Total solförmörkelse av hjärtat

Har nu legat sömnlös i två nätter och druckit vin till frukost och sovit på dagen och inte lämnat mina vänners soffa. Sett de gå till jobbet och sett de komma hem och ställa fram mat till mig som jag tycker om. Sen har jag legat på deras terrass och fått lite sol i en alldeles för stor jacka och invirad i en mörk filt. Gått in i badrummet och gråtit för att jag inte vill vara jobbig. Vet att jag inte är det men jag orkar inte vara ledsen för är jag ledsen och någon ska krama mig blir jag hysteriskt ledsen.

Vill bara spola fram denna transportstrecka jag befinner mig i just nu och vara framme på slutdestinationen. Vad det än må vara. Men denna transportstrecka jag befinner mig i just nu är kall och det känns som snöblandat regn piskar mina randiga kinder.

Men imorse när jag vaknade bestämde jag mig för att jag ska ge denna ångest denna helg ut. Jag ska vara superledsen och arg och besviken och sårad och destruktiv denna helg. Men sen när måndagen kommer så ska jag lämna detta bakom mig. Jag ska då gå vidare. Då får jag inte vara ledsen mer. Det suger att det är så här men jag har alltid sagt att allting blir alltid vad man gör det till och jag vägrar att gråta bort flera månader. Man får se till att sysselsätta sig med saker som gör en glad och träffa människor som vill vara i ens liv, helt enkelt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
70kommentarer
 • I like the efforts you have put in this, regards for all the great content. https://freehorseracingtv.com/live2/

  racing live stream online free 2023-06-27 03:09:43 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment! https://freehorseracingtv.com/live2/

  carrera en vivo camarero 2023-06-26 12:40:46 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation. https://yoykem.com.tr/

  Güneş panelleri 2023-01-12 20:03:16 https://yoykem.com.tr/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing

  izmir evden eve 2022-12-08 23:01:30 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. https://freehorseracingtv.com/

  racing tv live free stream 2022-12-04 09:25:06 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • När man varken har ätit eller sovit på flera dagar och huvudet känns som det ska explodera på grund av alla timmar av konstant gråt. Samtal till bästa vännen mitt i natten där hon gång på gång får förklara att jag kommer överleva. Står i duschen och skriker rakt för att det gör så ont. Hur kan hjärtesorg göra så jävla ont, fysiskt!! Det känns tröstande att läsa och lyssna på er pod där jag hör att andra gått igenom samma sak utan att faktiskt dö. För man klarar ju det, man skrattar igen. Tack för att ni delar med er!

  2014-03-25 18:00:15
  Svara
 • Åh, är i exakt samma situation själv.. Någon får en att känna sig speciell och sen BAM från ingenstans går upp i rök :(( Men av att läsa ditt inlägg känner jag mig rätt mycket mer peppad än innan. Dags att skita i alla skitkillar!
  stoooor kram till dig!

  2014-03-18 13:33:02
  Svara
 • Dasha! Du vet att du är stark och det finns inga tvivel om att du kommer klara detta. Du har världens största hjärta och även om det känns som om han har tagit en stor del av det ifrån dig nu, så kommer du ändå ha så jävla mycket mer kärlek att ge till någon annan som vill ge dig lika mycket tillbaka. Du förtjänar inte någon som behandlar dig illa, en vacker dag kommer alla bitarna falla på plats. Våga ge det tid. Jag är en lika hopplös romantiker som du är, och du och Michaela har fått mig att våga tro på att den rätte kommer komma. Jag var helt övertygad om att hela kärlekslivet var slut när jag blev dumpad, men vet du vad? Nu får du lite mer tid att älska dig själv, och lära känna Dasha och vad Dasha egentligen behöver. Det här har gjort dig starkare och du har växt omöjligt ännu mer. Du behöver inga styrkekramar för du är en av dom mest starka och självständiga kvinnorna jag vet, men om du just nu känner dig lite svagare än vanligt så skickar även jag lite styrkekramar, och väldigt mycket kärlek till den fina obotliga romantikern som kommer få världens finaste mannen when time is right! ♥

  2014-03-17 11:05:12
  Svara
 • Massa styrkekramar till dig!

