Manlig gäst i podden! Ställ frågor nu!

I veckans avsnitt av Michaela och Dashas podcast kommer vi att ha en manlig gäst med i studion! Han kommer att svara på era frågor kring killar, hur de tänker, vad de tänker och varför de tänker. Han kommer att hjälpa er med tips, råd och era funderingar. En superkille som lyssnat på podden sedan start och har stor koll på oss tjejer.

Skriv din fråga till honom i kommentarsfältet nedan så tar vi den med oss till inspelningen! Försök att hålla den kort.

Puss puss



Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
85kommentarer
  • I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment! watch horse racing live stream free

    australia horse racing live streaming free 2023-07-07 01:05:30 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
    Svara
  • I just like the helpful information you provide in your articles https://freehorseracingtv.com/live2/

    www.hipodromo camarero.com 2023-06-26 12:27:20 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
    Svara
  • I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Great. wheeling downs live stream

    racing tv live stream free online 2023-03-24 12:54:09 https://freehorseracingtv.com/live/
    Svara
  • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing https://no19butik.com/

    missemramiss 2023-01-16 23:24:12 https://no19butik.com
    Svara
  • You have noted very interesting details! ps decent web site. geo news urdu live

    william hill racing tv 2022-12-28 08:24:27 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
    Svara
  • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. https://merkitevdeneve.com/Kiraz-Evden-Eve-Nakliyat

    Svara
  • it’s awesome article. I look forward to the continuation.

    izmir nakliye 2022-12-08 23:09:05 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
    Svara
  • very satisfying in terms of information thank you very much. https://freehorseracingtv.com/

    live racing on tv today 2022-12-04 09:27:39 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
    Svara
  • Olá, eu sou Victoria Joel. Depois de estar no relacionamento com meu marido há anos, terminei comigo. Eu fiz tudo ao meu alcance para trazê-lo de volta, mas foi em vão, eu o queria tanto por causa do amor que eu tinha por ele, eu implorei a ele com tudo, eu fiz promessas, mas ele recusou. Eu expliquei meu problema para o meu amigo e sugeri que eu preferisse entrar em contato com um feiticeiro que poderia me ajudar a lançar o feitiço para trazê-lo de volta, eu não tive escolha para tentar. Mandei uma mensagem para o conjurador, e me assegurei de que não havia problema e que tudo ficaria bem antes de três dias. Eu lancei o feitiço e surpreendentemente no segundo dia, meu marido me ligou. Fiquei tão surpresa, atendi a ligação e tudo o que disse foi que lamentava antes que tivesse acontecido que eu quisesse voltar para ele. Ele também disse que me amava muito. Eu estava tão feliz e fui para ele que foi assim que começamos a viver juntos e felizes novamente. O email de conjurador de magia é: agadagaspiritualhome @ gmail .com. Você pode enviar um email para ele se precisar da ajuda dele em seu relacionamento ou em qualquer outro caso.
    1) feitiços de amor
    2) Feitiços de Amor Perdido
    3) Magias de Divórcio
    4) Feitiços de Casamento
    5) Feitiço de Encadernação.
    6) Feitiços de separação
    7) Banir um amante passado
    8.) Você quer ser promovido em seu escritório / Lottery spell
    9) quer satisfazer seu amante
    Entre em contato com este grande homem se você tiver qualquer problema para uma solução duradoura
    através de [email protected]

    lisaowen 2018-04-20 16:02:23
    Svara
  • Jag har aldrig sett mig själv gråta för något innan, men denna dag som min älskare lämnade huset med obehag efter att vi hade lite kamp om honom kommer alltid hem sent jag grät hela dagen, men efter så många dagar av ensamhet beslutade jag att leta efter lösning på min relation och svaret kom till mig när jag såg Dr.Adodo information på internet och jag har läst massor av recensioner om honom och jag bestämde mig för att ge honom ett samtal och genom hjälp av Dr.Adodo min älskare kom tillbaka till mig inom 48 timmar och sedan dess har han aldrig komma hem sent, så du kan se hur kraftfullt och användbart Dr.Adodo är att hela världen det är därför jag kommer att vara att sätta Dr.Adodo kontaktuppgifter just nu för sakens skull av de människor som kommer att behöva hans kontakt för Dr.Adodo mobil enhet +2348107527833 eller du skriva till honom via e-post på [email protected]

