Pod-tv #3 – Kändislivet med Bingo Rimer

Ledsen för sen information men är barnvakt åt Harley och man får inte mycket tid till att blogga men nu har jag satt honom i soffan med iPaden (vilket jag gör så lite jag kan för vill aktivera han när han är med mig så han däckar och sover hela nätterna utan att vakna). Men nu behövdes det! 

Förra veckans avsnitt var ju så roligt med Petra! Hoppas ni såg? Bingo och Petra är ju faktiskt gjorda av samma kaliber så detta avsnittet är på samma nivå. Bingo är en stjärna. Man bara älskar att vara i hans sällskap. Och bästa med han är att genom alla år in the spotlight så är han ändå så öppen med sina problem och personligt stuff. Man kan ju inte göra annat än att älska såna kändisar. 

Ni hittar podden som vanligt på iTunes eller pod-tv HÄR

Superduper tack till podcasten och pod tv:ns sponsor – Maybe!

Ladda ner Maybe genom att klicka på någon av länkarna nedan och sedan är det bara att börja mingla. 

Maybe finns till både iPhone och Android

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!