelse!

  2014-02-27 10:12:27
  Svara
 • Hej Dasha! 🙂 Det jag gillar med din blogg är ju såklart alla fina bilder! Speciellt så gillar jag ”min helg i bilder”-bilderna! Sen även event-bilderna, speciellt så gillar jag bilderna från dina event i samarbete med Make Up Store! ”Min dag i bilder”-bilderna är också en favorit såklart, för att inte nämna sneak peaks i dina sms konversationer med dina killkompisar hehe! 😉 Nu har jag officiellt uttryckt mig som ett bildfreak så med det säger jag slutligen att du är en grym inspiration som piggar upp vardagen med dina fina bilder! En bild säger mer än tusen ord liksom haha!! Puss & Kram från ett Jason deeeeeruulooo fan! ♥

  2014-02-27 09:52:27
  Svara
 • Hej Dasha!
  Det jag gillar med din blogg är den ärlighet att man alltid känner sig delaktig. Du vågar säga vad du tycker och att livet inte alltid är en dans på rosor, men att champange och jordgubbar är jävligt gott. Du inspirera mig till att fortsätta mina drömmar och att aldrig ge upp!
  Tach Dasha och ha en riktigt bra dag!

  2014-02-27 09:48:36
  Svara
 • Hej dasha!
  Det bästa med din blogg är att DU lyser igenom i alla inlägg. Du är alltid dig själv i alla lägen och det gör din blogg rolig och peppande! De bästa inläggen tycker jag är de inläggen som innehåller MÅNGA bilder till exempel från en utekväll, på dig eller på god mat! Har också kört cleansingen med dig nu i en vecka -4kg visar vågen.. Värt att fira med världens bästa Jason? 😉

  2014-02-27 09:36:40
  Svara
 • Jag älskar din blogg (och er podd) för att du är dig själv. Trotts att det finns motgångar i livet så bevisar du att man klarar sig genom det. Så alltså bara fortsätt som du gör för att det är underbart, du får en alltid på bra humör även att man inte känner dig.
  Ha en riktigt bra dag underbara du! ♥

  2014-02-27 09:24:16
  Svara
 • Det bästa med din blogg är hur du alltid beskriver dina känslor in i minsta detalj. Och hur, 4 av 5 gånger, jag känner igen mig exakt i den känslan du beskriver.

  2014-02-27 08:57:31
  Svara
 • Hej! Jag älskar din blogg för att du är en sån härlig tjej och så göad! Bara av att läsa dina inlägg kan man få ett leende på läpparna, så du speider verkligen glädje. Jag tycker om dina inlägg från en hel dag eller en hel helg där du lägger upp massa bilder och berättar vad du har gjort! Sedan lyssnar jag på er podcast väldigt mycket så det är väl den Dascha jag hör när jag läser bliggen vilket gör det mycket roligare!

  2014-02-27 08:22:54
  Svara
 • Jag ÄLSKAR din blogg!
  Det jag gillar mest är bilder från resor och så men gillar också väldigt mycket när du bara skriver om din vardag! Du skriver på att bra lättläst sätt och har lagom långa inlägg! Perfekt blogg! Du är väldigt vacker också! Men som sagt, inlägg om resor är bäst!

  Skulle bli så så sååå glad om jag vann för då skulle jag äntligen kunna göra något med pojkvännen för det va ett tag sen nu.. Kram ????

  2014-02-27 08:05:09
  Svara
 • Jag gillar din blogg för att den känns personlig och man får följa med lite om vad som händer i din vardag. Dessutom är du så jäkla snygg och verkar otroligt skön (skulle kunna lyssna på er pod endast för ditt skratt).

  2014-02-26 23:39:27
  Svara
 • Jag tycker om att läsa din blogg för att du inte har en blogg som alla andra, du lever ett häftigt liv och går din egna väg. Jag tycker de är kul att läsa om din vardag, dina spontana luncher och fester. Man blir glad av att läsa din blogg. Eftersom jag tycker din blogg är kul att läsa för den anledningen tycker jag de bästa inläggen är när du skriver om dina dagar, vad som hänt och vad du gjort! 🙂

  2014-02-26 22:57:50
  Svara
 • Hello Dasha,
  My favorite part about your blog is YOUR BLOG IN TOTAL 🙂 but if I have to choose is about quit smoking posts because I\\\\\\\’m in the same situation so its better to do it in company and support 🙂 also i love the love category and by all means i love this last post and hopefully get tickets to see Jason and sing a long my hit of the month – Stupid Love 🙂
  Keep up the great work
  Cheers

