Nya kuddar till soffan!

Igår köpte jag nya kuddar till soffan! Vad tycker ni? Jag gillar hur de andra kuddarna ser ut men de är så himla stora så de är verkligen bara fina. Men inte så sköna i praktiken att ligga och mysa på. Och jag är ju mystjejen nummer ett. Älskar att tillbringa en hel dag i soffan (eller sängen) och mysfaktorn i soffan har inte varit ultimat har jag känt. Men den dessa kuddar fulländar myset. De är mjuka och fina och sköna för min lilla nacke när jag ska ha film-marathon här. 

Så har jag även köpt hem rosor i vårens färger. Visst blev det fint? Verkligen älskar mina djupa fönster. Det är så himla fint att inreda i dem. Nu ska jag pinna iväg och hämta Harley på dagis! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!