  2014-03-17 08:08:00
  Svara
 • Vill muntra upp dig lite genom att säga att jag nyss skrev ett inlägg om olika podcasts jag lyssnar på, bland annat din och Michaelas! Jag har nog hört varenda avsnitt och den är värd att spridas till andra!

  2014-03-16 19:03:35 http://kauffmann.forme.se
  Svara
 • Jag brukar aldrig kommentera på bloggar, men jag vet att du kommer att läsa detta. Jag känner din smärta igenom skärmen. Tänkte på dig när jag promenerade förut, att nu är ännu ett hjärta krossat. Tänker på DIG fast vi är helt okända för varann. DU ÄR INTE ENSAM. För vet du vad du är? FANTASTISK INSPIRERANDE STARK SNYGG HÄRLIG KLOK BESTÄMD UNDERBAR VACKER HÄRLIG. Massor med varma kramar ♥ Malin

  2014-03-16 18:33:44
  Svara
 • Kommer inte på något bra att säga men du är iallafall en stor inspirationskälla för mig när det kommer till värderingar om kärlek. Ditt tankesätt får mig verkligen att tro på kärlek och att den rätta verkligen finns där ute. LOVE!

  2014-03-16 16:44:02
  Svara
 • Kämpa på Dasha! Jag vet verkligen hur ont det gör! Jag vart dumpad i höstas och det har varit verkligen den hemskaste och mest plågsamma hösten/vintern någonsin för mig. Hjärta smärta som man säger. Men nu när vårsolen tittar fram och det börjar bli vår, kan jag säga att det har blivit bättre! Mycket bättre. Mitt råd till dig är att gråt så mycket du bara kan, lyssna på musik, ät glass till frukost om du vill, köp en massa presenter till dig själv (för det är du värd!), läs alla klychiga texter som finns, kolla på sex and the city om och om igen. Gör vad du vill! Om ett tag kommer du vara där jag är nu och jag kan säga att jag har börjat att blivit verkligen en bättre version av mig själv. Kämpa på nu! Och ta riktigt god hand om dig själv! En stor och varm kram ♥

  2014-03-16 16:21:03
  Svara
 • Blir ledsen i hjärtat, ingen borde någonsin behöva må såhär. Stor kram till dig Dasha!

  2014-03-16 12:42:20
  Svara
 • Fruktansvärt med ett sårat hjärta, verkligen. Du är fantastisk!

  2014-03-16 11:26:41
  Svara
 • Fy fan vad hemskt dasha, men jag beundrar dug så sjukt mycket för att du skriver ut detta i bloggen och för att du har en sån jäkla positiv inställning till livet! Jag älskar dig och vet att du kommer att klara detta och komma tillbaka starkare än någonsin, för att just du är du.

  2014-03-16 00:05:52
  Svara
 • Tänker på dig Dasha! Du är stark och kommer ta dig igenom det här! Stor kram/Linn ♥

  2014-03-15 23:08:26
  Svara
 • Sitter och lyssnar på din och Michaelas pod, ”Att gå vidare” och gråter när jag tänker på hur ont det gör när ens fantastiska pojkvän väljer att avsluta det hela medan man själv går runt med fjärilar i magen. ”Det är ju trots allt alla hjärtans dag om tio dagar” tänkte jag och var superlycklig. För första gången i mitt liv skulle just jag ha en pojkvän denna dag. Men så blev det inte och idag gör det inte lika ont men när jag ser att du är så lik mig i ett brake-up så kan jag inte göra annat än att tänka tillbaka på just vad han sa till mig den dagen då han ville göra slut.

  Om bara tiden kunde gå snabbare just nu.

  2014-03-15 20:13:19 http://enemi.blogg.se
  Svara
 • Åhhh så fin blogg!!!:)

  Kommentera gärna något i min blogg ♥

  Felicia 2014-03-15 19:59:19 http://Ottosson.devote.se
  Svara
 • en fet kram från mig ♥

  2014-03-15 19:06:34
  Svara
 • Fan va tråkigt!
  Men alltså.. vem vill inte va tillsammans med underbara dasha? Du är bäst dasha!

  2014-03-15 16:54:55
  Svara
 • Våren knackar på dörren. Snaaaart skiner solen på våra näsor igen Dasha. Och alla människor blommar ut. Så håll ut bara lite lite till så är du snart där. Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont. Fortsätt. Som ett hjärta som vägrar sluta slå. Jag tror att när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än. Du är snart där. ♥33

  Med kärlek.

  Pau

  2014-03-15 16:41:22
  Svara
 • Snälla, fina Dasha – glöm inte bort att det kommer bli bättre, bättre och bättre för varje dag som går. Tappa inte bort dig själv i denna hemska sorg. Ta väl hand om dig och låt det ta tid, det kommer lösa sig. Det vet jag, och det vet du – för det har du lärt mig.

  2014-03-15 16:33:18
  Svara
 • Dasha, du förtjänar det bästa. Du har hjälpt mig så himla mycket genom bloggen och poden och peppat mig i jobbiga situationer, så vill ju självklart göra detsamma mot dig nu när du är ledsen och mår dåligt. Som du lärt mig, det går över. Det må ta tid, men det kommer att gå över. Man måste få vara ledsen, för att kunna gå vidare. Glöm aldrig att du förtjänar det bästa! Massa kramar ♥♥

  2014-03-15 16:13:31
  Svara
 • Det var väldigt fint skrivet och du har gjort ett korrekt beslut. Det ordnar sig för snälla jenter.

  2014-03-15 13:45:04
  Svara
 • Min vecka har sett exakt likadan ut. Jag har växlat mellan att va helt avtrubbad från alla känslor och att gråta hejdlöst och ha ångest klösande i kroppen. Det värsta för mig är att jag känner mig lurad och dum för att på något sätt borde sett det komma men allt han har sagt och gjort har fått mig att tro att han vill va med mig för alltid.

  2014-03-15 11:48:36
  Svara
 • Du är så jävla stark. Ville bara säga det, om du kanske hade glömt bort det i all sorg. Men du ska veta att det är du, även om det inte känns så just nu ♥

  2014-03-15 10:42:34
  Svara
 • Du är så jävla stark. Ville bara säga det, om du kanske hade glömt bort det i all sorg. Men du ska veta att det är du, även om det inte känns så just nu ♥

  2014-03-15 10:42:20
  Svara
 • All styrka till dig! Tänk så som ni pratade i podden om smärta, nu kanske du är på 90-100% smärta, dom procenten kommer att minska mer o mer för varje dag som går. Om ett tag är du nere på 15 sen när du är på 0 så kommer du komma starkare ur det här än någonsin. Citerar dig själv: ”Du är värd det allra bästa och glöm aldrig att du är världens härligaste tjej!”
  PUSS på dig fina du ♥

  2014-03-15 09:26:36
  Svara
 • Fasen Dasha! Det gör SÅ ont i hjärtat att höra att en så jäkla underbar människa som du ska få behöva genomlida något sånt här. Något som gör så jävla ont. Vill inget annat än att bara komma och krama om dig och säga att allt kommer bli bra, hur klyschigt det än låter. Hur som helst så var han uppenbarligen inte Dashas Mr. Right. Eller hur? Mr. Right hade inte gjort så mot dig. Mr. Right KOMMER inte göra så mot dig. Nu vet du ju att han inte var den rätta, och då slipper du ju ödsla din värdefulla tid på honom och lägga all fokus på att fortsätta jakten på mannen i ditt liv. För han finns ju där ute. Det gör han för oss alla. Det finns något gott i allt negativt. Bad things fall apart so better things can fall together! PUSSAR OCH KRAMAR VÄRLDENS BÄSTA DASHIS!!!!!!!!

