Min helg i bilder (bättre sent än aldrig)

TORSDAG:

I torsdags smygstartade vi helgen. Han gjorde sina super Dry Martinis inför fredagens drink och de ska ligga i frysen över natten och jag var tvungen att provsmaka (fattar vem som helst). Så åt vi sallad med majskyckling. Majskyckling är verkligen mycket godare än vanlig kyckling men väldigt mycket dyrare också (!). 

FREDAG:

Okej fredagen kom och vi drack bubbel och som bekant Martinis. Blev lite runda om fötterna innan vi åkte till världens bästa resturang.

 Nä, men Stockholms bästa tror jag nog. De har bara öppet några dagar i månaden och det är nästintill omöjligt att få bord och jag kommer därför inte skriva ut namnet på den (hata mig inte) men vill ha den för mig själv och att det ska vara ännu svårare att få bord nästa gång de har öppet. Vill gå dit jämt? Varje månad?

Vi åt nästan alla rätter på menyn och delade allihopa. Alla rätter är sk ”mellanrätter” och alla var snudd på perfektion. Vi var fyra i sällskapet och alla var eniga om råbiffen vi vart serverade var den godaste vi alla ätit. Ever. 

Den ni. 

… och sen slank en drink ner i Pontus! nya cocktailbar som har öppet till 03. 

LÖRDAG:

 

Lördagar = mysfrukost. <3

Jag gillar att överdriva bland drycken så det blev både färskpressad juice, kokosvatten och persisk yoghurtdryck som är urgod när man lite bakis.

 

På kvällen hade jag catch up med min lilla älsklings kompis. Vi delade på en chark och drack gulliga BloodysBrillo

Efter Brillo gick vi upp till en svit på Scandic Anglais där Maxinne och Janni hade ett event tillsammans med MTV för att promota deras nya serie Beauty School Cop Outs

..sen åkte vi lite limmo och sen vart det söndag och jag var kräksjuk och fick feber och livet blev mindre kul än vad denna helg var men jag ska minnas dig fina helg for ever and ever and ever. 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!