Nu inför festivaltider bjuder er Dashis er på inspiration.

Är det något jag är dålig på så är det att skriva om mode men ni verkar ändå vilja läsa om det här i lilla bloggy och jag har ju lovat att bli bättre så här kommer lite inspiration på vad jag skulle haft på mig om vädret skulle tillåta. 

När jag ska klä mig utgår jag ALLTID från skorna. Vad är det för väder och hur ser min dag ut? Finns det risk för aw? Finns det risk för regn? På festival vill jag ha sköna skor. Skor jag vet jag kan ha i flera timmar utan att det rör fötterna. Och om det skulle vara dåligt väder är det okej om det regnar på dem. Därför skulle jag ha boots och gympaskor med mig på festival som prio ett. Allting passar till gympaskor och boots! Får man drömma har jag gärna en blommig tunn klänning ala Kate Moss och en gullig hatt. Man ska alltid ha hatt när tillfälle ges! Just till denna outfit hade jag valt denna kavajliknande tröja. Annars är ju jag hoodies största fan så tycker även det skulle passa till den outfit. Och som rosen på princesstårtan skulle jag säga att en festivaloutfit är inte komplett utan något med fransar! Så fick bli en väska med fransar 🙂 

Zalando har gjort en jättebra festivalguide som är ett måste för alla att kika på innan man drar på festival! Ni hittar den HÄR. 

Vad tycker ni om min outfit? Nedan hittar ni länk till alla produkter. Jag ska eventuellt till Bråvalla i helgen! Någon läsare som ska?! Puss! 

Tröja/Kavaj HÄR, Klänning HÄR, Boots HÄR, Hatt HÄR, Väska HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!