    2014-11-09 14:11:40
    Svara
  • Jag är hör att ge vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man, vi gifte i mer än nio år och har fått två barn. sak gick bra med oss och vi är alltid glada. tills en dag min man började bete sig på ett sätt som jag inte kunde förstå, jag var mycket förvirrad av det sätt han behandlar mig och barnen. senare samma månad han inte kom hem igen och han kallade mig att han vill skiljas, jag frågade honom vad har jag gjort för fel för att förtjäna detta från honom, allt han sa att han vill skiljas, att han hatar mig och inte vill se mig igen i hans liv, jag var arg och även frustrerad vet inte vad jag ska göra, jag var sjuk i mer än 2 veckor på grund av skilsmässan. jag älskar honom så mycket att han var allt för mig utan honom mitt liv är ofullständig. Jag sa till min syster och hon berättade för mig att kontakta en spell caster, jag tror aldrig i hela denna spell gjutning av en sak. jag bara vill prova om något kommer att komma ut av det. Jag kontaktade Dr okojie för återlämnande av min man för mig, sa de till mig att min man har tagits av en annan kvinna, att hon förhäxat honom det är därför han hatar mig och även vill att vi ska skiljas. då de berättade för mig att de måste kasta en spell på honom som gör honom tillbaka till mig och barnen, kast de förtrollningen och efter 1 vecka min man ringde mig och han berättade för mig att jag skulle förlåta honom, började han att be om ursäkt på telefonen och sa att han fortfarande lever mig att han inte visste vad hända med honom, att han lämnade mig. Det var förtrollningen att han Dr okojie kast på honom som gör honom comeback till mig i dag, jag och min familj är nu glad igen idag. tack Dr okojie för det ni har gjort för mig jag skulle ha varit någonting i dag om inte för din stora spell. Jag vill att ni mina vänner som passerar genom all denna typ av kärlek problemet med att få tillbaka sin make, maka eller före detta pojkvän och flickvän att kontakta [email protected]. och du kommer se att ditt problem kommer att lösas utan dröjsmål. Han har specialiserat sig på att lösa andra problem, bland annat följande:
    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill att främjas på kontoret.
    (4) Du vill ha kvinnor / män springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (7) Om du vill att bota hiv aids
    kontakta honom nu för omedelbar lösning på ditt
    problem på [email protected]
    Tack

    2014-08-20 07:42:50
    Svara
  • Gå gärna in och kolla in min nya blogg, om träning och hälsa! http://fitnessdreaming.devote.se/

    caroline 2014-03-08 19:12:45 http://1149948.devote.se
    Svara
  • Hur ser killar på tjejer som har legat med ganska få? Man har ju hört att killar tycker det är ”fint” med tjejer som inte haft sex med många men ofta man inte vill ha någon som är en DRÖM mellan lakanen?

    Själv är jag 19 år och har endast haft sex med två st, den första går knappt att räkna med och den andra dejtar jag för tillfället. Vi har aldrig kommit under själva akten men han har kommit flera gånger när jag har gjort annat på honom haha,..

    2014-03-06 08:46:50
    Svara
  • hur är bästa sättet att visa för en kille att man är intresserad?

    2014-03-05 19:16:17
    Svara
  • Hej! Jag har träffat en lille i ca 1månad nu han är ett år äldre än mig och går naturlighet vilket innebär extremt mycket plugg och han säger att han väldigt gärna vill ses men inte hinner. I början hörde han alltid av sig först och nu ( vi har strulat , men inte legat) hör han typ inte av sig alls ofta (men om jag skriver är han gullig och svarar ) när vi ses kysser han mig alltid hejdå osv, är han intresserad eller har han tröttnat? Jag gillar honom , finns det något sätt jag kan få honom att höra av sig igen eller är det kört?

    2014-03-05 18:25:16
    Svara
  • Hoppas jag inte är försent ute med frågan nu!! MEN det är en sak jag gärna vill veta! Jag vill såå gärna ha mer killkompisar, men det känns som att varenda kille vill vara ”mer” än vänner. Det är inte så att jag vill nå friendzone stadiet, jag vill inte ens hamna där. Jag vill bara vara jättebra vänner och aldrig att killkompisen ska tänka något annat. Det känns så himla svårt. Typ omöjligt, så länge man inte känt killen sen man varit liten. Det är svårt att få nya kompisrelationer nu för tiden. Känns som alla alltid vill ha mer.

    kram!

    2014-03-05 14:24:19
    Svara
  • Kan killar först inte tycka en tjej är intressant pga av hennes utseende, men sedan ändra sig med tanke på hennes personlighet?

