Bella och Tiara

Jag har två hundar jag delar med min mamma. Började med att vi har haft hund i exakt hela mitt liv. När jag var 18 så gick våran Afgan Danja bort och mamma sa ”Nej, inga fler hundar”. Men när man är van att ALDRIG komma hem till en tom lägenhet och det alltid är någon som är överlycklig att träffa en så är inte det där ”Nej”:et från Mammi så övertygande. 

Så jag började leta efter en Chihuahua för det var ju det jag ville ha. Efter några veckor hittade jag en vit gullig liten Chihuahua, men i Göteborg

Efter att jag botten skrapat sparkontot satte jag mig på ett tåg till Göteborg och köpte lilla Tiara (som då hette Lolita) och sen tog jag ett tåg hem samma dag och ställde henne på golvet i hallen och sa ”TA TA” till Mamma. 

Mamma vart lite chockad först men hon älskade henne efter bara några timmar. Så när jag skulle flytta hemifrån fick jag inte ens ta med henne för ”Då skulle det bli så tomt hemma” så vi körde på delad vårdnad så gott det gick med mina olika jobb. 

Efter några år skaffade mammas kompis en Chihuahua så vi bestämde oss för att para dem. Sagt och gjort! Tiara fick tre gulliga små valpar med mörka ögon men en dog tyvärr i magen. Den andra gav vi bort till vänner till familjen och den tredje skulle vi sälja… Men hon har på riktigt den gulligaste karaktären jag någonsin träffat på så vi kunde inte. Hon är en extremt unik hund. Så vi behöll henne och döpte henne till Bella

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!