Veckans podcast – en manlig gäst som svarar på alla era frågor om män

I veckans podcast gästas jag och Michaela av en manlig gäst som svarar på alla era frågor ni alltid undrat om män!

Har fått otroligt mycket feedback på detta avsnitt redan (!!) om att det var det bästa hittills och det är ju skit kul att vi efter ett år fortfarande kan leverera fantastiska avsnitt.

Älskar er för det.

Ni kan som vanligt lyssna på avsnittet HÄRDevote eller i podcastappen om ni söker på ”Michaela och Dasha”.

Jag och De Vet Du i somras <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. cric free

  newsmax live streaming 2023-07-14 23:57:40 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. kcal 9 news

  gulfstream live racing stream 2023-07-07 00:50:41 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. https://freehorseracingtv.com/live2/

  equidia live tv en direct 2023-06-26 20:34:51 https://oneotv.online/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  hipódromo camarero la carrera en vivo de hoy 2023-06-26 08:48:26 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Very nice blog post. I definitely love this site. Stick with it! https://farmasiucretsizuyelik.com/

  farmasi uyelik 2023-01-17 11:10:04 https://farmasiucretsizuyelik.com
  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. kanal d canlı

  tv racing today 2022-12-28 11:01:11 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Veryy rapidly this web site will be famoous among all blog users due to it’s pleasant articles https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/Karabaglar-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing!

  izmir evden eve nakliyat 2022-12-08 23:07:11 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Some really excellent info, I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Super kul avsnitt!!
  Men vad gör man när ens pojkvän inte förstår en? Jag har haft ett underbart förhållande i snart två år men har börjat känna av att det börjat bli tråkigt. Jag känner mig inte uppvakad, hans ursäkt är hans ekonomi men en gullig lapp på morgonen kostar 30 sekunder. Jag känner mig ständigt bort prioriterad och framför allt är det bara jag som kommer med förslag att laga middag tillsammans, äta ute, hitta på saker osv.. Jag har sagt till honom och trotts det utan reslutat. Det har gått så långt att jag slutat bry mig, jag orkar inte tjata längre. Jag har ingen lust att vara den där söta flickvännen längre, det är så ansträngande. Sexlivet är ju bara att glömma, blir en gnutta äcklad av att ens tänka på det och tanken av långa kyssar får mig att nästan vela spy. Det är jobbigt att krypa ner i sängen tillsammans, det enda jag vill är att sova. Trotts allt detta tycker han att vårt förhållande är bra?! Han säger att han försöker göra det bästa av det och låter dagarna flyta på. Men hur kan man låta något sådan rinna ut i sanden? Hur ska jag få honom att förstå? Ska jag få honom att förstå över huvud taget?. Det är så svårt att släppa en människa man älskar och som man ser en framtid med..
  Tack för en grym pod, ni förgyllar mina powerwalks och kvällar då man behöver en extra hjärna.

  2014-03-10 19:26:41
  Svara
 • Hans röst – OH MY GOD!!

  2014-03-09 12:44:45
  Svara
 • Härligt avsnitt, om man bara visste vem mannen var ;)! Dock håller jag tyvärr med dem andra att han var sjukt dålig på att svara på frågorna. Liksom hur svårt kan det vara? Han var härlig och lyssna på men ta med någon som vågar bjuda lite på sig själv nästa gång.

  2014-03-08 23:55:25
  Svara
 • Jättebra frågor. Jättetrist att er manliga gäst, trots att han är anonym, inte kan bjuda på sig själv och sina erfarenheter. Hade varit kul med ett liknande inslag, fast med en ny manlig gäst (typ killversionen av dig Dasha, det hade ju varit guld).

  2014-03-08 20:00:27
  Svara
 • VEM är denna fantastiska man!? Hans röst och intellekt gör mig gaaaalen. Kärlek till er alla tre ♥

  2014-03-08 11:08:51
  Svara
 • Fast vaddå, även om svaren kräver sk ”individuella svar” så kan man väl ge det? Eller ge lite olika killars synvinklar, han har väl killpolare han har pratat med genom livet lixom? Inte så att frågorna var SÅ privata o hemska o skulle hängt ut honom om han svarade men tar man nu dit en kille som ska svara på denna typ av frågor så hade man ju hoppats på svar lixom!