  2014-02-26 22:46:37
  Svara
 • Hello Dasha,
  My favorite part about your blog is YOUR BLOG IN TOTAL 🙂 but if I have to choose is about quit smoking posts because I\\\\\\\’m in the same situation so its better to do it in company and support 🙂 also i love the love category and by all means i love this last post and hopefully get tickets to see Jason and sing a long my hit of the month – Stupid Love 🙂
  Keep up the great work
  Cheers

  2014-02-26 22:37:04
  Svara
 • Enkelt svar. Inläggen som skriker DASHA. Kött, rödvin, bästisar, skumpa, Stockholm, fireball och såklart… Bloody Mary’s. DASHA-inläggen får 10/10 starka Mary’s.

  2014-02-26 22:33:14
  Svara
 • Discodiva
  Attityd
  Stil
  Hälsosam
  Ambitiös

  Det här är saker som jag gillar med dig och din blogg, alltså en blandning där man får läsa om olika saker i ditt liv och dig som person. Det är innehållet av ditt liv som gör din blogg!

  2014-02-26 22:10:49
  Svara
 • Hej! Det bästa med din blogg är all mat! God mat är livet 🙂 kram

  Patricia 2014-02-26 21:54:55 http://1146951.devote.se
  Svara
 • jag älskar din ärlighet, dina påhittiga ideér, din spontanitet och din humor!

  2014-02-26 21:54:43
  Svara
 • Hej Dasha! Det bästa med dig och din blogg är att du alltid har en sån klok tanke bakom det du säger eller skriver. Lyssnar även på din och Michaelas podcast och har lyssnat genom vart enda ett av dem. Det är så intressant att höra vad ni säger om olika ”kärleksproblem” i olika vinklar. Lika personlig, rolig, klok och helt underbar du är när du pratar i podden är du när du skriver på din blogg. Det gör dig till någon speciellt enligt mig, det går inte att sätta fingret exakt på vad du är, men du är en sån glädjespridare.
  Lär mig alltid något nytt ifrån dig.
  Puss och kram från mig

  2014-02-26 21:45:18
  Svara
 • Dina recept 🙂

  2014-02-26 21:44:24
  Svara
 • hej Dasha!
  Din blogg är riktigt nice det är liksom lite av varje vilket inte gör den enformig utan intressant. Det bästa med bloggen skulle jag säga är att du är äkta, du delar med dig av din vardag och har liksom inte en ”perfekt blogg” med värsta bilderna och skrytet utan du är bara du och det gillas 🙂

  2014-02-26 21:27:38
  Svara
 • Jag gillar typ allt med din blogg..får abstinens när du inte uppdaterar på ett tag haha 😉 jag gillar dina bilder och din text och alltid lika kul att se din helg i bilder…Man blir alltid lika glad 🙂

  2014-02-26 21:23:03
  Svara
 • Jag blir glad av att läsa din blogg, när jag känner mig nere kan dina inlägg lyfta mig upp. Jag älskar tipsen du ger och det spralliga jag du är som inspirerar mig. Fotona du lägger upp är fina och ser proffsigt fotade ut, vilket jag själv inte lyckas med 😛

  2014-02-26 21:06:33
  Svara
 • Roligast är nog mat och kläder 🙂

  2014-02-26 20:30:58
  Svara
 • Jag älskar att läsa alla dina inlägg men dom bästa är dom här ”Standard” vanliga dagliga inläggen som bara berättar lite kort om dagen eller nya saker och sånt! Då känner man att man är med i svängarna liksom!

  Lite ILY bonus

  bäst av allt är ju podcasterna (eller vad man säger) för dom är bara underbara, era röster är så samhetslena och jag kan inte sluta lyssna, så nu går typ alla tjejer + jag runt och lyssnar på Er, och alla diskuterar om er haha!
  #Kända i Östersund!
  ??

  Men mitt slutliga svar är att som vardagliga inläggen är bäst! Men du är grym! ?

  2014-02-26 20:30:18 http://www.nob.blogg.se
  Svara
 • Det bästa med din blogg är det vardagliga och det inspirerande uttryckt i många bilder. Inspirationen när det kommer till nöjen och mat är definitivt det bästa då du alltid hittar på spännande grejer! Mycket i bloggen kan man relatera till, speciellt kärleken till fjärilar haha, så det är en härlig och naturlig blogg!