    2014-03-05 10:09:00
    Svara
  • Jag har träffat en kille ett tag som för ett år sen hade en crush på mig men just då var jag inte redo. Nu har vi hängt i ett par månader fram och tillbaka och han är världens gulligatste och jag har tolkat hans ”gulliga-signaler” så som att pussas nyktra bland våra vänner och bara ligga i sängen och mysa en hel dag som att han tycker om mig, jag har fått känslor för honom men nu säger han att han aldrig trodde att jag skulle börja tycka om honom och stt han bara vart gullig emot mig för att han bryr sig om mig. Dett känns som att han säger detta för att han inte är redo för något allvarligt just nu men jag vill bara få honom över på min sida. Vad ska jag göra? Varför gör han så här? Jag vet ju att han tycker om mig…

    2014-03-05 09:39:23
    Svara
  • Jätteintressant! Ser fram emot torsdag 🙂

    Ida 2014-03-05 09:01:43 http://568033.devote.se
    Svara
  • Hej! Har ett slags kk färhållande med en kille, vi har träffats från och till dock med långa mellanrum… Men nu är vi då i ”träffa zonen” igen, och min fråga till veckans manliga gäst är hur ni killar ser på det här med närhet och gos efter före sex, och även på mornarna? Känns som om kille jag träffar vissa gånger blir skitskraj för just detta, känns som han tror att närhet=förhållande, men för mig är det inte mer än en härlig stund… Vem gillar liksom inte att pussas och krams?? Bästa podden btw!

    2014-03-05 08:51:48
    Svara
  • Jag har några frågor som jag skulle vilka få svar på 🙂 vilka tips kan du ge för att en tjej ska få en kille på fall? Hur flörtar man? Gillar killar tjejer som är på eller är svåra? Stämmer det att om en kille verkligen vill ha en så ser han till att det blir så?

    2014-03-05 08:23:28
    Svara
  • Hur hjälper man en killkompis som fått sitt hjärta krossat som inte tror på att tiden läker alla sår och går runt och deppar för att han inte kan glömma? Tack för en underbar podd!

    2014-03-04 21:42:10
    Svara
  • en klassiker i tonåren är att vi tjejer träffar en kille under en tid, säger att vi tycker om varann, har sex och sen tar det max 2 veckor innan killen säger byebye, jag lekte med dig. min fråga är: är det sant? är killar verkligen så bra på låtsas ha känslor eller är det nån grupptrycksgrej att man ska dissa tjejen när man legat?

    2014-03-04 21:24:20
    Svara
  • Hej! Älskar eran pod och den har varit en räddare i nöden vid flertalet tillfällen.
    Så jag har en liten fråga. Träffade en kille förra året ett par gånger, vi fortsatte smsa ett tag men det blev aldrig av att vi kunde träffas igen.
    Han skrev ofta att han ville ses, men när vi väl bestämt något ångrade han sig i sista minuten och sa att han hade en tenta han behövde plugga till.
    Och så fortsatte det flera gånger och jag har ingen aning om hur tankarna gick i hans huvud om han var intresserad eller inte, eller om jag bara var en back-up för någon annan. Skulle vara kul att höra från en killes perspektiv vad han tror.

    2014-03-04 21:12:42
    Svara
    • Svar på s kommentar.

      Svar till Elsa
      Undrar nästan om vi typ träffade samma kille. För annars träffade jag en precis likadan kille för ett tag sen. Vad läskigt hehe. Bra fråga förresten, för det undrar jag också såklart över.

      2014-03-04 23:29:28
      Svara
  • Hej på er! 🙂

    När en tjej följer med en kille hem efter en utgång, och sedan har sex. Är killen inte intresserad av att träffa/dejta tjejen igen då?

    Jag och mina tjejkompisar har pratat med en del killar om detta, och dem ser nämligen det som ett litet test. Om tjejen går med på att ha sex, så är hon tydligen alldeles för lätt. Trots att det kanske är killens initiativ till sexet. Jag tycker detta låter super tokigt men det vore kul att höra era tankar kring detta.

    2014-03-04 20:21:49
    Svara
  • Nästa podcast borde handla om ångest, väldigt relevant. Så många ungdomar som går runt med ångest

    2014-03-04 20:16:34
    Svara
  • Om en kille har hållit på med en i 2 år, och han aldrig ger sig och alltid kommer tillbaka hur många gånger jag än säger ”nu går jag vidare” men ändå säger att han inte vill ha något seriöst, vad vill han då?
    tacksam för svar eran podd är BÄST!

    2014-03-04 19:54:11
    Svara
  • Hej jag undrar ifall han och ni tror att det är vanligare att tjejen vill flytta ihop än killen i ett förhållande. Eller att hon bara vill det tidigare än honom. Varför varför inte?

    2014-03-04 19:04:39
    Svara
  • Hej!
    Det är en kille som jag sett/träffat på mitt gym som intresserar mig sjukt mycket. Vill gärna komma i kontakt med honom men vet inte hur jag ska bära mig åt. Vad uppskattas om man är kille? Hur bjuder man ut någon på bästa sätt? Ska man gå rakt på sak eller starta med småprat?
    Vore superschysst om du/ni kunde ta upp detta!
    Älskar er Dasha och Michaela!
    Massa kramar!!

