22.00

Fick lite sällskap och promenerat i två timmar. Nu ska vi se på min favoritfilm all time ever – BIG FISH.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment! where to stream fiba women’s afrobasket live stream

  www.newsmax.com live 2023-07-15 08:21:36 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • ååh älskar den filmen så mycket.

  Matilda 2014-03-26 08:40:10 http://matildafk.devote.se
  Svara
 • Min favvo film också. SÅ himla bra !

  2014-03-26 03:36:22 http://wanderlustes.blogg.se
  Svara
 • Hejhej, jag är 16 år (fyller 17 i år) och jag kanske har en idé till eran podd, eller ja, något jag i alla fall behöver hjälp med. (vill helst vara anonym ifall det här kommer med i eran podd)

  Det har nyligen tagit slut mellan mig och min pojkvän efter nästan 2 års förhållande. Man kan inte säga att det tog slut på det bästa sättet då vi båda ogillar varandra (haha inte så ovanligt när man är i den här åldern va?).
  Det stora problemet är att han har tagit alla mina kompisar ifrån mig. 3 av dom väljer att vara med mitt ex före mig känns det som. Har fortfarande kontakt med 2 av dom då en av dessa tjejer hatar mig för mitt ex har sagt att jag tycker hon är falsk (vilket inte stämmer, vet inte ens varför han sa så, dramadrama..).
  Jag har sagt till dom att jag blir väldigt ledsen över det här och varje gång så säger dom något i stil med ”Förlåt, jag förstår vad du menar, har jättedåligt samvete över det här och vill inte göra dig ledsen”.
  Vet inte vad jag ska göra, ska jag göra slut med dom? ska jag fortsätta tjata?
  Tycker att både mitt ex och mina vänner borde visa mig mer respekt än vad dom gör, är inte regler nummer 1 att inte hålla på/bli vän med sin kompis ex?

  Ja, ni fattar nog vad jag menar och jag skulle vilja ha hjälp av 2 kloka superkvinnor som ni med det här. Det hade varit jättegulligt. Kramar från mig, gillar er starkt!

  PS. Har ingen kontakt med mitt ex alls för att glömma han så fort som möjligt.

  2014-03-26 02:30:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!