  2014-02-26 20:29:28
  Svara
 • Dina matrecpet alltså, herre gud! Lagar maträtterna hemma så fort det kommer ut, och det är så gott. Du har tagit tillbaka min inspiration till att laga mat som jag tappade några månader. Tack för din positiva och härliga energi som du sprider i din blogg.

  2014-02-26 20:22:19
  Svara
 • Jag gillar att du bloggar om så mycket olika saker mat, fest och vardag men framförallt gillar jag att du bloggar på ett sätt som låter oss lära känna dig.

  2014-02-26 20:18:27
  Svara
 • Det bästa med din blogg är att, utan att känna dig, få följa ditt liv. Du lägger ut härliga inlägg med fina bilder från ditt liv, jag blir alltid glad när jag ser att du har uppdaterat din blogg. Kram

  2014-02-26 20:07:33
  Svara
 • Hej Dasha!
  Vad kul att du lottar ut biljetter till Jason Derulos konsert. Jag är själv ett stort fan och skulle bli mer än överlycklig om jag van dessa biljetter.
  Det jag älskar med din blogg är att du är så öppen och delar med dig av dina egna erfarenheter. Både här på bloggen och på podcasten så får man se att du är en sån härlig och glad person.
  Du är sån bra förebild för så många, du inspirerar dina läsare med dina fina bilder och exklusiva texter.
  Oj ett favorit inlägg,svårt…Har så många men ett av mina favorit inlägg är nog ”Cleansing 7 dagar detox”
  Varför det är mitt favorit inlägg är just för att jag själv har börjat träna och har börjat bli noggrannare med vad jag stoppar i mig. Det inspirerar mig att fortsätta med de jag håller på med.
  Jag tycker det är kul att du dela med dig av vad du gör på dina vardagar och inspirerar oss läsare.

  Fortsätt med du håller på med!!
  Puss och kram ♥

  2014-02-26 20:00:55
  Svara
 • Haha, jag gillar alla dina inlägg.
  Jag gillar speciellt de med mat, vänner!
  De sakerna jag och mina kompisar som läser din blogg gillar mest!
  Vi typ messar varandra direkt när du har lagt upp något nytt:)
  Jag skulle typ vela att fortsatte med mat inläggen och de där du är med vänner:)älskar de!
  Jag skulle vela vinna för att jag Älskar Jason Derulo! Har velat gå på konserten men har inte riktigt råd:(
  Skuta aldrig med bloggen eller med podden!
  Älskar de du gör sluta aldrig

  Ellen 2014-02-26 19:46:31 http://1123670.devote.se
  Svara
 • Det bästa med varje vecka är din och Michaelas podcast! Ni inspirerar och sprider glädje, det enda som är bättre än er podcast en dag i veckan är din blogg som finns där sju dagar i veckan för inspiration och glädje i bilder och text!! Sluta aldrig med det du gör. Puss

  2014-02-26 19:30:56
  Svara
 • Jag tycker bäst om inläggen med mat och recept, för det är superbra inspiration till vad man själv kan laga för mat (är inte alltid lätt att ha bra fantasi när det gäller mat..). Tycker även om mycket om ”helgen i bilder”-inlägg!!

  Skulle jättegärna vinna biljetterna, inte så mycket för min egen skull som för min lillasysters, hon älskar verkligen jason derulo och jag tror detta skulle göra henne överlycklig. Kram!

  2014-02-26 19:08:22
  Svara
 • Jag tycker att du har typ världens härligaste skratt så jag tittar alltid in här (Dels för att läsa men också för att klicka mig in på eran podd) för att man blir glad av ditt skratt! Ha det bäst.

  2014-02-26 19:00:58
  Svara
 • Jag gillar din blogg eftersom den inspererar mig till olika saker och era podcasts är HELT underbara! Jag ser verkligen upp till både dig och Michaela. Jag älskar o höra era historier och i o med att jag är lite yngre så är ni typ som mina förebilder. Ni har fått mig att testa olika nya saker och fått mig att skratta! Så först och främst, TACK! Jag skulle nog inte kunna välja ett särskilt inlägg eftersom alla får mig att le! Jag skulle bli helt galen om jag vann för både jag och min kompis tycker så himla mycket om honom! Det skulle vara värsta drömmen!

