”Less is more”, som de säger.

När jag var liten gillade jag inte mat.

Jag gillade inte att äta för att jag gillade knappt någon mat. I skolan levde jag på knäckebröd med salladskrydda på. När jag kom hem från skolan åt jag Skogaholmslimpa med ost. Om mamma inte var hemma så skulle jag aldrig få för mig att äta något. Ibland kom jag på mig själv att inte ätit någonting på hela dagen när jag fick magkramper. 

Jag åt tex inga som helst grönsaker förutom gurka. Efter några år kunde jag äta morötter om de var färska, men absolut inte i grytor eller soppor. Så höll det på tills jag faktist var vuxen. 

Min favoriträtt var stekt potatis med stekt ägg över. Bästa jag visste (hatade pizza och mcdondalds då det var grönsaker och tomatsås osv på!). 

 Idag när mamma kom över och frågade vad jag var sugen på så kom jag att tänka på denna rätt. Världens enklaste och godaste rätt. Så det fick det bli. En torsdag mitt i livet. Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing fiba basketball live stream

  racing stream live 2023-07-07 07:26:57 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Skönt att höra att jag inte är ensam! Det finns alltså fortfarande hopp för mig 🙂 Jag var exakt likadan som du beskriver dig själv för några år sedan. Har levt på knäckebröd hela min tid i skolan och mackor direkt när jag kommer hem. Jag har idag lärt mig att äta lite mer grönsaker och ”riktig” mat. Är inte riktigt där som du är nu men jag har några år kvar på mig. Känns skönt att höra att det inte är för sent än, hehe 🙂

  2014-04-25 10:38:10
  Svara
 • Jag minns att vi ofta åt pilmenji med gräddfil hemma hos dig efter skolan. Sen älskade väl du leverpastej (!!), men bara om du åt det hemma hos mig? 🙂

  2014-04-25 07:29:15 http://tessiesan.blogg.se
  Svara
 • Vad tycker du om skitsnack? och har du någon historia angående det som du skulle vilja berätta? isf skriv till oss så tar vi med det i vår nästa podcast som släpps på tisdag! 🙂

  2014-04-24 23:56:37 http://bakomfasaden.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!