  2014-03-15 08:14:39
  Svara
 • Världens starkaste, det är du. Vi klarar det vi tror vi klarar, och jag tror på dig. ♥

  2014-03-15 01:57:56
  Svara
 • Du är en sånn förebild, behövde läsa det här. Jag ska ta i livet efter helgen har jag med bestämt nu!
  Hoppas du mår bättre snart lycka till o en stooor styrkekram! ♥

  2014-03-15 00:09:41
  Svara
 • Ledsamt att läsa, hade man en så vacker kvinna som dig vid sida skulle man behandla henne som guld.

  2014-03-14 23:28:55
  Svara
 • DU ÄR SÅ BRA DASHA DU KLARAR DET. Tänker alltid på hur himla himla klok och empowering du är när jag lyssnar på er podcast ♥

  2014-03-14 23:17:35
  Svara
 • Dasha aldrig kommenterat här men är en trogen läsare och det gör ont i mitt hjärta att läsa hur ont ditt gör. Förut när jag sprang på löpbandet på gymmet kom en låt som fick mig att tänka på dig, den ska du lyssna på när den här veckan är slut och det är måndag och du ska känna att du är störst bäst och vackrast igen och du är inte värd skit. Lyssna på stronger med Kelly Clarkson.
  Kram till dig, en dag står du där och ditt hjärta skrattar igen.

  2014-03-14 22:12:13
  Svara
 • Fy fasen för att vara hjärtekrossad!

  2014-03-14 22:05:48 http://improveme.se/jessicay
  Svara
 • Du är en stjärna som får mig att hoppas att det finns sådana som lyser lika starkt på andra ställen. Stjärnor kan enligt naturens lag endast vara tillsammans med de som avger ett lika starkt sken som de själva. Aldrig att du skulle vara tillsammans med någon som får dig att skina svagare.

  2014-03-14 21:19:56
  Svara
 • KRAM

  2014-03-14 20:29:07
  Svara
 • Nu kommer våren och allt går mot ljusare tider! gör roliga saker och försök fokusera på annat, sånt som gör dig glad. Mannen där ute finns någonstans och du har en massa underbara människor som älskar dig för den du är. Du förtjänar allt bra här i live, ta inget annat! PUSS ♥

  2014-03-14 20:12:44
  Svara
 • fy fan vad du är underbar och smart Dasha.

  2014-03-14 20:10:33
  Svara
 • Jag lider så jävla mycket med dig. En liten text jag har skrivit:

  Smärta

  Det gör så ont
  Det finns inget annat att säga
  Inga fina ord att linda in det i
  Det gör bara så jävla jävla ont

  Det värker nerifrån och upp
  I varje liten muskel
  Försöker hålla mig vid liv
  Inte ramla för djupt i mörket
  Vad ska man hålla sig kvar vid
  När den som betyder mest har dragit

  Jag är som i en dimma
  Fattar inte, vill inte förstå
  Att det inte inte inte är vi två
  Det finns inget vi, bara jag
  Hon stackaren som blev kvar

  Du gör så ont
  Så jävla, jävla ont

  2014-03-14 20:10:12
  Svara
 • Finafinafiiiina Dasha, var stark! Det blir bättre- Det är något har jag lärt mig efter att ha lyssnat på din och michaelas pod! ?? Tusen stykekramar!!

  2014-03-14 19:39:30
  Svara
 • What doesn’t kill you makes you a hell of alot stronger! Hang in There! ♥

  2014-03-14 18:44:17
  Svara
 • BÄSTA Dasha, fan vad det suger. Det suger så hårt och du förtjänar det inte. Följt dig så länge, lyssnar er pod och så många gånger jag skrattat med er och ni hjälpt mig igenom jobbiga situationer. Hoppas verkligen att du kan känna att det någon gång kommer kännas bättre. Tänkte på det du hade sagt till forni när hon var heartbroken, att någon gång kommer att smärtan att vara några procent lägre och att den tillslut kommer vara näst intill 0. Jag tror på det så mycket. Känner dig inte personligen (TYVÄRR, du verkar vara världens härligaste) men jag tror så mycket på din lycka. Hoppas verkligen att du kan ta åt dig detta trots att jag bara är en kommentar på bloggy, för du är GRYM. PUSS

  2014-03-14 18:03:51
  Svara
 • ♥♥

  2014-03-14 17:50:36
  Svara
 • Åhh Dasha! Det gör så ont i hjärtat att läsa detta fruktansvärda inlägg… Du som är en sådan underbar och glädjespridande människa förtjänar inte en kille (man) som gör så mot dig, och det är så bra att du själv ser det. Kämpa på och tappa inte hoppet! Du finns i många människors hjärtan och du är inte ensam.
  Kämpa på bästa och finaste du 🙂

  Stora kramar från en trogen läsare och lyssnare

  P.s Du och Michaela är som mina storasystrar som alltid finns där med kloka värderingar och åsikter 🙂

  2014-03-14 17:41:33
  Svara
 • Jättefin blogg! Kommer fortsätta följa 😉

  2014-03-14 17:23:20 http://lebanezzas.com
  Svara
 • Så. Jävla. Stark är du Dasha!! Önskar allt gott och att du på måndag känner dig redo för att gå vidare. Du är en så fantastisk förebild, tänk på det!!! Massaaaaa kramar

  2014-03-14 17:23:14
  Svara
 • Hej fina Dasha!
  Jag sitter också med mitt hjärta krossat för första gången på riktigt och det suuuuger.
  Men både du och michaela har fått mig att se hoppet igen, mannen i mitt liv finns och jag kommer träffa honom en dag. Och det kommer du med!! ”Om det är menat så kommer det bli, om inte så har jag redan kommit över honom” det lugnar mig när jag är ledsen.
  Du är värd det absolut bästa.
  Kramar

  2014-03-14 17:06:15
  Svara
 • Heja dig ! ♥

  2014-03-14 16:51:00 http://wanderlustes.blogg.se
  Svara
 • Fina Dasha, du förtjänar det bästa

  2014-03-14 16:45:13
  Svara
 • Vill bara krama om dig Dasha, känns som jag känner dig genom podden och du förtjänar det bästa, fina vackra Dasha ♥

  2014-03-14 16:16:31
  Svara
 • Åh du ska veta att det ger styrka för mig som går igenom samma sak, att veta att du också bryter ihop, för jag vet att om vi kämpar så kommer vi tillbaka, starkare än någonsin 😀 tiden läker sår. Hur jävligt det än låter just nu!

  2014-03-14 15:55:22
  Svara
 • Du är så himla stark Dasha. Fy vad det där är jobbigt. Kanske det jobbigaste någonsin för det går inte att komma ur det jäkla nätet. Det är som man nästlat in sig och bara nästlar in sig mer och mer när man försöker komma någonstans, det känns hopplöst, man ger upp ibland och tar pauser sen blir man arg stundtals och fortsätter.

  Det är jättebra att man tyr sig till sina andra nära och kära för att förstå hur viktig person man ändå är och hur älskad man är. Och att man låter sig gå igenom fasen och processar den ordentligt så man till slut kommer kunna resa sig som fågeln Fenix igen. För det kommer du göra. Men det kommer ta tid. Men låt det göra det. Och gör precis vad du vill undertiden! Många kramar

  2014-03-14 15:54:36
  Svara
 • Dasha, du är värd så jävla mycket mer. Hur jävligt allt känns så måste du inse att han inte är värd dig! Det är hans loss, inte din! Det är han som kommer ångra att han kastade bort dig. Var glad att du slipper ha en sådan skit i ditt liv. Du är värd allt det bästa, och han platsar inte i den kategorin, punkt!

  2014-03-14 15:44:59
  Svara
 • Kram till dig!

  2014-03-14 15:35:51
  Svara
 • Innan jag läste det här inlägget så satt jag på låten som gick på repeat verkligen i tre dygn när min pojkvän gjorde slut med mig, ”say something”. Vilken jävla klycha… Men jaja. Sen läste jag det här inlägget kanske tio gånger på rad och mina ögon blev helt tårade. Känns lite som att jag inte kan andas när jag läser om din smärta, för jag känner igen mig så himla mycket. Jag blev helt förstörd. Jag kräktes av chock när han gjorde slut, flyttade på direkten där ifrån och bodde hos ett kompispar. På deras SOFFA. Jag drack vin till kvällsmat, åt ingenting, grät hela nätterna, gick runt med en tom blick i flera flera dagar. Jag jobbade och gjorde det jag skulle men allt gick på autopilot, jag fanns inte där egentligen. Allt var som i en annan dimension, som att inget fanns på riktigt. Han var i mina tankar dygnets alla timmar. Han var överallt. Vad jag än tittade på, pratade om, tänkte på, så var han konstant i mitt huvud. Det här är sex veckor sen och jag har fortfarande stunder när allt sköljer över mig, som en iskall jävla tsunamivåg som bryter ner mig och omringar hela mig med sorg och längtan och som tar andan ifrån mig. Men det blir mer och mer sällan. Ibland tänker jag inte ens på honom, ibland kommer jag på mig själv med att jag inte tänkt på honom på ett tag och blir nästan förvånad över det? En del av mig vill inte ens gå vidare. För när jag gör det så försvinner hoppet, som att allt vi haft bara inte finns längre. Och då känns det så himla meningslöst. Alla känslor, till ingen nytta alls. Men en stor del av mig vill bara släppa allt, lämna det bakom mig och gå därifrån med huvudet så jävla högt och med blicken mot en horisont där solen skiner. Jag har ALDRIG i mitt liv känt mig såhär svag och genom-klychig. Men ibland måste man väl fan bara få vara lite jävla olycklig. Och det får du också vara! Du är så jävla fin och inspirerade och bra och jag känner igen mig så himla mycket i sidor hos dig (genom bloggen och podden då, mehe..). Världens längsta om minst genomtänka kommentar här, men det bara rann ur mig nu. Styrkekramar till dig iallafall! ♥

  2014-03-14 15:20:38 http://idathorne.kmagazine.se/
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Ida
   Det är fruktansvärt det där med att nästan inte vilja gå vidare för att hoppet helt är ute då och något som var så viktigt och som man var så känslomässigt involverad försvinner helt och hållet. Som att någon dör ju. För mig har det snart gått ett år och det går för det mesta bra men jag har fortfarande dessa stunder när jag inte riktigt vill gå vidare för att det är så jävla sorgligt.

   Linnéa 2014-03-16 12:17:40 http://livelearnlove.devote.se
   Svara
 • Såna vänner är det bästa som finns verkligen! Sund inställning du har Dasha! Gråt, bryt ihop och kom igen. Och sen kommer du att vara en starkare och ännu mer fabulös version av dig själv! ♥

  2014-03-14 15:14:34
  Svara
 • Massa kramar till dig! ♥

  2014-03-14 15:08:35 http://nublirjagfrisk.blogg.se
  Svara
 • Varje dag som går så kommer du närmare den slutdestinationen. Massa kramar!

  2014-03-14 15:08:07 http://sunniva.blogg.se
  Svara
 • Måste säga att av dom inlägg jag läst av dig och av dina och michaelas blogpods så vet jag EN sak. Att du är så fantastiskt stark och du kommer bearbeta detta så bra och du kommer komma ur det här ännu starkare och ännu gladare.
  PUSS

  2014-03-14 14:53:39
  Svara
 • Du har en jättebra plan! Stor kram

  2014-03-14 14:41:15
  Svara
 • HEJA DIG!!!

  2014-03-14 14:34:54
  Svara
 • http://apettersson.blogg.se/2014/march/dom-som-overlevde.html#comment

  2014-03-14 14:31:28 http://Apettersson.blogg.se
  Svara
 • ♥ ♥

  2014-03-14 14:28:01
  Svara
 • 2014-03-14 14:25:15
  Svara
 • Du och Michaela är stora förebilder för mig, Dasha. Ni har många gånger hjälpt mitt förvirrade 20-åriga hjärta.
  Skickar tusen kramar till dig. Du förtjänar det allra bästa.
  Skål ?

  2014-03-14 14:23:31
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Hanna:
   Det som skulle vara ett hjärta blev av någon anledning ett frågeteckten…ber om ursäkt för det. ♥

   2014-03-14 21:14:37
   Svara
 • 2014-03-14 14:20:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!