    2014-03-04 14:09:27
    Svara
  • Hej! Jag och en kille har haft kontakt under flera år. Han vet att jag har haft känslor för honom och därför bröt jag kontakten eftersom han ”inte vill ha något seriöst”. Dock fortsätter han höra av sig – varför tror du han gör så? Är han intresserad av något mer eller kan han bara inte acceptera att jag sagt upp kontakten?

    2014-03-04 13:17:04
    Svara
  • Hej! Jag har en fråga till dig som kille! Jag har dejtat en kille ca en månad nu och vi har träffats ca 7-8 ggr totalt! Han är dock ganska dålig på att ta initiativ till att höra av sig och fråga om vi ska ses så det brukar bli jag som får fråga. Han tackar nästan alltid ja och när vi ses är han supergullig och beter sig som om han verkligen tycker om mig. Så nu är frågan – bör jag ligga lågt och låta honom ta initiativ? Verkar han över huvud taget intresserad av att fortsätta? Tycker ni killar det är jobbigt med initiativtagande tjejer?

    Tack för en bra podd:)

    2014-03-04 12:53:20
    Svara
  • Hej! Jag vill bara fråga en sak, jag hörde en gång, i någon pod, att om en kille verkligen vill höra av sig, alltså upprätthålla en kontakt med en brud, så gör han det, inga konstigheter. Alltså, om en kille vill vara med dig så visar han det. Visar han ingenting så vill han ingenting. Vi tjejer kan ju vara komplicerade och tänka ”jag ska inte höra av mig för mycket, nu har jag inget vettigt att säga så jag hör inte av mig” osv, men är killar också så eller kör ni helt enkelt på den enkla vägen att om jag vill höra av mig så gör jag det..?

    2014-03-04 12:25:36
    Svara
  • ONCE AND FOR ALL: Womanizer-män som ”inte vill något seriöst” men hör av sig varje dag i ett år (även när man själv är off) – vad vill dem? Vara vänner??????

    2014-03-04 12:20:39
    Svara
  • En ytlig fråga men whatever, vilken typ av kläder tycker killar generellt är snyggast på tjejer till vardags/ fest och hur mycket tänker ni egentligen på våra underkläder?
    PS. Michaela och Dasha eran pod är bäst!
    Kram

    2014-03-04 12:13:17
    Svara
  • Ok, hur skumt att frågan innan min var typ likadan som min egna…

    2014-03-04 11:52:40
    Svara
  • Hej killen! En kort fråga; kollar ALLA killar på porr? Verkar skumt tycker jag för vissa har ju flickvän, tittar de också? Jag vet inte, blir så förvirrad av detta. Lite klarhet taaack 🙂

    2014-03-04 11:50:20
    Svara
  • Kollar alla killar på porr? Upptäckte att min pojkvän gör det och det sänker mig totalt när jag tänker på att ”han gör sina behov” till andra tjejer. Men när jag tänkt över det och pratat med kompisar så antar jag att det är ganska normalt, stämmer det? Tacksam för svar
    DASHA din blogg är bäst!

    2014-03-04 11:01:36
    Svara
  • Kollar alla killar på porr? Upptäckte att min pojkvän gör det och det sänkte mig totalt. Men när jag tänkt över det och pratat med kompisar så antar jag att det är ganska normalt, stämmer det? Tacksam för svar
    DASHA din blogg är bäst!

    2014-03-04 11:00:11
    Svara
  • Tänkte på tidigare podd när ni pratade om alla hjärtans dag och att det var killens uppgift att uppvakta tjejen. Så det här är väl en fråga till er alla tre: varför är det bara hans uppgift? För mig handlar ett förhållande om att ge och ta, oavsett villen dag det är. Jag behöver inte alla hjärtans dag eller en årsdag för att uppskatta min pojkvän, och jag hoppas att han inte behöver det heller. Kärlek handlar väl inte om att förvänta sig saker? Utan att ge och visa för att man vill.

    Fråga två. Är människor i allmänhet så oärliga nu för tiden? Samma med tjejer kanske, vad är egentligen problemet med att vara ärlig och säga vad man vill istället för att undvika det och även, vad är vitsen med att spela svår?

    2014-03-04 10:56:56
    Svara
  • Har varit kk med en kille i snart 1 år. Han är verkligen hur mysig som helst och vi har det jätte kul när vi träffas. Men nu är jag osäker om han har börjat tycka om mig mer än som en kompis. Hur märker man det?