  2014-03-08 03:16:14
  Svara
 • Men, orka all negativitet gentemot er manliga gäst. För jag tyckte att han var just det, manlig. Man behöver inte svara på alla frågor, dessutom kräver nästan alla frågor som ställdes individuella svar, alltså från person till person. Bara för att det är en man som svarar på frågorna behöver inte han ha svaret på varför hela manssläktet tänker på ett visst sätt, likaväl som att vi kvinnor (uppenbarligen) inte alltid tänker och tycker lika. All cred till er & till eran gäst! Hade jag inte vart sambo och allt där till så hade jag krävt er på namnet och kontaktinfo till denna fantastiska man!

  2014-03-08 00:17:12
  Svara
 • Oh men HAN svarar inte på vissa frågor för det är Forni’s kille!

  2014-03-07 23:50:15
  Svara
 • Helt fantastiskt avsnitt!!

  2014-03-07 21:49:40
  Svara
 • jag var också besviken på avsnittet. tycker ni skulle haft med någon som vågar svara på lite mer och inte bara säga att allt är individuellt och inte vilja svara på hälften. ni borde ta med någon lite mer galen och ärlig som vågar iom det är anonymt

  2014-03-07 21:33:00
  Svara
 • Håller med om att det var jättetråkigt att han inte levde upp till förväntningarna. Jag förstår att det säkert var en jobbig situation, men eftersom han ändå var anonym så hade jag högre förväntningar och hade hoppats på någon som verkligen svarade på frågorna och inte var superdiplomatisk i varje svar. Så nästa gång ni har en manlig gäst tycker jag ni ska ta någon som vågar svara på allt!

  2014-03-07 17:47:19
  Svara
 • Jag hade inga höga förväntningar men måste medge att jag ändå blev besviken. Tyckte svaren var mesiga och oklara och tråkigt att han inte ville svara på hälften av dem… Självklart är det svårt att kräva att han ska vara lika öppna och uppriktiga som ni är men ändå…

  2014-03-07 16:50:03
  Svara
 • Jag tycker att den var SÅ bra. Kanske inte er allra bästa men lätt topp 5! Som typ alla redan har skrivit så hade han en otroligt fin röst. En typisk sådan där berättarröst, kanske ska han se till att få jobb som någon som läser in ljudböcker eller något (Just saying\’, i\’d buy them).
  Sedan att han inte svarade på allt.. Ja, det kan väl vem som helst förstå? Det finns frågor som Dasha och Michaela inte heller vill svara på i poden. Det finns massvis med frågor där jag inte skulle vilja dela med mig av svaren inför andra än mina bästa vänner.

  2014-03-07 15:58:30
  Svara
 • Jag tycker att den var SÅ bra. Kanske inte er allra bästa men lätt topp 5! Som typ alla redan har skrivit så hade han en otroligt fin röst. En typisk sådan där berättarröst, kanske ska han se till att få jobb som någon som läser in ljudböcker eller något (Just saying\’, i\’d buy them).
  Sedan att han inte svarade på allt.. Ja, det kan väl vem som helst förstå? Det finns frågor som Dasha och Michaela inte heller vill svara på i poden. Det finns massvis med frågor där jag inte skulle vilja dela med mig av svaren inför andra än mina bästa vänner.

  2014-03-07 15:57:16
  Svara
 • Tycker inte det var så bra, han duckade på flera frågor och svarade inte på vissa – speciellt inte de som var mest intressanta o som man verkligen vill få svar på. Om ni ska ha en manlig gäst så kan ni ju de till att ha nån som faktiskt vill/kan svara på frågorna!

  2014-03-07 14:52:09
  Svara
 • Sjukt bra avsnitt! skrattade högt flera gånger och älskade typ hans röst.

  Camilla 2014-03-07 14:42:30 http://camillalola.devote.se
  Svara
 • Kör ett till lika fantastiskt avsnitt, fast tvärtom, killar frågar ni svarar! 🙂

  2014-03-07 14:03:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!