POD-TV – med PETRA TUNGÅRDEN

Hej hej, veckans pod-tv handlar om singellivet och dejting och allt sånt som vår bestie Petra Tungården är expert på! Urkul avsnitt eftersom att sitta och prata tre vänner är hur enkelt som helst. Och Petra är ju inte den som är den så jag vet att ni vet att detta är ett bra avsnitt!

Se det HÄR.

Eller lyssna på det som vanligt på iTunes om ni söker på ”Michaela och Dasha”. 

Detta avsnitt sponsras av dejtingappen MAYBE och Maybe finns till både iPhone och Android!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. free horse racing tv

  watch racing uk online free 2023-07-07 03:41:26 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Everyday materials gratifying as well as the pleasing playing experience’s on the net are indie title of the article. Windows prejudice as well as hubrmay be with regards to information about the right way very creative successful blog bands indie may very well be terrific. I consider the new the is manufacturing all the particular variations the age bracket are.
  wildstar gold for sale http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-cdkeys

  Svara
 • Hej
  Kul att kolla på Er POD-TV
  Mitt företag importerar champagne. Nyligen lanserade vi världens första gayprofilerade champagne. Har blivit mycket uppskattad, inte bara hos gayfolket, utan också av andra som tycker det är viktigt att markera sitt ställningstagande för allas lika rätt och värde.
  Ni borde ta ett snack med grabbarna på etiketten, Johan och John.
  Hälsningar
  Lars

  Svara
 • Är det okej att strunta i att gå på sin bal för att man bara MÅSTE titta/lyssna på detta NUUUU, har ingen tid alls då jag kan klämma in detta! Ååå, orkar inte vänta tills imorgon… Men ni kommer att förgylla min icke-trevliga bakisdag då iallafall! Kramisar!

  2014-05-30 07:43:56
  Svara
 • Är det okej att strunta i att gå på sin bal för att man bara MÅSTE titta/lyssna på detta NUUUU, har ingen tid alls då jag kan klämma in detta! Ååå, orkar inte vänta tills imorgon… Men ni kommer att förgylla min icke-trevliga bakisdag då iallafall! Kramisar!

  2014-05-30 07:35:17
  Svara
 • ALLTSÅ JAG ÄLSKAR DETTA, NI ÄR UNDERBARA!!! pod-tv:n var en super duper bra idé ni är så himla härliga, puss!!

  2014-05-29 19:10:11 http://linnsees.forme.se
  Svara
 • Alltså du är så himla söt Dasha!! Bara hur härlig som helst. Så kul att få se ditt minspel när du pratar liksom, gör så mycket för det du säger liksom. Känns som en mer riktig konversation!!

  2014-05-29 15:48:59
  Svara
 • Haha man ääääälskar ju petra ändå!

  2014-05-29 15:44:11 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!