Svar på frågestunden den 1

Hur kan du vara så stark`? ja menar du verkar alltid så positiv trots att du blev dumpad för en tid sedan. Du verkar liksom stark som person. Hur har du blivit det? Jag vet själv att minsta lilla motgång tar hårt på mig tyvärr så vill gärna veta om du har några knep för att bli en starkare person.

 

Jag vet inte… Jag är ofta glad utåt och när jag är bland folk men när jag är själv går jag in i ett mörker. Jag gråter oftast ensam och för mig själv. Och ”tar tid till det”. Schemalägger det eller hur man ska förklara. Men jag är inte alltid stark. Just nu känner jag mig tex inte speciellt stark. Alls. 

 

Vad gör du för att bli glad igen en dålig dag/period?

 

Dricker alkohol. Eller så går jag hem och stänger in mig själv och väntar tills den dagen gått över. Kollar serie efter serie så jag slipper känna det ”dåliga”. Äter mycket godis. Det hjälper A LOT. 


Jag tar studenten nu i sommar, om du skulle få göra om den tiden direkt efter studenten, vad hade du gjort då?

 

Ingenting. Är så himla glad att jag hade lite olika ströjobb och åkte utomlands och jobbade osv. Man ska börja ”leka vuxen” när man tar studenten tycker jag. 


Tycker du är en fantastisk person Dasha och älskar att höra ditt skratt i er podcast! Kärlek till dig ♥

<3

nämn tre positiva/negativa saker med dig
Positiva: 
Så icke långsint man kan vara. Aldrig sur/arg länge 
Älskar att laga mat :-)))
Är omhändertagande
Negativa: 
Dålig på att stava
Blir lätt besviken på människor för jag är dum nog att alltid ge allt till människor jag bryr mig om 
Har mörka sidor nästan ingen vet om
Vad gör du VANLIGTVIS om vardagkvällarna, från kl 18 ungefär tills du går o lägger dig?
 
Jag skulle väl säga att inga av mina vardagar ser sig själva lika ut. Skulle jag få välja skulle jag gå hem och lägga mig i soffan med fötterna i någon killes knä så han masserade dem. Men oftast är det middag och events och grejer man ska på osv osv. 

Vad gör man om man tappat tron på kärleken? Fast man bara är 20? Jag vet ju att jag kommer hitta någon, MEN, vad gör man just i denna stund när det känns lite hopplöst? Kram
Man skiter i kärleken då. Man fokuserar på sig själv. 
Jag är en 17 årig tjej som aldrig haft någon kärleksrealtion med någon kille. Jag har aldrig varit i förhållande, dejtat, träffat någon eller ens varit i kontakt med någon. Jag vill verkligen träffa killar och så, men hur gör jag? Vill verkligen träffa någon kille eller bara prata med någon, gå på någon dejt…
Ladda ner dejtingappen MAYBE!
 
Varför får du bara skitkillar? Du är bäst, du förtjänar det bästa. KRAM
Men jag vet inte heller. Kan någon säga mig varför jag bara får skitkillar. Börjar också tröttna. 
Vill du studera någon gång i ditt liv? Vad skulle du i så fall vilja utbilda dig till?

Oj jag vet inte. Men jo det skulle jag nog vilja. Men har ingen aning om vad. Något inom event/pr skulle jag tro. 

Om du var tvungen att dricka en enda sorts drink resten av ditt liv, vilken skulle det då bli?
Drink så VODKAREDBULL utan att tveka. Men om du menar alkoholhaltig dryck så champagne. 
Hur kom det sig att ni flyttade till Sverige?

Min pappa startade ett företag här. 

Vad är ditt bästa tips om man vill dejta gulliga killar? Bjuder de alltid ut dig eller frågar du ut dem om du känner fört?
 
Näe jag hade nog inte bett om en dejt men däremot hade jag kunnat säga så här ”När ska du bjuda ut mig på en dejt då?” Typ så. Jag kan visa mitt intresse men jag hade nog inte bjudit ut själv… Kanske fel. Man får göra det om man vill 🙂
Om du fick äta en maträtt resten av ditt liv vad skulle det vara? 
TACOS!
Vilken maträtt är både den godaste och billigaste maträtt samtidigt som du vet? 
Lätt fråga. Stekt potatis som man slår ett ägg över eller grönsaksbuljong med pasta i så det blir som en soppa. ÄLSKAR de båda rätterna 
Är du allergisk mot något?
 
Ostron 🙁
Hej Dashi!
Kan inte du ge oss en rundtur i din lägenhet? 🙂 det hade varit super duper 🙂
Och skulle inte du kunna lägga upp flera recept? Du är ju så otroligt jävla duktig på att laga mat 🙂 Blir så jävla inspirerad av dig!

Kanske gör ett videoinlägg av min lägenhet längre fram då? Gör recept så ofta jag kan och det är nya måltider. Ibland gör jag ju samma och då kan jag ju inte göra ett recept igen :pPppp

Vad gör man när ens bästa kompis är så jävla snygg, så jävla rolig och snäll?
Vars vi än är, om jag och hon är på fest eller någonstans får hon ALLA killar. Bokstavligt talat.
Även om jag är mitt bästa jag skulle de dras till henne..
Jag är så jävla less…
Klart jag är glad för henne men känner mig så ful och värdelös.
Vad gör man?

 

Byt frisyr! Kan hjälpa förtroendet på traven och sen slappna av och ha roligt. Du kanske inte kommer få alla killar (vem får det?!) men den perfekta killen kommer komma till dig <3

 

hur ska man visa en kille att man är intresserad av honom utan verka för på? 
Man kanske flörtar lite genom att hålla kvar blicken lite extra. Eller nudda han när du går förbi. Eller om du pratar med honom så försök röra han. Skratta och ta på axeln tex. Invadera hans ”area”. Då fattar man. <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!