    2014-03-04 10:14:50
    Svara
  • Tror du på att det finns en enda människa på denna jord som är just Din själsfrände, stora kärlek?

    2014-03-04 09:03:37
    Svara
  • Vad tycker ni om att tjejen tar upp det ”seriösa snacket” med en kille om man ska sluta träffa andra osv? Jag brukar tänka att om killen inte tar upp det så är det för att han inte vill bli pojkvän och flickvän. Kan det stämma? Därför har jag aldrig tagit upp det och det har lett till många casual förhållanden där man inte vet var man har varandra. Är liksom rädd för att ta upp det för tidigt (om jag nu skulle ta upp det) och därmed skrämma bort killen. Hur lång tid tycker ni det ska ha gått? Förstår att det varierar men när ska man veta när det är dags att ta beslutet satsa/ inte satsa? tack KRAM

    2014-03-04 07:59:02
    Svara
  • Jag dejtade en kille i ca en månad men märkte rätt snabbt att det inte fanns något större intresse och det rann ut i sanden. Jag antar därför att det var ömsesidigt. Detta var ca 2 veckor sen.
    Dock… så har jag nu börjat intressera mig för hans kompis och intresset är besvarat då han har frågat ut mig på dejt. Min fråga: hur funkar killar och bro code? Ska jag prata med första killen att jag kommer gå på dejt med hans kompis? ska jag säga något till andra killen (alltså han jag ska på dejt med) om att jag dejtade hans kompis? Tror han vet det men han vet nog inga detaljer om det direkt. De är alltså inte nära kompisar men i samma kompisgäng. Är inte orolig för att kille nr 2 inte vill dejta mig pga jag träffat hans kompis men är mest bara orolig att jag är taskig mot någon… Kram

    2014-03-04 07:40:50
    Svara
  • Hej Dasha, Michaela och Mr X!
    Vill börja med att säga, shit vilken grym podd tjejer, ni förgyller min torsdag varje vecka!!!
    Nu till min fråga, vad är det absolut sexigaste hos en kvinna? Förutom självförtroende och hela den biten.
    Keep up the good work!
    Pussar och kramar
    Sofie

    2014-03-04 07:28:40
    Svara
  • Hej manliga gäst!
    Jag undrar en sak. När killar hänvisar sina beteenden/beslut till klyschor , är det bara en enklare bortförklaring till något annat eller är det för att dom stämmer?
    Vi har ju alla hört dom,
    ”jag är kär i dig, men jag vill vara singel” , ”det är inte du , det är jag” osv osv

    2014-03-04 02:06:02
    Svara
  • Gud va roligt med en manlig gäst! Jag skulle tycka det skulle vara asintressant att höra om hans bästa date!
    Tack för en underbar pod, har lyssnat om ALLA avsnitt minst två gånger, girls era visdomsord och tips gör mina veckor! Puss på er!

    2014-03-03 23:20:06
    Svara
  • Hej! Jag och min pojkvän har varit tillsammans i lite mer än två år och vi kan prata om allt. Mitt problem är att min kille tycker om att ”wingmanna” åt sina polare. Det är han som fixar random tjejer till hans kompisar på krogen eller tillställningar och han ser alltid till att deras glas är påfyllda. Jag tycker inte om det beteendet då jag tycker att hans kompisars problem att få tjejer inte är hans problem och att hans beteende sänder fel signaler. Har tagit upp detta med honom och bett han att sluta men han säger bara att han vill vara schysst mot sina kompisar och han bara försöker vara social. Blir så irriterad för han verkar inge förstå att det gör mig ledsen.

    Hur ska jag göra? Varje gång jag tar upp det börjar vi bråka. Har jag rätt att kräva honom att sluta med detta, borde jag misstänka något eller försöker han bara vara schysst mot sina kompisar?
    Behöver verkligen en killes syn på saken.

    Kram

    2014-03-03 23:07:09
    Svara
  • Hej! Tack för en super podd!
    Vill passa på att fråga denna mystiska gäst om (alla) tjejers problem: vikt&kroppsproblem. Hur viktigt är det med kroppen egentligen? Då menar jag första gången man ses typ inte efter ett 5 års förhållhande (för då tycker man ju om personen för den dom är). Hur mycker tänker killar på tjejens kropp? Självklart ska man bli attraherad men hur viktigt är det med super skinny ben, stora bröst, platt mage och en kick-ass rumpa?
    Mvh en tjej som hatar att gå till gymmet

    2014-03-03 23:04:08
    Svara
  • Om en kille säger att han \”inte vill ha något seriöst just nu\” men sen säger att han verkligen tycker om mig och är rädd att förlora mig, innebär det att han endast vill ha kvar en för sex, eller finns där en chans till att han i framtiden kanske vill ha någonting mer?

