Svar på frågestunden del 3

Vad tycker du om michaelas kille? Hur ser din typiska pojkvän ut, om du tittar tillbaka på dina senaste? :)♥

Han är underbar! Var en jättenära vän till mig från början. Jag kan inte sätta en rödtråd på mina killar. De har varit långa, korta, blonda, rödhåriga osv osv osv. Skulle väl säga att jag har en förkärlek till Göteborgare. 

Hur gör du för att hitta nya killar? Vart hittar du dem? Hur gör du för att få uppmärksamhet? Berätta några knep! Vill också hitta någon att hänga med!

Hehe. Gud jag vet inte. Tycker man träffar mest killar genom gemensamma vänner? Byt gäng. Gå ut med din kusin och hens kompisar. Eller några bekanta från jobbet. Vidga dina vyer. 🙂

 

Går det att vara vän med sitt ex? vi gjorde slut för ett år sen, vi har setts två gånger sen dess . det har varit bra när vi ses men nu vill jag ses igen men vet inteom det är bra ide.

Antar det beror på varför du vill ses? Är det för att du vill hitta tillbaka till det ni hade eller vara vän med honom? Om det bara är ren vänskap du är ute efter borde du ta reda på ifall han är game för det med. Och är ni båda det så är det väl bara att behandla honom som en vän. Fråga om ni ska äta lunch nästa vecka osv. 

Hur mår du? känns livet okej eller bara sugit just nu? Vi läsare saknar dig på bloggen..Det är din frånvaro som får mig att undra om du är ledsen över något. Du är bäst och störtskön! Skit i alla som säger något annat 🙂 Tack för en fantastisk blogg och podcast. Kram

Nä men livet är väl kanske inte helt okej just nu. Därför bloggen fått lida. Förlåt mig. Får helhjärtat extremt dåligt samvete över bloggen men när allting annat inte är hundra runtomkring en är det tyvärr bloggen som får lida. 

 

Om du får välja EN DAG att återuppleva, vilken dag skulle det vara?
Studenten. 
Favorit tema på fest? Favorit drink? Bästa party outfiten? Tack för en sjukt inspirerande podd och blogg!
Gud det är så himla svårt. beror ju på ALLT vad det är för tema och outfit. Men favoritdrink är väl vodkaredbull och favoritoutfit är linne och byxor eller shorts. Gillar kjol men gillar inte att dansa i klänning/kjol. Hehe. If you know what i mean. 
 

Hur gör man/du mat kul? Ibland blir jag så frustrerad på vad man ska äta att det slutar med ingenting alls, vilket inte är bra… Några tips?

Jag skulle väl säga att mat är intresse för mig. Så därför kommer det naturligt för mig. Men jag har ett anteckningsblock i mobilen där jag skriver ner roliga maträtter jag vill laga hemma. Så tar jag inspiration därifrån då och då. 

 
Hey!
Kan du inte tycka att bloggvärlden samt ”fina-middagar-event-goodiebag-världen” är lite väl ytlig? Kanske lite för ytlig i många sammanhang?
Inte ytliga men tjatig. Samma sak hela tiden. Önskar folk var mer kreativa på sina events. 
Jag är en 17-årig tjej som går första året på gymnasiet. Jag lägger ner mycket tid på skolan och presterar bra i de flesta ämnena. Men samtidigt är jag så himla trött på allt som rör skolan. Det enda jag kan tänka på är hur mycket annat jag vill göra. Så min fråga lyder: är det värt att lägga ner all sin kraft och tid på skolan? Och om man skulle tappa sin drivkraft, är man då screwed i framtiden? Hur var du som 17-åring?
Jag är inte ett bra exempel. Jag la noll tid på skolan. Men betyg är viktigt. Men att ha ett liv utanför är kul. Du kanske kan välja en kväll i veckan du bara lägger på att ha SJUKT KUL? Men betygen är viktiga. Absolut! Hade jag fått göra om gymnasiet hade jag definitivt pluggat mer. Men å andra sidan pluggade jag ingenting. Inte ens en timme i veckan skulle gissa. 
 
Hur ser din morgonrutin ut? 🙂 
Snoozar minst 30 minuter. Sätter mig i badkaret och tappar upp det med varmvatten så jag nästan bränner mig så jag ska sluta frysa, samtidigt som jag borstar tänder osv. Badar i ca 15 minuter. 20 om jag är väldigt trött. Sen hoppar jag upp och sminkar mig, smörjer in mig och klär på mig på 10 minuter. Max 15 minuter och springer (nästan varje morgon) ner till bussen. 

Har du något snabbt och enkelt middagstips, typ när man egentligen inte orkar laga mat?
Då gör jag alltid grönsaksbuljong med pasta i. Som en soppa. Alt burk tonfisk med gurka och ägg i. 
Vad skulle du gjort om din 15åriga dotter kom hem full 2 helger irad och vad skulle det bli för komsekvenser för henne?
OJ. Men OJ. Typ svåraste frågan jag fått ever i bloggen. Antar det beror på hur hon är annars. Om hon är ansvarsfull och jag litar på henne. Beror också på om hon var medvetslös när hon kom hem eller lite små full. Men jag hade sagt att jag vill att hon dricker mindre. Inte häller i sig som om det inte fanns någon morgondag. För vet att om hon vill kommer hon dricka ändå och jag vill att hon ska känna sig trygg med att komma hem till mig och inte ljuga om att sova borta och jag inte har någon koll alls. 
Är du feminist?

Javisst. 

Vad ville du bli när du var liten?
Hehe typ delfinskötare. 
Vad tror du att du gör om fem år?

Då har jag mitt eget ….!
Du är grym! ♥

Du med <3

 

Jag och en tjejkompis ska åka till Stockholm om två helger! Vad rekommenderar du att vi ska göra? Hotell? Restaurang? Uteställen? Hur ska vi planera upp helgen?

Jag och Forni har en podcast där vi berättar om våra favoritställen i Stockholm. Lyssna på den!

Åh dasha, jag är så avis på din vardag. Du verkar trivas med ditt jobb, äter massa goa middagar ute, alltid olika fester att gå på, lagar lyxig mat och bor i en lägenheten på kungsholmen. Hur har du råd? Jag förstår om du inte vill svara pga personligt.

Vissa dagar går det helt enkelt mer pengar än andra. Man får dela upp. Det är inte så att jag äter dyra middagar varje dag. Är jag ensam en kväll blir det lätt en väldigt enkel middag tex. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!