Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

They just keep comin’

Så trött på alla dessa mardrömmar. Kommit fram till att de mestadels handlar om spöken som vill mig illa. Inatt höll jag i en globalkniv som helt plötsligt vände sig mot mig och högg mig i handen så min hand satt fast i bordet! Hemskt va?! Står inte ut snart. Vad gör man åt det??Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Testa att få atarax utskrivet. Det är egentligen en tablett mot allergi och är absolut ofarlig eller vanebildande. Den är endast baserad på örter tror jag men man sover väldigt skönt på den. Kram

  2014-06-14 10:20:29
  Svara
 • Kan vara en biverkning av sömnmedel om du äter det. Kram

  2014-06-12 15:54:43
  Svara
 • Mardrömmar är ofta kopplade till stress,konflikter eller ångest man känner under sin vakna tid. Det kan vara saker man tänker medvetet på ,eller tankar man försöker trycka undan. Om det finns en underliggande orsak så kan man behöva prata om det med en vän,ibland kan man behöva prata med en kurator/terapeut/psykolog och få bearbeta sin ångest/stress/mardrömmar. Det är inte alltid man är medveten om att saker besvärar en ,eller kanske vågar tänka på det. Sen så är det fullt normalt att ha mardrömmar i perioder,och behöver inte alls bero på något av det ovanstående som jag har skrivit. I vilket fall som helst,så är det nog skönt att prata med någon om dom,tror det kan hjälpa dig att förstå dig själv och varför du har dom här drömmarna. Man känner sig inte lika ensam och utsatt då:)

  2014-06-12 14:36:49
  Svara
 • Mardrömmar är ofta kopplade till stress,konflikter eller ångest man känner under sin vakna tid. Det kan vara saker man tänker medvetet på ,eller tankar man försöker trycka undan. Om det finns en underliggande orsak så kan man behöva prata om det med en vän,ibland kan man behöva prata med en kurator/terapeut/psykolog och få bearbeta sin ångest/stress/mardrömmar. Det är inte alltid man är medveten om att saker besvärar en ,eller kanske vågar tänka på det. Sen så är det fullt normalt att ha mardrömmar i perioder,och behöver inte alls bero på något av det ovanstående som jag har skrivit. I vilket fall som helst,så är det nog skönt att prata med någon om dom,tror det kan hjälpa dig att förstå dig själv och varför du har dom här drömmarna. Man känner sig inte lika ensam och utsatt då:)

  2014-06-12 14:36:38
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind