Dagens går i svart och rose

Dagens

Halsband: SODA i Halmstad (fått i present av min älskade Becca)
Tröja: Hehe ”råkade” krympa ett ex tröja

Byxor: ZARA
Stövlar: Härifrån

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • We always follow your beautiful content, I look forward to the continuation. watch free horse racing

  newsmax live tv 2023-07-15 00:46:56 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • snygg outfit ♥

  Elsa 2014-04-14 13:34:14 http://1142807.devote.se
  Svara
 • åh så fin du är!

  Alexandra 2014-03-01 22:38:10 http://lakeyours.devote.se
  Svara
 • Gud vad kul att du har ett halsband från Soda! Bor själv i Halmstad så det kändes himla kul och lite konstigt att se deras namn i din blogg hehe.. Galet bra pod förresten, keep up the good work pinglan! 😀

  2014-02-27 18:04:09
  Svara
 • Hej Dasha, tycker att killarna ska fa kla av sig. En statistik visar att tjejer fryser mer. Jag jobbade pa ett kontor som var sa daligt isolerat plus att chefen var en kille. Sa pa vintern har jag fatt lov o jobba med vinterjacka pa for att de blev sa kallt och ratt, och detta ledde till att jag fick nack och axel problem. Sa det ar battre om eran chef betalar nagra 100 kronor mer i el rakning an att han ska behova betala sjukgymnast samt massage for att ratta till era axlar!

  Heja Dasha!

  2014-02-27 15:01:25
  Svara
 • Hej Dasha! Älskar eran pod och har förslag på ett ämne: MAT! Såg att någon hade kommenterat det för ett par veckor sen och tyckte att det var så himla bra. Du och Michaela älskar ju mat, så hur tänker ni kring det i en relation?
  Min pojkvän är britt och bor i London, men vi ses varje helg. I och med att vi inte ses varje dag gör vi det gärna speciellt när vi ses, antingen går vi ut och äter eller lagar en god middag hemma, men ingen vardagsmat liksom. Det är såklart hur mysigt som helst, men då blir det ändå 2-3 dagar i veckan med kanske inte världens nyttigaste mat, vilket jag har börjat se på mig. Några tips? Vill ju gärna fortsätta ha det mysigt med långa middagar.
  Dessutom undrar jag hur ni hanterar att man har olika matvanor eller matfilosofier eller vad man ska kalla det. Skulle ni tex kunna vara tillsammans med någon som var vegetarian eller som tyckte om helt andra saker än ni?
  Min pojkvän är som sagt engelsk och uppfödd på english breakfast och typ pommes, medan jag är rätt typiskt svenskt hälsomedveten och gärna äter vegetariskt 1-2 dagar i veckan. Han är ganska öppen för mina ”konstiga” idéer men jag tror inte att han riktigt fattar poängen då han kan äta i princip vad som helst utan att gå upp ett gram, och jag är lite orolig för att det ska bli världens krock när vi flyttar ihop om ett par månader.
  Nu blev det här jättelångt haha men hoppas du förstår vad jag menar och vill prata om det i en kommande pod!
  Puss!

  2014-02-27 13:02:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!