Hjälp mig

Jag har ett problem. Och ni brukar ju ha svar på det mest så nu vänder jag mig till er. 

Jag brukar vanligtvis aldrig drömma mardrömmar. Knappt en gång per halvår. Men från ingenstans nu, har jag haft mardrömmar i ungefär nio dagar i rad. Varje natt. Jag kommer ihåg dem allihopa. De är inte sammanhängande men alla går i princip ut på att de är hemska. Jag blir jagad, spöken puttar på mig osv osv. Jag vaknar i regel i vanliga fall ett par gånger per natt och nu har jag vaknat av drömmarna. Nästan som att det känns som om jag tvingat mig själv att vakna. 

Varför är det så här? Det är jättejobbigt 🙁

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • I truly appreciate your technique of writing a blog. I added it to my bookmark site list and will https://freehorseracingtv.com/live2/

  watch racing tv free online 2023-06-26 22:19:27 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • Some really excellent info, I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  hipódromo camarero 2023-06-26 08:05:02 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • I very delighted to find this internet site on bing, just what I was searching for as well saved to fav free horse racing live stream

  horse racing live stream 2023-03-23 12:18:13 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. racingtv

  how much is racing tv 2022-12-28 11:12:10 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing https://merkitevdeneve.com/Seferihisar-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing.

  izmir evden eve 2022-12-08 22:13:30 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Very nice blog post. I definitely love this site. Stick with it! https://freehorseracingtv.com/

  where to watch horse racing on tv 2022-12-04 09:10:05 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Googla sömnparalys! Det är nog det du har fått.

  2014-05-25 23:19:32
  Svara
 • Det där händer mig någon gång per år, alltså att jag drömmer mardrömmar varje natt i två veckor. Leder ju inte bara till dålig sömn utan också sjuk ångest inför att sova. Det är skitjobbigt, så förstår dig! Oftast är det för att jag känner mig otrygg, deppig eller ledsen. Självklart är det bra att inte äta ex antal timmar innan man går och lägger sig, och att kanske träna osv. Men det som funkar bäst för mig är att lyssna på ljudbok, det får en på andra tankar och för de negativa och läskiga tankarna undan. Pröva det! Men lyssna för guds skull inte på någon läskig, utan tänk mer rolig. Typ Martina Haag.

  Hoppas det löser sig! Kram

  2014-05-25 10:31:54
  Svara
 • Käkat mkt ost på sistone? Kan ge mardrömmar om man käkar precis innan man lägger sig 🙂

  2014-05-24 17:15:55
  Svara
 • Som flera andra skrivit kan mardrömmar bero av flera orsaker: -Tillfällig stress och obalans i livet.
  – Kemiska orsaker: väldigt vanligt med mardrömmar som biverkning om man börjar med nu medicinering (ex sömntabletter, antidepressiva eller ångestdämpande) .
  Hoppas de ger med sig snart!

  2014-05-24 17:11:18
  Svara
 • It’s because this time around you actually got burned. You were vulnerable without any protection. There are no particular answer to your issues. My grandfather always used to say ”you know you’ve made the right decision if you can sleep well”. All I can say is that any kind of anxiety is practising failure in advance. Anxiety is most of the time needless and imaginary. It’s fear about fear, fear that might not mean anything.

  2014-05-24 15:08:33
  Svara
 • Dasha,
  jag har precis som du precis gjort slut med min pojkvän. Jag hade mardrömmar i ca 2 veckor efter uppbrottet, men för att underlätta din stress så går de över 🙂 Låt dig själv slappna av, putta bort ångest, skuldkänslor (om du har såna, det hade jag…) och andra dumma tankar. Undvik sömntabletter eller ta något lätt om du som jag inte kunde somna under en period, men inte mer än 3 dagar i sträck

  Kram

  jenny 2014-05-24 14:14:21 http://1150912.devote.se
  Svara
 • Åh vad jag känner igen det där. Jag har haft flera perioder, som har pågått i flera månader, där jag flera gånger per natt har drömt att jag blir jagad/dödad och jag försöker kämpa emot och slåss men slagen bara smälter bort. Detta har alltid varit under perioder när jag har mått skit även i vaket tillstånd (krossat hjärta tjoho..). Vissa dagar kunde jag tycka att jag hade haft en okej dag men drömde lik förbannat mardrömmar. Såhär i efterhand förstår jag att det berodde på all ledsamhet/ångest/hjälplöshet som jag tryckte undan och förträngde (japp, jag har också lådor men mina glappar ibland..) om dagarna och att mitt undermedvetna gav utlopp för när jag sov. Så ja, jag fick helt enkelt vänta tills jag mådde lite bättre i själen och det gick över! Hoppas du slipper drömma mer du också 🙂 Kram!

  2014-05-24 00:49:14
  Svara
 • Mardrömmar kommer ofta när man är stressad eller hjärnan är påverkad av något kemiskt (alkohol, sömntabletter ex) – eller både ock! Mitt tips skulle vara att du försöker varva ner hjärnan en stund innan du somnar, typ ta ett bad/läsa en bok/lyssna på lugn musik eller någon podd. Helst någon ”elektronikfri” aktivitet, alltså inte framför dator/tv/padda/telefon, då hjärnan påverkas av ljuset ifrån dem, och inte riktigt varvar ner. Lycka till! Kram

  2014-05-23 19:36:45
  Svara
 • Vi drömmer för att bearbeta vår vardag och man kan ofta märke genom sina drömmar hur man mår. Om du sover dåligt, har mardrömmar om att du blir jagad så är du oftast stressad eller har ett bekymmer i din vardag. Exempel jag själv när jag är stressad drömmer alltid att jag blir jagad eller är mitt ute i havet och vet att en haj är under mig och kommer vilken sekund och dödar mig. Jag simmar och simmat etc. Försök att göra något avkopplande eller hitta den stressade länken i den vardag och lös den!

  Svara
 • Hmm. Jag är en väldigt ”orolig” människa- kan lätt jaga upp mig och jag bär på många känslor som bubblar väldigt ofta! jag drömmer OFTA mardrömmar, dvs flera gånger i veckan år in och år ut i princip.. Jag har lärt mig att det är det undermedvetna som spökar. Även fast drömmarna inte har något med varandra att göra så har de ofta med en känsla du bär på att göra. Ofta har drömmarna ändå någon koppling på något sätt! Försök hitta mönster i drömmarna så att du kan försöka lösa grunden till mardrömmarna! Good luck chuck

  2014-05-23 19:22:05
  Svara
 • Åh! Exakt samma sak har hänt mig, drömde olika otäcka och obehagliga drömmar i en vecka, en vän sa åt mig att be (från hjärtat, på ens egna sätt, ex tacka Gud eller be för de behövande) vet att det låter löljigt spec om man inte är religös men om du iaf är troende sol mig iaf så testa, hjälpte mig direkt! Ett tips bara, hoppas de löser sig, kram!

  2014-05-23 17:40:24
  Svara
 • Usch vad jobbigt! Mardrömmar kommer ofta i perioder då man mår lite sämre, är stressad och allmänt orolig i livet. Om du känner dig så kan det va en förklaring. Hoppas det ger sig snarast! Kram!

  2014-05-23 17:37:13
  Svara
 • Biverkning av sömntabletterna?

  2014-05-23 17:25:34
  Svara
 • Det pågår antingen något väldigt jobbigt i ditt liv eller så är du stressad? Jag hade precis samma problem som du för några veckor sedan och det berodde på stress. Lycka till, det är riktigt jobbigt!

  2014-05-23 17:12:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!