Bloggsnack med eran favorit-dashis

För någon vecka sen blev jag intervjuad av gulliga Frida och det är en podcast där jag är sådär superärlig som jag alltid försöker vara för att jag vet att det är sånt jag själv skulle vilja höra om när jag lyssnar på andras intervjuer. 

Vore roligt om ni ville lyssna på den och sen skriva i kommentarsfältet av ni tyckte? Det är ju alltid en annan sak när någon annan ställer frågor och man ska svara än som i våran podcast då vi ställer våra egna frågor. Hehe. Puss då. 

Ni hittar den HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ska absolut ta och lyssna på den!

  Frida 2014-04-03 14:13:10 http://fridachristinas.devote.se
  Svara
 • Hej Dasha! Lyssnade precis på avsnittet och det var en riktigt bra insats ifrån dig 🙂
  Jag tycker att det var riktigt kul att få höra allt du jobbet med fr start (jag själv började med när jag var 14, är idag 27). Man har ju alltid förstått på ett ungefär men inte så specifikt.
  Du verkar vara en riktig solstråle som får alla i din närhet at få bra. En riktigt kompis.
  Haha, och sist måste jag tillägga att om jag hade varit kille hade jag gärna varit den som fick spendera den ”perfekta lördagen” med dig. Glitter-Dasha! 😀

  Förresten, seglade förbi Oxid och såg att de hade en Don Dasha drink på menyn? By you?
  Jaa men förresten var det kul att få höra vad just det maffia-uttrycket kom från med 😉

  Ha en fin dag i solen fina du! Läsarkärlek via bloggen till dig!
  Kram Linda

  2014-04-03 09:21:19
  Svara
 • Älskade ditt avsnitt, det är så härligt att du kan va så rak och ärlig, befriande i en värld full av ytligheter. Längtar tills imorgon och ett nytt avsnitt av din och Michaelas podd 🙂 Ha en fin kväll fina Dasha!

  Cornelia 2014-04-02 20:52:31 http://Corneliasinterior.devote.se
  Svara
 • Hej Dasha!

  Det är såhär, jag skulle vilja lägga ett förslag på ett ämne för eran podd, som jag tror att många tjejer (och killar) funderar lite kring. Jag har väntat och väntat på att ni skall ta upp detta, men det har inte kommit så därför vill jag tipsa 🙂

  Ämnets namn ” Att söka sig till andra”. Alltså, hur kommer det sig att många i en relation till slut vänder sig för uppmärksamhet från andra håll, festar oftare än tidigare och inte prioriterar tiden tillsammans med sin partner som man gjorde tidigare? Jag förstår också att allt bli en vardag, men det här att sträva efter bekräftelse från annat håll?

  Jag har som erfarenhet att göra det, jag tröttnar och istället för att berätta för min partner så går jag ut mer med mina vänner, jag lägger ner mer tid på utseendet inför en festkväll och älskar uppmärksamheten från andra killar. Att få bli sedd. Nu är det inte så att jag suktar efter någon annan eller vill vara otrogen, dock tror jag det kan leda till det i många andra relationer.

  Skulle vara super glad om jag fick höra eran åsikt av detta.

  2014-04-01 23:55:30 http://amandasabina.for.me/
  Svara
 • lyssnade på den förra veckan, alltid lika kul att höra ditt härliga skratt. du ger bra energi!! =)

  2014-04-01 20:33:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!