  2014-02-26 18:42:29
  Svara
 • Det jag gillar bästa med din blogg är dina bilder och att du bjuder på dig själv. Du är personlig men inte för personlig och jag tycker att du skriver bra saker. Du har en variation som gör att det är roligt att läsa. Gillat även recepten och att du gillar att laga mat precis som jag. Så ja jag gillar nog egentligen det mesta med din blogg. Men gärna mer bilder på vad du gör, hade varit roligt!

  Älskar tävlingen hade passat perfekt när jag ska flyga ner till Stockholm redan imorgon! Hade varit pricken över i:et för mig och min kille 🙂

  puss 🙂

  2014-02-26 18:37:14
  Svara
 • Det bästa med din blogg är dina vardagsinlägg. Jag tycker det är roligast att läsa. Sen gillar jag att du verkligen bjuder på dig själv i bloggen alltså att du skriver om både dåliga och bra saker som händer utan att vara negativ. Sen älskar jag eran podcast!

  2014-02-26 18:33:05
  Svara
 • Om man ska peka ut vad som är bäst med din blogg är det kärleken. Inte bara kärleken till killar utan kärleken till allt runt om kring dig. Kärleken till din vänner, hur du i alla lägen ställer upp för dem, kärleken till mat (åh mat!!!). Så som inlägg om mat och inlägg om Harley!! Även hur mycket du älskar och värde sätter din mamma, vilket jag också gör. Och min mamma har lagt sitt liv åt sidan för att ge mig den bästa starten i mitt liv som möjligt. Så nu, när det bara är några få månader kvar innan jag tar studenten hade jag velat ta med min mamma på något jag vet hon hade älskat som ett stort tack för allt hon har gjort för mig. För varje gång Jason kommer på i radion medan jag och mamma förbereder maten dansar vi allt vid kan och livet känns så enkelt. Jag vill ge min mamma ett tack i form av glädjen från musiken.

  2014-02-26 18:25:03
  Svara
 • det jag älskar med ditt blogg är hur du skriver och dina bilder. Dina helgbilder på mat och vad du gjort är riktigt kul att titta på. Och självklart läsa dina texter. Du känns äkta och man kan inte låta bli att le när du pratar och ditt söta skratt i din och fornis podd.

  2014-02-26 18:24:24
  Svara
 • Det jag gillar med din blogg är att den handlar om allt möjligt, fester, kärlek, kläder och vad du gör på vardagarna!

  2014-02-26 18:00:47
  Svara
 • Anledning varför jag fortsätter att varje dag, månad efter månad besöka din blogg är glädjen. Glädjen du sprider, glädjen du finner i även det värsta dagarna och glädjen i kärlek, gemenskap och mat. Du och din blogg består av glädje och glädje smittar av sig. För dagar när allt gått fel eller när livet bara känns hela j*vla omöjligt så finns det allt något där, ett litet ljus, något som faktiskt gör det värt att gå upp varje morgon även när livet känns omöjligt. Det kan vara glädjen i att det äntligen är fredag, att man äntligen ska få träffa någon som man håller kär eller att man bara helt enkelt bestämma sig för att glädjen finns där och det är bara att blunda och skratta.

  2014-02-26 18:00:13
  Svara
 • Hej Dasha!
  Det jag tycker så mycket om i just din blogg är att den är lite amerikansk då du gör så otroligt roliga saker, som din ”alla hjärtans dag fest” !! Sånt händer ju inte, men jag ÄLSKAR det. Gillar även att du gör långkok och lägger upp recepten då de är så sjuk gott. Du ger mig inspiration och glädje helt enkelt!

  2014-02-26 17:56:41
  Svara
 • Hej! Det bästa jag vet med din blogg är att jag blir så himla inspirerad av varje inlägg. Du har både bra klädsmak och matsmak. Och vad är bättre än kläder och mat egentligen? Sen tycker jag att du verkar vara så härlig som person, du skriver/säger saker som verkligen stämmer in och som går rakt in i hjärtat. Önskar att jag var lite mer som du! 🙂

  2014-02-26 17:53:47 http://oliviahjalmarsson.blogg.se
  Svara
 • Jag gillar att du blandar personligt med ytligt.. Ibland får man läsa om ditt liv och vad du gör och ibland kommer det inlägg om mat o skönhet. Riktigt bra blandning helt enkelt! 🙂

