Härligt med söndag och bara chill-mode på denna dagen och kvällen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. fiba basketball live stream free

  newsmax live tv streaming now 2023-07-15 06:49:15 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff. free racing uk stream

  south african horse racing live 2023-07-07 09:09:03 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • This was beautiful Admin. Thank you for your reflections. https://freehorseracingtv.com/live2/

  en vivo hipódromo camarero 2023-06-26 12:24:21 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. france 24 en direct

  freestreams racing tv 2022-12-28 10:06:01 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis.

  izmir nakliyat 2022-12-08 22:40:02 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Some really excellent info, I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  horse racing tomorrow on tv 2022-12-04 09:17:55 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Vilken söt vovve!

  Emma 2014-04-14 11:13:06 http://1155981.devote.se
  Svara
 • Amen SÅ söt!!

  2014-04-14 11:03:42 http://balmained.myshowroom.se
  Svara
 • Hej! Din blogg och er podcast är fantastiskt bra, längtar till varenda torsdag enbart för att få lyssna på dig och Michaela 🙂
  Har ett tips om ämne till er podcast som jag tror ändå berör ganska många, nämligen åldersskillnad.
  Jag är en 23-årig tjej som alltid har dejtat/träffat äldre killar än mig, den yngsta jag någonsin träffat var liksom ett år äldre och den äldsta var 10 år äldre.
  Nu är det så att jag har av en egentlig slump träffat en kille som är (hör och häpna) 3 år yngre än mig, han är alltså bara 20 år. Såg det först som en kul oseriös grej, jag och mina vänner kallar han ”lammköttet” och ser det enbart som lite yolo. MEN, jag känner nu att jag verkligen börja tycka om honom, på riktigt. Vi känner inte varandra superbra än, men vi hörs ofta och han är verkligen i mina ögon en perfekt kille för mig. Men problemet är hans ålder… Är han för omogen? Har han lekt av sig än? Vet han vad han vill med livet? Vill han binda sig? Vad kommer alla andra runt i kring att tycka?? Kommer de tycka att JAG är omogen som träffar en yngre kille, att jag inte kan hantera killar som är äldre!?
  Det är supersvårt. Känner mig jätteosäker. Alla säger att åldern bara är en siffra, men man måste ju hålla sig till fakta också, och enligt min mening är inte killar i 20-års åldern särskilt mogna. Jag är ute efter något seriöst och orkar inte slösa tid på en kille som ändå inte är redo för samma sak som jag vill.

  Vore underbart om ni tog upp detta ämne, varför är åldersskillnad så tabubelagt? Varför är det OK om killen är äldre än tjejen och inte tvärt om?

  Ha det bra, puss o kram!

  2014-04-14 00:31:24
  Svara
 • Hej du bästa Dasha! Har ett tips på ett ämne till din och Michaelas podcast som jag och säkert flera andra skulle uppskatta.
  Jag behöver nämligen hjälp med att gå vidare ur ett förhållande. Och då menar jag inte hur JAG ska göra för att gå vidare som med andra sysselsättningar etc. utan HUR jag blir av med besattheten att veta att han börjar dejta, träffa och ligga med andra, vilket jag vet att han gör. Att han går vidare före mig.
  I mitt fall är vi fortfarande vänner, och träffas då och då, och då är det svårt för mig att inte bli en ”psykobitch” och vilja ta fram så mycket info som möjligt efter de tre månader vi varit singlar nu.
  Vi är fortfarande bästa vänner och kan lätt bara ha en relationen utan att det känns konstigt och prata om allt, men jag kan inte senare hjälpa att jag vill luska fram vilka han ligger med vilket får mig att må så himla dåligt då jag inte gått vidare helt. Det gör dessutom att vi börjar tjafsa och brusta ut i gråt då båda faktiskt gillar varandra fortfarande. Bara att det inte fungerar att vi är tillsammans just nu (därför vi gjorde slut).
  Hur ska jag hålla balansen med att vara bästa vänner och dessutom hålla mig ifrån hans nya tjejer (då han är en väldig charmör och gillar att träffa tjejer). Kan man vara vän med ett ex? Går jag lättare vidare om jag också börjar ligga med andra? Eftersom vi även är så bra vänner vill jag inte ta bort han på ex. instagram då jag bryr mig om honom.
  Hur ska jag bete mig? kan vi vara nära vänner eller blir det värre? när jag tänker han med en annan tjej känns det som om han är otrogen…
  kram en osäker tjej.

  2014-04-13 20:32:39
  Svara
 • Vilken sötnos 🙂 Skönt med sådana söndagar 🙂

  2014-04-13 10:45:43 http://www.imakeyousmile.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!