1-årsfest för våran PODCAST

I fredags hade vi som bekant fest för att fira att vi kört podden i över ett år. 
Underbart! 

Jag ska börja med att berätta att alla ballonger till mina fester beställer jag alltid från Party-land (eftersom jag alltid får tusen frågor). De öppnar en butik i centrala Stockholm i Maj men finns i Skärholmen och Kista för tillfället. Tycker de har bäst utbud!

Tack än en gång alla fina och gulliga läsare som kom och tog er tid till att fira lilla podden. Jag var så nervös att jag skakade innan. Svepte tre glas skumpa och blev tårögd ett par gånger under kvällen eftersom att ni är de gulligaste människor i stan. Är så glad att ni gillar de vi gör. Vi gillar er så himla mycket. TACK för att ni finns för oss. 

Veckans podcast handlar just om FEST! Stora Festpodden! NI hittar den som vanligt på iTunes om ni söker på ”Michaela och Dasha” eller HÄRDevote

Vissa bilder är lånade av Carro <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!