    2014-03-03 22:29:59
    Svara
  • Hej!
    Jag har lite funderingar kring en sak som jag grubblat på ett tag. Mina vänner säger alltid till mig att jag är ”för tillgänglig” när det kommer till att träffa nya killar. Att jag oftast säger ja om de vill ses på en fika eller gå en sväng och prata lite. De säger till mig att det får killar att se på mig på ett sätt som gör att de tror att jag är ”lätt”. Mina killkompisar säger även till mig att jag ser så pass bra ut att det första killar tänker på är att ha sex och att jag måste bevisa för dom att jag är något att ha och inte bara en tjej som man vill få i säng. Hur ställer sig er manliga gäst till detta? Är det så att man som tjej som ser bra ut alltid måste visa att man är något annat än bara ett ligg? Om man själv då är intresserad av killen såklart.
    Tack för en super podd som har fått mig på så mycket bättre hur humör under dåliga dagar!
    Puss och kram

    2014-03-03 22:03:55
    Svara
  • Hur tänker en kille kring att en tjej vill vänta lite med att ha sex? Att hon vill ta det lite lugnt?. . Om man är över 20 +. Kommer kille göra slut om han får vänta för länge?

    2014-03-03 21:52:42
    Svara
  • Ut på kaffe eller drink på första dejten?

    2014-03-03 21:48:25
    Svara
  • Hej! Vill börja med att säga att jag älskar eran pod! Jag har en fråga till mannen i fråga, hur pratar ni om tjejer i ditt killgäng? Pratar ni endast om ert senaste ligg och ”hur bra min tjej är i sängen”, eller pratar ni om riktiga känslor? Tex tar ni upp om ni blivit sårade osv. Alla killar känns såååå känslokalla och verkar enbart bry sig om att ligga. Jag är rädd att öppna mig för er killar eftersom jag är så oerhört rädd att bli sårad. MEN om inte så har du nu chansen att försvara männens rykte, och därmed ändra min syn på er! Stor kram från mig

    2014-03-03 21:39:26
    Svara
  • Heeej! Jag träffade en kille ute och han bjöd mig på dejt, men jag ville lära känna honom lite först så vi pratade genom sms ungefär 2-3 veckor och han var jättepå, kallade mig smeknamn och skrev jättefina saker. När vi väl sågs kändes allt jättebra och vi mös och hade det jättebra, och de tyckte han med. Men ändå så började han dra sig undan jättemycket o skrev knappt sms, svarade knappt och skyllde på att han hade mycket att göra. Så jag fick nog och frågade var felet var varpå han svarar att han vill ta det lungt o blabla trots att det är han som varit jäääääätte på veckorna innan.. Så nu smsar vi ingenting eller pratar, + han avföljde mig på Twitter igår?! Wtf.. Har han bara lekt med mina känslor? Player? Eller vafan tänker killen med!!
    Vill och behöver en förklaring tack

    2014-03-03 21:35:37
    Svara
  • Hej! Vill ha svar på den frågan man under alla dessa år gått runt och klurat på, hur visar man sitt intresse för en kille man inte känner så bra?

    2014-03-03 20:47:40
    Svara
  • Leggings? Ja? Nej?

    2014-03-03 20:32:33
    Svara
  • Hej Killen, Dasha & Michaela!
    Jag har en liten fråga, jag var nere i alperna nu nyligen där jag träffade en kille som var där nere och säsongade. Vi flirtade lite hela veckan och sedan blev det ett så kallat One night stand. Vi hade jätteroligt ihop och han sa även att han ville träffa mig kvällen efter. Dock så blev det inte så då det var så mycket folk överallt (där han jobbade alltså) och jag ville avvakta och känna efter vad han kände så jag höll mig lite undan. Nu hemma känns allt allmänt tråkigt som vanligt efter en rolig resa, jag tänker mycket på honom men vet inte vad jag ska göra. Vi klickade verkligen och hade sjukt kul tillsammans på en galen efterfest. Har lagt till honom på FB och skrivit och fick ett bra och trevligt svar men känner samtidigt att jag inte vill vara för ”på” när han lever sitt livs liv men samtidigt känner jag att jag inte har något att förlora. Tror dock att det aldrig skulle bli något då jag fortfarande har ett år kvar på gymnasiet och han är tre år äldre men vet inte hur jag ska göra… Hur tänker han?? Är jag bara ”en i mängden” eller var detta något speciellt, har så svårt att läsa honom! KRAM och tack för världens bästa podd.

