Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nu inför festivaltider bjuder er Dashis er på inspiration.

Är det något jag är dålig på så är det att skriva om mode men ni verkar ändå vilja läsa om det här i lilla bloggy och jag har ju lovat att bli bättre så här kommer lite inspiration på vad jag skulle haft på mig om vädret skulle tillåta. 

När jag ska klä mig utgår jag ALLTID från skorna. Vad är det för väder och hur ser min dag ut? Finns det risk för aw? Finns det risk för regn? På festival vill jag ha sköna skor. Skor jag vet jag kan ha i flera timmar utan att det rör fötterna. Och om det skulle vara dåligt väder är det okej om det regnar på dem. Därför skulle jag ha boots och gympaskor med mig på festival som prio ett. Allting passar till gympaskor och boots! Får man drömma har jag gärna en blommig tunn klänning ala Kate Moss och en gullig hatt. Man ska alltid ha hatt när tillfälle ges! Just till denna outfit hade jag valt denna kavajliknande tröja. Annars är ju jag hoodies största fan så tycker även det skulle passa till den outfit. Och som rosen på princesstårtan skulle jag säga att en festivaloutfit är inte komplett utan något med fransar! Så fick bli en väska med fransar 🙂 

Zalando har gjort en jättebra festivalguide som är ett måste för alla att kika på innan man drar på festival! Ni hittar den HÄR. 

Vad tycker ni om min outfit? Nedan hittar ni länk till alla produkter. Jag ska eventuellt till Bråvalla i helgen! Någon läsare som ska?! Puss! 

Tröja/Kavaj HÄR, Klänning HÄR, Boots HÄR, Hatt HÄR, Väska HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh, dör för väskan! Hittar dock den inte trots länken.. Har du en mer exakt länk?
  Kram!

  2014-06-26 17:06:15
  Svara
 • Jaaaa! Du är så rolig 🙂

  2014-06-25 22:48:47
  Svara
 • Jaaaa jag ska!!! Hoppas verkligen att jag ser dig för då ska jag garanterat gå fram och gärna ta en bild! 😀

  Julia 2014-06-24 17:37:48 http://juliadays.devote.se
  Svara
 • Vet att du gillar Lana Del Rey precis som jag gör så jag ska självklart dit på torsdagen då hon spelar, ska bli askul. Såg henne förra året när hon var här och hon var så GRYM live!!!!

  2014-06-24 12:32:56
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson