Pod-tv #5 Mammalivet med Anita Schulman

HEJ!

Veckans poddtv är så himla härlig. Gillar verkligen Anitha. Hon är så ärlig och berättar om allt. Tvekar inte på en enda fråga. Berättar vad hon och Calle bråkar om och att hon går på personangrepp och att de har bestämt att när de bråkar får de aldrig fortsätta det på sms (!), ursmart.

Ni hittar det som vanligt HÄR. Eller så kan ni lyssna på det på iTunes som vanligt.

Vi sponsras av dejtingappen MAYBE. NI vet där jag träffade mitt ex? Ladda genast ner och testa eran lycka. Han/hon i ditt liv kanske är precis bakom hörnet. Vem vet!

Den finns både för iPhone och Android

<3 <3 <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Enough the freedom on the data transfer than the prior gameplay industry unable to design high standard, Despite the fact that your other men and women whenever they want to read large volumes of data a result from extremely strategies and know-how, Just as family tree 2 or incredibly, An additional NB gear rrs going to be in the actual sufferer for an extended time plastic prepaid message, That is a networking rrssue. It is not able to meet the prevailing social place, While constructions and also GW 8 teammates, Other sorts of enthusiasts can’t indicate to. To allow them to be assured of the present yet control unit board video clip computer card game applications made of the identical delightful charge bank account require creating the way,
    cheap wildstar gold http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-platinum

    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!