    2014-03-03 20:21:51
    Svara
  • Jag är väldigt rädd för att människor ska se igenom min fasad och se mig, bara mig. Har därför svårt att släppa in nya killar i mitt liv, är väldigt öppen till en början, men när jag sedan tycker att personen börjar komma för nära stänger jag av. Jag har träffat många människor med liknande rädslor, men nu undrar jag vad du säger om det? Är tjejer räddare än killar eller tvärtom? Vad är det isåfall ni är rädda för?

    2014-03-03 20:06:41
    Svara
  • Jaaa, undrar samma som Alice: varför kan man inte bara säga att man inte har något intresse kvar? Träffade en kille innan men vi bestämde oss för att bara va vänner ändå hör han inte av sig/svarar segt eller inte alls. Snarare mer irriterande än sårande..

    2014-03-03 19:59:21
    Svara
  • Hur ser ni killar på tjejer som är smarta och högpresterande? Känner sig många ”hotade” eller ser många det som något attraktivt? Känner att det är många av mina tjejkompisar som är rädda att ”överglänsa” sin kille, vilket jag anser är konstigt.

    2014-03-03 19:53:23
    Svara
  • Hej! Jag har ett litet problem. Har blivit kompis med en kille sen en månad tillbaks, vi klickar skitbra och har alltid jättekul ihop när vi ses (vilket oftast är ute eller på hemmafester). Jag vill gärna träffa honom annars också men problemet är att jag tror han gillar mig som mer än en vän, får även höra det från alla runt omkring. Hur håller man avstånd och visar att man inte vill vara mer än kompisar?

    2014-03-03 19:43:28
    Svara
  • Vad tycker ni om att tjejen tar första steget? Bjuder ut er mm.

    2014-03-03 19:41:49 http://Apettersson.blogg.se
    Svara
  • 1. SMS! Hur smsar killar, dvs. hur ska man tolka? Är smileys ”bra” t.ex?
    2. Om man har setts (egentligen bara legat, men ”riktiga” känslor har iaf funnits) till och från i 2 år, kan det vara så att killen tycker om en eller är det bara ett KK-beteende, även fast man ändå söker sig till varandra (med långa mellanrum men under en lång tid)?
    3. Vad finner killar attraktivt hos en tjej (typiska standardgrejer liksom, förstår att det annars är individuellt)?

    2014-03-03 19:26:37
    Svara
  • Hur fasen beter man sig efter ett one night stand haha? Eller är ett uppvaknande hos ett ons dödsdömt till att vara pinsamt? Hade gärna velat veta hur en kille tänker när han vaknar upp bredvid en tjej sådär haha

    2014-03-03 19:09:07
    Svara
  • Vem pratar ni killar helst med när ni är ledsna? Eller håller ni det hellre inom er?

    2014-03-03 19:06:17
    Svara
  • Var går egentligen den där hårfina gränsen mellan för lätt och för svår? Hur svårflörtad ska man va och hur mycket ska man egentligen släppa till?

    En gåta som cirkulerat i mitt huvud väldigt länge nu, hoppas på att få svar! Tack för bästa podden!

    2014-03-03 19:05:29
    Svara
  • Bra där med manlig gäst!
    Fråga: vad kollar killar först &mest på hos tjejer? Generellt alltså!

    2014-03-03 19:00:45
    Svara
  • Är det så att ni killar ALLTID vill ligga med oss tjejer? Kommer den tanken alltid upp så fort ni börjar skriva med en tjej? Är det så att målet är att få omkull oss och sedan gå vidare? Eller har vi tjejer blivit hjärntvättad av denna ”typicalguy” och att ni faktiskt är ute efter något seriöst?

    2014-03-03 18:59:01
    Svara
  • Hur får man en kille på fall? Hur ska man visa att man är intresserad? Tror ni killar att man inte är intresserad om man endast skriver med er när ni skriver till en men aldrig skriver först själv?

    2014-03-03 18:55:50
    Svara
  • 2014-03-03 18:53:59
    Svara
  • Hej! Hoppas inte att detta är en för intim fråga, men gällande rakning. Detta är självklart individuellt men som jag tror så tycker ni killar generellt att man som tjej ska raka könet? Skulle du tycka att det var äckligt om tjejen du ligger med inte är rakad?

    2014-03-03 18:53:30
    Svara
  • 2014-03-03 18:50:07
    Svara
  • Hej hemliga gästen! Tycker ni killar att det är ni som ska ta initiativet att höra av sig osv? Och Hur visar du att du tycker om tjej? Ni killar är ibland mystiska och hemliga!

    2014-03-03 18:46:28
    Svara
  • Hej! Hur kommer det sig att de flesta killkompisarna man har drar sig undan när man får pojkvän? Ja visst skulle väl de flesta säga att de gör det för att visa respekt åt tjejkompisens pojkvän. Men hallå.. Vi är ju VÄNNER!

