Gästinlägg – Daniel Redgert

Hej alla Dashas läsare,

 

Daniel Redgert heter jag, och ser mig själv som en morgondagens stjärna. Om dagarna jobbar jag med PR i modebranschen och bloggar på Stureplan.se. DJar även lite och driver några klubbar inom Stureplansgruppen. Jag har ett enormt uppmärksamhetsbehov och i framtiden vill jag jobba med TV. Är även känd som Ulrik Munthers ständige vän. 

 

Dasha ligger hemma sjuk och kan därför inte blogga idag. Och därmed har hon givit mig den stora äran att förgylla er dag med ett gästinlägg i hennes blogg. Och vill ni veta mer om mig så är det bara att ni klickar er in på min fantastiskt roliga blogg ”Från Västerås till Stureplan” (länk) som även Dasha avgudar. Fick nämligen höra att Dasha gillade bloggen, och var då inte direkt långsam på att ta kontakt och se till att så ett frö inför en förhoppningsvis begynnande vänskap. 

 

Satt och funderade på hur jag skulle kunna fånga er uppmärksamhet i ett inlägg? Och vad går inte hem bättre än min lilla snyfthistoria om pojken bakom kassan på McDonalds i Västerås som nu äntligen får leka med dom stora barnen i Stockholm, typ Dasha och hennes vänner. Vad passar då inte bättre än en intervju med mig själv, av mig själv?

 

Daniel! Berätta, vem är du?

Mitt namn lär ni ha listat ut vid det är laget. Jag är 22 år och bor sedan tre år tillbaka i Stockholm. I storstaden har jag jobbar med allt från nisse på restaurang till att arrangera Grammisgalan och modeveckan samt ta hand om Tom Cruise under hans Stockholmsbesök. Idag jobbar jag på en PR-byrå inriktad på mode mestandels av tiden.

 

Du har alltså träffat Tom Cruise?

Ja då, vi har ätit en casual middag på Rival på Södermalm. Ingen big deal.

 

Hur lyckades du få jobb inom PR?

Blod, svett och tårar. Inga möjligheter han någonsin trillat framför näsan på mig. Har fått en miljard nej från allt och alla, men stå på er och tjata tjata tjata. Och framförallt, hitta någon som tror på er, någon som hjälper er. Men mer konkret så tog jag en distanskurs i PR på Berghs, började praktisera och fick sedan jobb. Och har sedan dess jobbat på.

 

Okej, nu kan jag inte fortsätta skriva på den här intervjun. Äcklas av mig själv. Vilket vider jag är som tar varenda tillfälle i akt att pratar om mig själv och anta att någon skulle bry sig. 

 

Ifall ni mot förmodan vill veta fortsättningen på berättelsen kan ni maila mig på [email protected], eller följa mig på Instagram där jag utlovar smaskiga bilder på kändisar, jag heter @danielredgert. Och glöm såklart inte att läsa bloggen.

 

Oherregud, passade jag precis på att promota alla mina kanaler? 

 

Lägger ner, puss och kram.

Daniel Redgert i bilder:

 

 

Daniel Redgert är mycket upptagen tillsammans med väninnan Rebecca Stella. I bakgruden skymtar Petra Tungården.

 

Daniel Redgert på evenemang med sin nära vän Ulrik Munther.

Daniel Redgert omfamnar väninnan Carola HäggkvistGuldbaggegalan 2014.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!