  2014-02-26 17:50:56
  Svara
 • Hej bästa Dasha jag kommer dö lycklig om jag vinner biljetterna, älskar Jason och hans förband Conor Maynard är bara för grym!!! Konserter är ju också lätt det bästa som finns i världen, du anar inte hur lycklg jag är när jag står i ett stort publikhav och är omringad av människor som alla är där för att dem älskar musik.
  Din blogg är bäst och du är min typ största förebild, du fattar inte hur mycket jag vill ha ditt liv. Det verkar vara så himla roligt och händelserikt. Önskar att vi var kompisar så jag fick hänga med mig och skulle vara så jävla freking grymt för du är så jävla bäst och härlig och ditt umgänge verkar lika så vara hur härligt som helst.
  Så i och med med så älskar jag att läsa om din vardag och älskar inläggen du lägger upp efter varje helg när du har bild och lite text till varje bild. När jag läser såna inlägg drömmer jag mig bort och typp glömmer mina egna bekymmer och önskar att jag kunde få vara med där.
  Hoppas jag kommer få träffa dig någon gång, tror jag såg dig på Gotland i sommras och mitt hjärta typ stannade upp. Fortsätt med bloggen som du gör kramisar Emma.

  2014-02-26 17:49:04
  Svara
 • Det bästa med din blogg tycker jag är att man märker att du är dig själv till hundra procent. Din härliga utstrålning smittar av sig genom dina bilder och texter. Mina favoritinlägg är recepten samt ”min helg”

  2014-02-26 17:46:47
  Svara
 • Hej!
  Det bästa med din blogg är att du får mig och många andra att hitta tillbaka till livsglädjen när man tappat den samt förhöja den när den redan finns där. Jag som precis blivit dumpad av min pojkvän känner att jag behöver det som du ger via både bloggen och podden! Dina glittriga helger, dina matlagningstips och din utstrålning på bloggen är verkligen favoriterna! Jag har även hakat på 7 veckors planen du och Michaela pratade om i podden! Jason Derulos konsert skulle verkligen sitta bra efter en shopping rundan med min kära mor på söndagen! Livsglädjen skulle ligga på 100 %! Vill också tillägga att du är en stor förebild för mig!
  Kramar från Lisa 17 år

  2014-02-26 17:45:46
  Svara
 • Hej! Jag tycker verkligen din blogg innehåller de allra intressantaste kategorierna. Det kan bero på att vi har väldigt gemensamma intressen. Du skriver otroligt bra Dascha, det gör att man vill klicka in gång på gång. (beroende). Men om jag måste välja favvo inlägg skulle det bli alla dom som handlar om kärlek. Så kloka ord. Sen lockar såklart alla fina bilder från helgerna som är samlade. Du äger bruden! Kram Fanny

  2014-02-26 17:42:34
  Svara
 • Anledningen till att jsg gillar din blogg är att du bl.a. Har korta inlägg med VETTIGT innehåll! Blir så trött på bloggare som dagligen skriver att dem köpt sin kaffe på ett fik jämt och ständigt. Tycker även det är bra att du delar med dig utav tips, ditt privatliv utan att blotta dig för mycket och privatbilder! Tycker din blogg är balanserad redan men är det något jag skulle vilja se mer utav så är det BILDER!!
  Tack för möjligheten 🙂

  2014-02-26 17:40:39
  Svara
 • Hej Dasha!
  Har följt din blogg ett bra tag nu och kan inte riktigt sätta fingret på vad som är det bästa. Gillar verkligen att du varierar så bra mellan olika inlägg såsom tips, vad du gjort idag, festligheter och såklart helg inläggen. Du verkar va så positiv även om allt kanske inte hela tiden går så bra för dig och det är en verkligen inspiration.

  Om jag skulle vinna biljetterna skulle jag ta med min bästa vän. 🙂

  2014-02-26 17:37:50
  Svara
 • Din blogg är så inspirerande och ärlig. Du verkar vara en så genuin och trevlig människa, och man känner igen sig i det du skriver.
  Dina recept och helg-summeringar är toppenkul att få ta del av!

  2014-02-26 17:35:49
  Svara
 • Hej Dasha!
  Det jag gillar med din blogg är att du är så öppen och rolig, du bjuder verkligen på dig själv och strålar energi! Blir alltid glad av att läsa dina inlägg. 🙂
  Dem inläggen som jag gillar mest är dem från din vardag och alla inlägg om mat och roligheter!
  Kram från en trogen läsare

  2014-02-26 17:35:41
  Svara
 • Hej!
  Det bästa med din blogg är att den känns äkta, inte fylld med sponsrade inlägg eller provocerande. Det uppskattas grymt mycket! Det är och dina härliga recept dina matinlägg inspirerar mig
  Kram!