    2014-03-03 18:37:48 http://izabellalarsson.tumblr.com
    Svara
  • Hej underbara ni. Först vill jag börja med att tacka, för att ni förgyller mina sämre dagar med era podcasts. Till veckans manliga gäst skulle jag vilja passa på att fråga en fråga som lite tynger mig antar jag. Jag är en 16 årig tjej som inte hittat pojken att dela min vardag med och har därför fortfarande oskulden i behåll. Jag vet inte om det beror på att det helt enkelt bara inte skett eller om det är min rädsla som stoppar mig. Jag är orolig över hur killen reagerar på hur man ser ut där nere, finns det något så kallat normalt eller onormalt, tänker killar så långt osv. Snälla hjälp en orolig mig att komma över mina komplex, är det bara jag som känner såhär eller är det fler stackare där ute, puss och kram från en trogen pod lyssnare!

    2014-03-03 18:31:15
    Svara
  • ovanför* heheh

    2014-03-03 18:01:17
    Svara
  • Har exakt samma fråga som Ellen skrev nedanför! Hänt mig med!!!!

    2014-03-03 18:00:53
    Svara
  • Hej Dasha och Michaela!

    Jag undrar om ni skulle kunna fråga den manliga gästen om följande:
    Jag skulle vilja bli kompis med en kille jag träffades i somras. Jag har hört av mig ett par gånger och han svarar men ibland inte. Men när vi stöter på varandra är han super nostalgisk (på ett vänskapligt sätt) och väldigt trevlig, pratar om att höras osv vilket förvirrar mig lite. Är det bara ”skitsnack” och hur ska jag bete mig?

    TACK

    2014-03-03 17:59:22
    Svara
  • Hej!

    Är det så att utsidan ger insidan en chans eller är det olika mellan alla killar tror ni/du? Jag själv har fått uppfattningen att det är så då jag är lite större (mulligare?) än mina tjejvänner och när vi är ute och dansar så kommer (99% av fallen) killar fram till dem och inte till mig och pratar/frågar om nummer osv.

    Hur har ni Michaela och Dasha upplevt detta genom alla era år? Och är det så eller hur känner ni (alla tre)?

    Ni är bäst! ♥

    2014-03-03 17:46:59
    Svara
  • Jag undrar varför vissa killar ibland bara slutar svara istället för att säga att man inte vill ses. Har varit med om så många killar som är jättetrevliga och intresserade men plötsligt slutar dom bara höra av sig och svarar inte när man skriver. Varför inte bara säga att man inte vill ses om det är det man menar?

    2014-03-03 17:46:03
    Svara
  • Hej! Jag har en fråga och jag försöker korta ner den så mycket som möjligt.. Jag har varit på g med en kille ett tag men vi har inte kommit längre än en kyss! Vi pratade om att vi börjat gilla varandra och att vi ska försöka ta det till nästa steg! Helt plötsligt slutar han skriva till mig men när jag skriver hej till honom så skriver han som vanligt, men nu har inte jag skrivit på två veckor och han verkar inte bry sig alls! Vad ska jag göra? Har han helt enkelt slutat gilla mig? Borde jag fråga honom vad det är som hänt eller ska jag bara försöka glömma honom? Kram

    2014-03-03 17:36:30
    Svara
  • Hej dasha!
    Jag skulle vilja fråga denna manliga gäst hur mycket killar påverkas av sina kompisar? Alltså om tjejen de träffar. Själv haft problem med det att killen jag träffar påverkas så mycket av vad hans kompisar tycker och alla andra med. Hur viktigt är det för en kille vad hans polare tycker?

    2014-03-03 17:29:36
    Svara
  • Som kille kan man ju göra typiska ”drömkille-grejer” för att få en brud på fall, följa henne hem efter krogen (utan några förväntningar), vara underbar mot barn (finns det något gulligare?), köpa blommor, höra ifall hon kommit hem okej osv osv osv.
    Vad kan en tjej göra för att få en kille på fall? Självklart vara trevlig, snäll och allt sådant, men det där lilla extra. Vad uppskattar killar som vi tjejer uppskattar tex bukett tulpaner en tisdag?

    Älskar eran pos, kör på!

    2014-03-03 17:25:33
    Svara
  • Hur tänker ni när ni umgås med tjejkompisar, när ni är en flickvän? Alltså tänker ni på flickvännen under tiden? Vad gör du och tjejkompisen? Jag är svartsjuk när min kille är själv med hans tjejkompis, även fast jag litar på honom

    2014-03-03 17:21:02
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!