Friday osv

Liten shoppingtur med Kiki innan jag drar från stan. H&M har jäkligt fina linnen inne just nu. Mycket bar rygg. Det är en av mina passioner här i livet.

Här säger han säger titt-ut!



Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! usa basketball live stream free

  australia horse racing live streaming free 2023-07-07 05:30:48 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • jisses kvinna vad underbart snygg du är!
  Jag avgudar din och Fornis pod och är stolt över att ha introducerat den för två personer till,de är också fast;)
  Ni skulle lätt kunnat prata i minst en timme tre gånger i veckan,blir aldrig besviken,vilket man kan bli på andra poddar.
  Det är eran podd och fredagspodden jag följer slaviskt. Förutom alla mansdominerande poddar som tyvärr är fler, jag lyssnar på otroligt många sådana också och det gör mig glad att lite coola, snygga, varma och smarta kvinnor sätter ner foten och gör det MINST lika bra och MÅNGA gånger mycket bättre! Ni gör mig stolt över att vara kvinna.
  Ni blandar lek, allvar,värme och ger precis så mycket av er själva för att det ska vara en perfekt mix av allt. Oavsett ämne kan jag relatera till och ta till mig av det.
  Du har förmodligen det charmigaste skrattet på denna jord!
  Jag känner inte dig,men det känns ju iaf som du ger en liten bit av dig själv i podden som jag ÄLSKAR. Lyckliga man som blir din till slut!
  Mvh ett stort fan av både dig och forni! Ni är kärlek för mig!

  2014-05-17 23:18:57
  Svara
 • Har börjat smsa lite fram och tillbaka med en bekant kille som till en början var så himla himla dunderpå. Efter några dagar av hets fortsätter han att höra av sig – MEN när jag då svarar på hans sms svarar han sedan inte på mitt. Fattar du? Kör han en variant på ”frysboxen” på mig eller vad fan händer? Vad tror du? Är i behov av ett svar från kärleksgurun Dasha känner jag 😉 puss och kram

  2014-05-16 23:47:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!