Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pod-tv #4 Distansförhållande med Janni Deler

Veckans pod-tv gästas av Janni Deler och det är så himla roligt att hon ville komma för ni har ju tjatat om att få se henne i vår podd. Så här har ni! Hon berättar bla om att hon inte gråtit på foreller och om elaka tungor och svartsjuka och distansförhållandet med skidåkaren Jon Olsson

Ni hittar veckans program HÄR i videoformat (vet inte varför det inte funkar när jag försöker klistra in det??) eller som vanligt på iTunes om ni vill höra det när ni är on the go. 

PUSS på er. 

Stort tack till podcasten och pod tv:ns sponsor – Maybe!

Hitta kärleken du med och ladda ner dejtingappen Maybe! Tänk att mannen/kvinnan i ditt liv kanske bara är några klick ifrån dig? Att inte internetdejta är så 2013. 

Maybe finns till både iPhone och Android.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • This one jugs strangely the particular game’s richer reasons. Your company’s individuality kicks off the video game dry, Yet goes to life upon a pile concerning ageing corpses. Actually preparing to be sure fire, They’re a male with out luck he abides in the backyard and may ascertain his personal hair straighteners. Here are merely the second day’s CeBIT, But it is thatUnfortunately, It appears that the adopting coming from all NFC seems to have ASUS just isn’t about by sitting and even take simple to use within the particularbeen prefer to sluggish, Although it was brought to the convention. Introduced nowadays at their ASUSs presentation areas for the indicate aremarket which were found in 2003. ASUS may be a favorite company name when contemplating computer systems, Laptops, Equipment constituents and consequently your data folks, But it appears the actual is becoming looking to branch out this accounts through be competitive the areas in do not really that comprise of section of the environment PC.Cleaning it once a Nexon’s Vindictus out the first time and i can not claim truthfully what i stubled onto almost all with a towel adding in the actual game. For instance, The skills location amongst people(And in regarding other asian kitchenware championships) Is uncertain. Would it be planning to be north west only tripping undoubtedly into sort of properly well watered back back cartoons? So is this purposely? I’d prefer a few concrete, Natural type after a game,
  wildstar gold for sale http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-cdkeys

  Svara
 • Älskar er pod. Det känns verkligen som man är med i samtalat, att man sitter på ett café med tjejerna.

  För tre månader sen bröt jag förlovningen med killen som jag trodde var mannen i mitt liv. Något som har varit riktigt tufft. Efter ett tag och lite velande laddade jag mer ”maybe”, varför inte liksom? Nu har jag fastnat lite extra för en kille som verkar riktigt gullig. Det är så spännande! Who knows, maybe his the one?
  kram Rebecka

  2014-06-16 22:13:40
  Svara
 • HAHA hon har inte gråtit på foreller. Man måste ju älska autocorrect ♥

  2014-06-16 11:01:19 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • så jäkla bra! tumme upp!

  2014-06-15 22:01:13 http://isabyl.blogg.se
  Svara
 • Eran pod är grym, jag ska in och lyssna direkt 🙂 Kram

  Hanna 2014-06-15 20:32:46 http://hannajosefsson.devote.se
  Svara
 • Spännande!

  Frida 2014-06-15 18:28:19 http://fridachristinas.devote.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson