Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dashas minivaser

Är smått besatt av små vaser. Minivaser, med allt från Svenskt Tenn för 300kr till Myrorna för 10kr. Tycker det är så mycket finare att klippa ner blommorna korta och ha små buketter i hela lägenheten än ett par stora.

Speciellt stor bukett på matbordet när man har gäster! Hatar det! Den skyler ju människan framför en…?

Har ni någon sån grej? Vad är ni besatta av? Inspirera mig!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Dasha! Först och främst så älskar jag din blogg och podcast! Vidare vet jag inte om det är här jag ska skriva detta , men behöver verkligen råd angående en grej. För att dra en lång historia kort, så dejtade jag en kille i 7 månader som jag blev väldigt väldigt kär i och han i mig (sa han). Sedan blev jag \”dumpad\” och utbytt mot hans ex. Det har gått två veckor, jag är helt förstörd, jag vet att jag måste låta det ta tid innan jag kan må bra igen, jag sysselsätter mig med grejer & har väldigt bra människor runt omkring mig. Jag har inte sett honom sedan vi \”gjorde slut\”, jag har inte varit inne på hans facebook eller instagram på snart en och en halv vecka, för att jag tror att det bara skulle bli värre då. Men jag måste ju göra det någon gång eller? Frågan är bara , när fan (ursäkta språket) är jag redo för det? Kommer jag någonsin bli det? När är det \”dags\” så att säga? Just nu försöker jag acceptera det som hänt och tänka positivt, därför vill jag inte utsätta mig själv för att gå in på hans profil. Någon gång vill jag kunna se honom och inte känna någonting, men tills dess, är det bättre att ta det \”stegvist\” och checka in han då och då eller hellre låta bli att inte titta alls på ett bra tag? Jag är bara rädd att när jag tror att jag är redo och att jag kommit över T, kommer jag se honom och sedan ännu en gång få en smäll i käften för att jag kanske inte alls har kommit över honom som jag trott 🙁
    Nu blev det lite rörigt, men jag hoppas du förstod! En guldstjärna till dig om du tar dig tid att svara ♥ Puss och kram!!

    2014-06-11 23:35:25
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand