Champagne-onsdagar på Pocket

På onsdagar kostar en Bollinger fjuttiga 450kr på restaurang Pocket. Så igår åt jag charkisar och drack skum tillsammans med Per och Thomas och pratade om allt livet.

Underligt hur länge vi känt varann och mycket obeskrivliga saker vi gjort ihop. En va mina sjukaste upplevelser i livet är med bla dessa två män.

Tack för igår. Härlig middag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. gulfstream park west live racing

  newsmax.com live 2023-07-15 08:12:22 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Diggar linnet som faan, vart har du hittat det?!

  2014-04-08 00:06:37
  Svara
 • Hej Dasha. Du är så jäkla snygg, grym och fabulös. Hoppas att vi möts någon dag. Puss

  2014-03-30 21:23:11
  Svara
 • Hej! Jag kände bara att jag måste ge er credd för er underbara podcast. Jag har levt i ett väldigt destruktivt förhållande (medberoende) och blev dumpad för några månader sedan. Från att ha blivit nedbruten till att försöka hitta sig själv var extremt tufft men jag trodde att jag kommit en bit på vägen i alla fall, men så fick jag reda på att han har en ny och ångesten jag inte känt på länge kom tillbaka – som ni beskrev i ”Dumpad”, jag blev dragen under mattan och som förlamad i kroppen… så efter lite googlingar på hur fan man ska tänka när ens ex träffat en ny så hittade jag er podcast. Och TACK vad jag känner igen mig och blev på bättre humör! Jag har bara lyssnat på två avsnitt men ska fortsätta för ni är verkligen två inspirerande starka tjejer. Jag vill inte känna mig värdelös och obetydlig pga honom och er podcast räddar min helg från att grotta ned mig. Tack vad ni är fina! Känner mig inte lika ensam och ”löjlig” i min sorg ♥ Nu ska jag fortsätta lyssna!

  2014-03-29 18:49:42
  Svara
 • Hej! Jag kände bara att jag måste ge er credd för er underbara podcast. Jag har levt i ett väldigt destruktivt förhållande (medberoende) och blev dumpad för några månader sedan. Från att ha blivit nedbruten till att försöka hitta sig själv var extremt tufft men jag trodde att jag kommit en bit på vägen i alla fall, men så fick jag reda på att han har en ny och ångesten jag inte känt på länge kom tillbaka – som ni beskrev i ”Dumpad”, jag blev dragen under mattan och som förlamad i kroppen… så efter lite googlingar på hur fan man ska tänka när ens ex träffat en ny så hittade jag er podcast. Och TACK vad jag känner igen mig och blev på bättre humör! Jag har bara lyssnat på två avsnitt men ska fortsätta för ni är verkligen två inspirerande starka tjejer. Jag vill inte känna mig värdelös och obetydlig pga honom och er podcast räddar min helg från att grotta ned mig. Tack vad ni är fina! Känner mig inte lika ensam och ”löjlig” i min sorg ♥ Nu ska jag fortsätta lyssna!

  2014-03-29 18:49:16
  Svara
 • Dasha! Älskar er podcast den är så grym!

  Har tänkt de senaste poddarna på ert 1 års firande och var så kul att ni tog upp det nu, gick in direkt när jag hörde det och mailade, vilket var typ tre timmar efter podden släpptes men då var det redan fullt!

  Finns det någon möjlighet att ni kan utöka platserna? Fyller nämligen 19 den 4 och skulle vara det ultimata födelsedagsfirandet tillsammans med min bästavän som också älskar er. Skulle betyda mycket om det gick att fixa på något sätt. Puss

  2014-03-29 15:46:11
  Svara
 • Hej! Om du är en shoppinggalen person så IN och läs mitt heta shopping tips om en sida som har ständig rea på märkessaker! Nu är det rea på Louis Vuitton väskor, Gucci solglasögon, Ralph Lauren kläder m.m. Ha en bra dag och shoppa lugnt!

  Länken: http://matildalinde.devote.se/blogs/28452526/tips-paa-rea-maerkesklaeder.htm

  Matilda 2014-03-29 01:49:07 http://matildalinde.devote.se
  Svara
 • Funderade på detoxen du nyligen gjorde, kände du något särskilt resultat av den?

  2014-03-28 10:41:47
  Svara
 • Fryser du inte i ett sånt nattlinneaktigt? Brrr

  2014-03-28 09:18:18
  Svara
 • Hej Dasha! Kanske en konstig fråga men jag undrar vad du jobba med för något nu. Jag vet inte om ni har gjort ett poddavsnitt med det än (jag kan ha missat det). Men det skulle vara kul och veta hur ni har kommit dit ni är idag inom yrket. Själv tog jag studenten i våras och är helt förvirrad med alla vägar man kan gå. Ahhhh

  Tack för en grymt bra podd och blogg. Längtar till alla torsdagar nu vilket är ju rätt härligt!

  2014-03-28 08:39:54
  Svara
 • Är det bara att gå dit och beställa en Bollinger på onsdagar och få det priset på notan eller behöver man säga att man vill ha det erbjudandet typ? 😀

  2014-03-27 20:40:46
  Svara
 • Dasha! Älskar er podcast den är så grym!

  Har tänkt de senaste poddarna på ert 1 års firande och var så kul att ni tog upp det nu, gick in direkt när jag hörde det och mailade, vilket var typ tre timmar efter podden släpptes men då var det redan fullt!

  Finns det någon möjlighet att ni kan utöka platserna? Fyller nämligen 19 den 4 och skulle vara det ultimata födelsedagsfirandet tillsammans med min bästavän som också älskar er. Skulle betyda mycket om det gick att fixa på något sätt. Puss

  2014-03-27 18:53:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!