Veckans podcast – Familjerelationer

Hej hej. Denna vecka pratar vi om Familjerelationer.

Jag berättar om min pappa (som jag förmodligen aldrig gjort förut offentligt).

Vi diskuterar om man måste älska alla bara för att man delar blod? Hur det var att väsa upp med syskon och hur det var för mig att växa upp ensam barn och föräldrar som gått skilda vägar och självklart mycket mycket mer. 

Tune in på Podcast-appen och sök på ’’Michaela och Dasha” eller lyssna direkt HÄRDevote

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. at the races live stream

  sky racing stream 2023-07-07 06:12:40 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Hej! Jag har ett litet önskemål jag skulle bli superglad över om ni kanske kunde ha som ämne i någon pod framöver. När man har gjort slut och tagit steget, hur gör man för att INTE gå tillbaka? Ni kanske har tips och råd samt erfarenheter som kan hjälpa mig i detta, vågar inte ta steget om jag inte vet hur jag ska hantera det efteråt. Älskar eran pod, PUSS

  2014-05-15 20:17:14
  Svara
 • måste bara säga att avsnittet ”familjerelationer” fick mig att gråta på bussen påväg till skolan. Kände igen mig så otroligt mycket i det du delade med dig av från dina erfarenheter med din pappa. Du ärså klok och en så bra förebild

  2014-05-14 21:14:26
  Svara
 • Snygga skor!

  Jenny 2014-05-12 20:00:33 http://JennyTingvall.devote.se
  Svara
 • Hej Dasha! Tänkte skicka ett mejl men hittar inte din adress så skriver här! Veckans podd var helt fucking sjukt grym haha. Har gått igenom en massa skit med min pappa precis. Han är inte heller en sån som gör någon fysiskt mot mig utan mer psykiskt och att han ibland inte bryr sig ett skit.. Att du berättade en liten del av det du gått igenom var så sjukt starkt och bra. Jag har haft problem med att ingen förstår mig med att det är jobbigt eftersom att han inte slår mig eller något sånt, men ord gör också ont! Ville mest tacka och det känns som om jag inte är ensam. Kram på dig, du är helt fantastisk!

  2014-05-10 16:08:04
  Svara
 • Så starkt av dig att dela med dig bitar av din historia, det får kanske människor att förstå att man kan bryta med föräldrar av andra anledningar än rent fysiskt våld. Kände igen mig i så mycket du berättade om, tack! Det var otroligt skönt att lyssna på.

  2014-05-10 09:04:50
  Svara
 • Det var otroligt skönt för mig att få lyssna på dig och höra dig berätta, jag har varit med om något liknande.
  Du är fantastisk ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥

  2014-05-09 07:51:48
  Svara
 • Du är så fin Dasha♥ tack för att du är så ärlig (och klok) mot oss i podcasten.
  Kramar

  2014-05-08 19:35:32
  Svara
 • Åh, varifrån är den mörkblå tröjan? Superfin!

  2014-05-08 12:07:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!