  2014-02-26 17:18:57
  Svara
 • oj svårt att säga något specifikt gillar allt du bloggar om! men något jag gillar starkt är alla dina glada och positiva inlägg:)

  2014-02-26 17:10:07
  Svara
 • Det bästa med bloggen är att den är så personlig. Man får se båda bra och dåliga saker. Du har ett väldigt intressant liv som många säkert avundas och då uppskattas det verkligen att man även får se de dåliga sidorna. Ingen har ett perfekt liv, även om många andra bloggare får det att framstå som det. Jag blir glad och peppad varje gång jag går in på din blogg, får en extra knuff i baken och fortsätter kämpa på trots att livet är tufft ibland 🙂

  2014-02-26 17:01:22
  Svara
 • Det jag gillar mest med din blogg? Att du är så jävla go! Man vill ju bara packa väskan och flytta in till Stockholms innerstad och hänga med dig och dina vänner. Du verkar verkligen leva livets liv! Det är så härligt läsmaterial 🙂 sen gillar jag också att du berättar om en dålig dag eller vad som är pissigt med livet. Skönt med någon som inte ALLTID skriver om hur tipp-topp livet är.

  Och jag kommer fortfarande att tycka att detta är den bästa bloggen trots att inte biljetterna blir mina 😉

  Ha det gott Dasha och fortsätt med keeping it real! Kram!

  2014-02-26 16:57:38
  Svara
 • Det absolut bästa med din blogg är hur inspirerande du är! Du hittar på nya saker hela tiden och personen jag uppfattar dig som i bloggen verkar vara så jäkla skön så det är inte sant! Du inspirerar mig till att bli en gladare och positivare person som inte ska ta livet fullt så seriöst som jag ibland kan göra utan bara köra på på min grej och ha kul på vägen. De roligaste inläggen måste vara ”min helg i bilder” eller dina recept inlägg – jag älskar mat och tycker om när du skriver om lite nya roliga måltider. Älskar din blogg helt enkelt!

  2014-02-26 16:47:48
  Svara
 • Det absolut bästa med är att du har såå grymt mycket varierande inlägg, bra tips, mycket bild, roliga inlägg och listan kan göras lååång. men jag antar att du är du och gör det så in i helvete bra!!!

  2014-02-26 16:43:26 http://jassypedersen.blogg.se
  Svara
 • Helginläggen! Där man får läsa om om hela din helg i bilder. Kan gå tillbaka och läsa dom och om igen! Love it!

  2014-02-26 16:41:44
  Svara
 • DITT LEENDE DASHA
  Ja så är det, skulle jag beskriva dig och din blogg med ett ord skulle det vara glad!! Ett leende möter man alltid på din blogg och det sprider glädje! Mer glädje åt folket!!

  Om jag skulle vinna biljetterna skulle jag bjuda med min min bästa storasyster som fyllt arton som skjutsar överallt på mig osv heheh♥33

  2014-02-26 16:36:37 http://wilma.vionno.se
  Svara
 • Jag älskar att kika in på din blogg, för här känns allt ”på riktigt”. Jag vet att du handplockar detaljer ur ditt liv och ibland bara visar upp den glittrigaste sidan. Men det känns alltid personligt och framför allt känns det alltid äkta. Inläggen där helgerna redovisas är härliga! Jag blir ofta inspirerad av detta, för även om det känns som att en ”inte gjort någonting” under helgen, kan en ändå skrapa fram ett par guldkorn i form av middagar, människor eller musik. Visst? Tack för att du delar med dig. Kram Nathalie

  2014-02-26 16:16:55
  Svara
 • Hejsan Dasha!
  Det absolut bästa med dig och din blogg är att du har det lilla extra som är svårt att sätta fingret på. Man vill alltid in och kolla och få inspiration och drömma iväg. Inläggen som är bäst? Utan tvekan ”min helg i bilder” och alla matinlägg. Älskart!
  Mvh Linn matälskaren

  2014-02-26 15:55:37
  Svara
 • Jag älskar dina inlägg om mat och recepten ?

  2014-02-26 15:18:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!