Helgen i bilder!

 

När jag och Ludde kom ut till Grisslehamn på torsdagsmorgonen så ställde jag mig och gjorde hamburgare på en gång. 

Finns ju tusen olika recept till hamburgare men vi gjorde på högrev OCH choritzokorv på hög kötthalt. En hemlighet (finns ju tusen) men en som jag använder mig av är att inte packa burgaren för mycket. Alltså när man gör själva ”bollen”. Utan tvärtom att packa den så lite som möjligt, det ramlar inte isär så länge man har äggula i och lite vatten. 

Killarna sa att detta var bland de bästa hamburgarna de ätit. /mvh nöjd tjej. 

Lyckan när vi hittade en Julmust i kylen!!! 

En annan kväll blev det massa kött och rödvin. 

Sen såg de flesta kvällarna ut så här. Vi satt med brasan i bakgrunden och hade mobilförbud. Ja, alltså vi sa att ”from klockan 20.00” tex ”så får man inte ha mobilen framme”. Så vi la dem på hög på fläkten i köket. Man umgås på ett helt annat sätt då. Mysig grej. 

Typisk Erik-pose. Klia sig i skägget. 

När jag såg en film hade killarna Crocketmatch. På fredagen kom även Ludde Eriksson och Berra ut!

Jag var på en dejt förra veckan och då gjorde vi vietnamesiska vårrullar som blev så himla goda!!! Man har bara massa olika färska grönsaker i (vi hade; avokado, koriander, chili, morot, gurka, groddar och salmalax/räkor) sen gör man en dressing och klart! Just det, man köper ”papperet” man snurrar in grönsakerna i på en välsorterad asiatisk butik. Så har man det i vatten ca 1 minut innan man rullar in grönsakerna. Super enkelt och gott som sommarmat. 

Här förbereder de inför Crocketen. 

En kväll körde vi Monopol men slutade efter halva för alla fuska. Jag förlora så jag var sur hela spelet. Skit ungar är vad de är. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!