Svar på frågestunden del 4 (sista)

För några poddar sen pratade ni om förbjuden kärlek, då kom ni in lite om åldersskillnad, dock pratade ni mest om killen man träffar är väääääldigt mycket äldre. Vad tycker du om åldersskillnad där tjejen är äldre? Typ tre år äldre än killen?
Är själv i en sån situation, han är 20 och jag 23, tycker om han men är osäker på om han är mogen till något seriöst.
Min uppfattning om han är väl att han är ganska mogen för sin ålder, men samtidigt har jag lite fördomar kring killar i 20-årsåldern, att de inte levt av sig, att de inte vet vad de vill, att de inte är mogna känslomässigt sätt liksom.
Ska jag satsa ändå? eller är det dödsdömt?

Det är absolut inte dödsdömt. Herregud alla människor är olika. Är du kär i honom så kör på tycker jag. Men räkna inte med att baka barn och såna saker inom de närmaste åren för det är en 20-åring kille förmodligen inte mogen för. 

 

 

Hur mår du idag? 🙂
Jag undrar också om du någonsin känner dig stressad över att hitta någon, gifta dig och skaffa barn osv? (Jag själv har tyvärr haft panik över detta sedan tonåren..!)

Panik ska du inte ha! Det kommer när det kommer. Stressad är jag väl inte. Är ändå bara 28. Så gammal är jag inte :pppPp. Men det finns ju definitivt i min tidsplan de närmaste åren. Det är något jag vill men man måste hitta en man man vill leva med. Och framför allt en man som orkar med mig. 

1. Hur ser din sommarplaner ut?
Jag ska ta det lite som det kommer. Inte bokat något förutom bröllop i Ryssland i Augusti. 

2. Vilken bloggare har du blivit mest positivt överraskad av att möta för första gången?
Minns att jag gillade Blondinbella jättemycket. Så himla glad och ärlig och spred mycket positiv energi runt sig. 

3. Drömresa?

Maldiverna. 

 

hehe apropå maybe, vill bara säga att jag träffade min numera pojkvän genom den appen, tror tametusan det var du som tipsade om den, jag gick in och kollade och så gick det som det gick.. score på första killen jag gick på dejt med! aldrig varit så kär tidigare! så tack dasha 🙂 trevlig helg på dig! kram!

Wow. Men tack själv! Underbart att höra!

Hej Dasha! Tipsa om stockhoms uteliv för en nybliven 18-åring?! Puss!
Skulle säga att LAROY och Whiteroom borde du ta dig till. 
Hej dasha! Hur gör du för att sprida så himla mycket glädje omkring dig?? Blir alltid så glad när jag lyssnar på er pod och ääälskar verkligen din personlighet!
Hehe jag vet inte. Ger all min energi jag kan till podden. Efter inspelningar kan jag vara helt tömd resten av dagen. Orkar knappt resa mig från soffan, speciellt om det är ett tungt ämne. Så vet inte hur jag gör men ger mycket i alla fall. Kul att du gillar!
 
 
Har börjat smsa lite fram och tillbaka med en bekant kille som till en början var så himla himla dunderpå. Efter några dagar av hets fortsätter han att höra av sig – MEN när jag då svarar på hans sms svarar han sedan inte på mitt. Fattar du? Kör han en variant på ”frysboxen” på mig eller vad fan händer? Vad tror du? Är i behov av ett svar från kärleksgurun Dasha känner jag 😉 puss och kram
Hm oj… Så svårt. Har absolut ingen aning. Antingen har han blivit konstig och börjat game:a dig nu i efterhand (killar är konstiga varelser) eller så har han fått kalla fötter eller så är han bara efterbliven. Fråga han rakt ut ifall ni ska ses istället. Vem vill smsa? Man vill väl ses. Lycka till! Puss! 
jisses kvinna vad underbart snygg du är!
Jag avgudar din och Fornis pod och är stolt över att ha introducerat den för två personer till,de är också fast;)
Ni skulle lätt kunnat prata i minst en timme tre gånger i veckan,blir aldrig besviken,vilket man kan bli på andra poddar.
Det är eran podd och fredagspodden jag följer slaviskt. Förutom alla mansdominerande poddar som tyvärr är fler, jag lyssnar på otroligt många sådana också och det gör mig glad att lite coola, snygga, varma och smarta kvinnor sätter ner foten och gör det MINST lika bra och MÅNGA gånger mycket bättre! Ni gör mig stolt över att vara kvinna.
Ni blandar lek, allvar,värme och ger precis så mycket av er själva för att det ska vara en perfekt mix av allt. Oavsett ämne kan jag relatera till och ta till mig av det.
Du har förmodligen det charmigaste skrattet på denna jord!
Jag känner inte dig,men det känns ju iaf som du ger en liten bit av dig själv i podden som jag ÄLSKAR. Lyckliga man som blir din till slut!
Mvh ett stort fan av både dig och forni! Ni är kärlek för mig!
Men all kärlek till dig. Tack för allt. Det är för er skull vi gör detta. PUSS. 
 
 
hej 🙂 kan inte du visa hur din lägenhet ser ut med inredningen? skulle vara roligt att se :))
Jo men ska göra det! Ska nog göra en film åt er. 
Vi är två tjejer runt 25 som åker till Stockholm snart.. Vilka uteställen rekommenderar du?
Skulle tipsa er att lyssna på min och Michaelas podcast där vi tipsar om vårt Stockholm. Både klubbar och restauranger osv. 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!