Fräknar, kött och spa

FREDAG:

Började fredagen med att gå på en promenad med Alex. När jag tog den här bilden blev tillsagd att ta en annan:


Någon är verkligen redo för beachen i sommar. Efter en turbulent vecka bestämde jag mig för att avboka hela min helg och ta hand om mig. Så packade alla skönhetsproduter jag orkade bära för att åka ut till landet. 


Men först en liten födelsedags-shoppingrunda med Kiki

Jag har på mig: 

Solisar: Rayban’s

Blus: Rut and Circle
Väska: Louis Vuitton 
Shorts: IBEK
Skor: Balenciaga


Medans jag och Erik väntade in Ludde så tog vi en liten öl på Grodan


Sen åkte vi ut till landet!!!


Till middag grillade vi fiskspett och jag gjorde min nya favorit sommar-sallad (kommer recept senare). 


Lite bubbel vid brasan. Här satt vi och skrattade halva natten. Det är så skönt med människor man känt så länge och vet är ens nära människor att även om man inte umgåtts på några månader är man ändå lika nära. <3LÖRDAG

Vaknade tidigt och tog en powerwalk. Plockade blommor på vägen hem! Men jag lämnade min mobil hemma och Erik har inte skickat de bilderna till mig så ni får en bild på morgonutsikten istället. Till brunch gjorde vi så klart BLOODYS!!!


…visst ser det idylliskt ut? Det var det också. Brunch med ägg och rostade mackor och grillade grönsaker från gårdagen och jordgubbar. 


Efter att jag somnat i solen och vaknade iskall i skuggan sprang jag in och sov en liten stund till i soffan. 


Sen vart jag väckt för någon förlorade i tv-spel. Tog en och annan öl. 

Vi mös en del i soffan också. Jag är otroligt ocharmig på denna bild men Ludda är så rolig så ni får se den ändå!


På kvällen bastade vi……jag tog massa selfies medans killarna badade. Det var 6 grader. Jag ville inte bada. Sen var det dags för KÖTT!Kött kött kött och lite grönsaker. Mys-utsikten. Grillmiddag med ungsbakade primörer. 


SÖNDAG:

På söndag åkte vi tillbaka tidigt till stan och jag checkade in på Clarion Sign för en spa-dag med MaxiHade så underbart i poolen på deras terass så glömde ta några bilder. Här är i alla fall en bild på vår utsikt där vi båda satt i varsin fåtölj med fötterna på glasrutan tills klockan blev 02. Ibland har man mycket att snacka om helt enkelt. 


MÅNDAG

Vaknade av spöregn i vår vackra huvudstad 🙁Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!