Ständiga kontorsfighten mellan mig och David

Det pågår en ständig fight på vårt kontor. Jag är ledaren över ena laget och min idiot till kollega David är ledare av andra laget (han är bara idiot i detta läget. Annars är han en gulleplutt. Jättegullig liten plutt). 
Men nästan alla killar på vårt kontor har följande på sig: 
– skjorta och pull-over. 
Ibland tom en freakin kavaj över detta. 
Vi tjejer har en:
– blus 
Punkt. Slut där. 
Men tvingas att ha pälsväst eller i vissa fall tom jacka på sig inomhus för att David alltid skruvar ner värmen. Och när han inte ser så skruvar jag upp den (hehe). Så här ser det ut. Så ibland brister han ut ”MEN FÖR I HELVETE VAD VARMT DET ÄR”. Och då gör jag allt för att smita undan. Och när han går ut ur rummet vrider jag upp värmen igen… 
Hur ska man göra? Har ni några tips? Jag säger åt dem att klä av sig istället men det händer inget på den fronten. Och hur mycket mer ska vi behöva ha på oss? Jag tycker det är helrätt att de ska ta av sig till skjorta på kontoret om det är varmt? Eller har jag fel? Jag tar till mig ifall jag nu skulle ha fel (men tveksamt va?)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!