Recept tonfisk med stekta svampar

Hej hej.

För världens godaste och enklaste recept behöver ni: 

– Ostronskivling (svamp)
– Shiitake (svamp)

– Champinjoner 

– Färsk tonfisk

– Sparris

Dressing:
– Habanero
– Vitlök
– Olivolja

– Soja

– Färsk koriander

– Lime

Det är jätteenkelt! Stek sparrisen först för den tar lite längre tid. Skär upp svamparna i lika stora bitar (inte för små, de ska smaka) och släng i dem i samma stekpanna. Stek dem i smör, salta och peppra. 


Presas halv vitlöksklyfta om den är stor eller en liten, tillsätt habanera efter egen smak, finhacka en kruka med koriander, pressa lime och smaka av med olivolja och soja efter egen smak. Låt stå och dra sig i kylen någon halvtimme/timme innan servering. 

Stek sen tonfisken i olja på valfri tid. Vi hade ganska rejäla bitar så jag stekte på två minuter på varje sida. Men varierar självklart hur rått man vill ha det. 

Servera med ett riktigt göttigt vin, en kvist koriander och en limeklyfta. Denna middag var bland det godaste jag legat på länge. 
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. alpha tv

  freestreams racing tv 2022-12-27 22:49:09 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! https://merkitevdeneve.com/Karsiyaka-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation.

  izmir nakliyat 2022-12-08 22:22:56 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • It’s nice to see the best quality content from such sites. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Älskar dina matinlägg, ös på med mera 🙂 Keep up the good work!

  2014-05-09 15:07:13
  Svara
 • Hej fina Dasha! Du är grym! Till saken: Jag är hemskt intresserad av vad ditt jobb innebär, vad du gör på dagarna och om du har några tips på hur man tar sig dit du har kommit? Kollade in företaget du jobbar för och såg att du är Key Account Manager, men jag fattar inte riktigt vad det jobbet innebär och vad som är skillnad mellan Account manager och Key account manager? Vore kul att få lite mer fakta om det! Förstår det som att du är rätt grym på ditt jobb? 🙂

  2014-05-08 17:50:55
  Svara
 • Verkar gott!

  Freja 2014-05-08 17:21:38 http://1146311.devote.se
  Svara
 • Ser riktigt gott ut, måste testas!

  2014-05-08 16:38:55 http://alicia.forme.se
  Svara
 • Hej! Lyssnade på er podcast nu och förvånades lite över er syn på föräldraledighet! För det första, de allra flesta kvinnor med ”normaltjobb” går hem ca 2 vi före sin beräknade födsel, du får inte gå tidigare och få föräldrapenning då får du typ ta all din semester. Sen är det väl rätt vanligt att kvinnan är hemma 9 månader – ett år, sen brukar pappan vara hemma. Så nej det är inte så himla otroligt att vara hemma ett år med sitt barn och sen jobba, det är faktiskt rätt normalt 🙂 Ville bara säga det för jag blev lite fascinerad av hela er diskussion! Ni kanske kan tänka lite på hur ni uppfattas ibland när ni pratar om vissa saker. Kram från en blivande mamma 🙂 ps. Jag är också extremt rädd för smärta, men det finns så mycket hjälp man kan få med psykologer etc, så avgör man tillsammans med dom om kejsarsnitt är det bästa eller inte!

  2014-05-08 16:25:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!